Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alab108 pisze:Aniu ta ostatnia sunia, którą Lidka zabrała z rowu pogryzioną ( Czesia ) była w ciąży. Lidka jej robiła sterylkę aborcyjną. Tylko nie pamiętam czy miała 5 czy 7 maluchów, ale 7 to chyba byłoby trochę za dużo, prawda?
alab108 pisze:Widziałam, że Cię poniosło trochę
ruda32 pisze:alab108 pisze:Widziałam, że Cię poniosło trochę
niech poczytają wątek ile poszło kociaków ,ile za hoteliki,ile na mieście ,ile na działce ile w domu leczonych
no cholera same białaczkowe to 5 - głupie pytanie czy leczy
nie mnoży na życzenie
Karolek(ona) pisze:ruda32 pisze:alab108 pisze:Widziałam, że Cię poniosło trochę
niech poczytają wątek ile poszło kociaków ,ile za hoteliki,ile na mieście ,ile na działce ile w domu leczonych
no cholera same białaczkowe to 5 - głupie pytanie czy leczy
nie mnoży na życzenie
wyłapuje i wypycha
a karme sama je i ma potem ładne kupki
Marzenia11 pisze: miau jest dośc okrutnym forum i liczyc się z róznymi komentarzami, rownież zupelnie wyssanymi z palca lub - ściślej: będącymi tworami ludzkiej wyobraźni. Tak się dzieje bo internet jest (wyadawłoby się ) anonimowy i ludzie czują się bardzo swobodnie w wyrażaniu (anonimowo) opinii o drugim człowieku.
aga9955 pisze:Marzenia11 pisze: miau jest dośc okrutnym forum i liczyc się z róznymi komentarzami, rownież zupelnie wyssanymi z palca lub - ściślej: będącymi tworami ludzkiej wyobraźni. Tak się dzieje bo internet jest (wyadawłoby się ) anonimowy i ludzie czują się bardzo swobodnie w wyrażaniu (anonimowo) opinii o drugim człowieku.
To chyba gruba przesada.
To po pierwsze, a po drugie to tymi wpisami nie pomagacie w agitacji do głosowania. Weszłam na watek lidki z linku podanego w ankiecie. Nie podoba mi sie to co sie tu pisze o społecznosci miau.
Nie demonizujmy, a zwolennicy lidki ,jak i ona sama powinni sie zwyczajnie przygotowac na pytania, bo one beda padac. Nie oszukujmy sie, tu sie toczy gra a duza ilosc karmy. Fajna i konkretnie przygotowana agitacja zwolennikow spowodowala ,ze pare prywatnych osob na forum juz ankiete wygralo, ba udało im sie wygrac z poparciem, w samym KV.
Ale to co wypisuje sie tutaj na temat samych głosujacych jest co najmniej niegrzeczne, nie mowiac juz o tym ,ze w zaden sposob nie pomaga pozyskac lidce głosow.
Tyle.
Użytkownicy przeglądający ten dział: EdwardGok, Google [Bot], kasiek1510, Majestic-12 [Bot] i 64 gości