Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewexoxo pisze:za chłopaków![]()
wat pisze:Może mój hultaj Niki z szytym dziąsłem? Ośmiomiesięczny, biały w szare łatki. Uwielbia się bawić, biegać, turlać, jak się przytuli, to pięknie mruczy? Jest kuwetkowy, zdrowy, kastrowany, czeka go tylko drugie szczepienie.
Niestety czasem, jak chcę go zamknąć na noc, próbuje się wyrywać i oddać pazurkiem, niby nic poważnego, ale nie wiem, czy pięcioletnie dziecko się nie przestraszy. Tak w ogóle to można go brać na ręce, pazurków próbuje użyć tylko jak mocno się nie zgadza
No i nie ma ani odrobiny instynktu samozachowawczego, więc powinien byc w domu niewychodzącym, albo wychodzącym z dużym ogrodem przy domku jednorodzinnym w bardzo spokojnej okolicy
MalgWroclaw pisze:Basiu, dlaczego tak daleko mieszkasz![]()
potrzebuję robić Fasolce zastrzyki, nie umiem. Nie wiem, jak to będzie.
MalgWroclaw pisze:Podskórne, jeszcze nie mam, jutro mam mieć. Antybiotyk. Moja koleżanka, która kiedyś studiowała weterynarię, ale przestała, odmówiła![]()
a ja nie umiem. Nie mogę codziennie jeździć tak daleko, zwyczajnie nie dam rady, na przykład jutro pracuję od rana do późna, więc tylko wpadnę tam po leki (w przerwie). A w niedzielę i tak mają nieczynne. Nie mam pomysłu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google Adsense [Bot] i 683 gości