Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
phantasmagori pisze:Justyś cieszę się, że mogliśmy pomóc, fajnie Cię było znowu widziećNie zeszłaś mi na zawał na tylnym siedzeniu auta, więc nie było źle
Ale nie myśl, że nie słyszałam jak klepałaś zdrowaśki podczas jazdy
![]()
Adaś wyszalał się z Fuksem, nie wiem który miał większą radochę![]()
![]()
Kacperek biedniusi strasznie, ale chyba jest lepiej, zjadł ślicznie gotowanego kurczaczka.
Jak Justynka przemyła mu oczka, troszkę się rozglądałA jak pięknie pozwolił sobie podać tabletkę i posmarować obolały pyszczek olejkiem z dziurawca
I jak pięknie potrafi się przytulać
![]()
Pod czułą i fachową opieką Justyny wyjdzie chłopak na prostąBędzie z niego jeszcze piękny kot
![]()
Miło było poznać Panią z Przystani Ocalenie, która przywiozła dary dla Mrusiów i zostawiła pieniązki na leczenie Kacperka![]()
To się nazywa prawdziwa miłość do zwierząt - pochylenie się nad tymi najbiedniejszymi. Chylę czoła![]()
Bartuś - piękne maleńkie tornadoKochana Emi wróciła w innym futerku
![]()
Zostaliśmy podrapani i pogryzieni, tak się bawił![]()
W ogóle nie zwraca uwagi na swoje kalectwo, tylko szaleje i żyje pełnią swojej maleńkiej istoty![]()
I tutaj pokłony dla Fundacji Cichy Kąt, za utrzymanie Bartusia u Justyny. To się nazywa odpowiedzialnośćGdyby tak każdy oddający kota postępował, a nie pozbywał się problemu, zrzucając koszty na Justynę... ech marzenia, marzenia ...
Fotki będą jutro, a przynajmniej część, bo muszę je poobrabiać
Justa&Zwierzaki pisze:Przed chwilka dokończyłam kroplówkę u Marcelka i troszkę zjadł
phantasmagori pisze:Aleusha a my dziękujemy za cudny domek dla niego![]()
Fotki ślij, nie pytaj, wstawię w wolnej chwili![]()
Dzisiaj dałam ciała z fotkami mrusiów![]()
Przyszłam z pracy, zjadłam i padłam. Obudziłam się pół godziny temu w opakowaniu![]()
Justynko goń mnie też o te fotki Kacperka z komórki, bom troszku zaganiana i mogą mi wylecieć z głowy.
Zamówienie gourmeta w Zooplusie dla Matyldzi i reszty chorowitków zrobione.
Pieniążków starczyło na trzy duże opakowania 24x85g
Dziękuję Marivel i Obecnej za wpłaty![]()
Justa&Zwierzaki pisze:Dzis został podliczony dług u weta i jest bardzo i to bardzo wielki bo aż 4000 tyś , błagam o pomoc w jego spłacie ...
Caragh pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Dzis został podliczony dług u weta i jest bardzo i to bardzo wielki bo aż 4000 tyś , błagam o pomoc w jego spłacie ...
Tak dużo jeszcze nie było chyba...
Każda złotówka się przyda! Prosimy o pomoc...
Caragh pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Dzis został podliczony dług u weta i jest bardzo i to bardzo wielki bo aż 4000 tyś , błagam o pomoc w jego spłacie ...
Tak dużo jeszcze nie było chyba...
Każda złotówka się przyda! Prosimy o pomoc...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 53 gości