Cammi pisze:a kuku
chyba już wrócił do formy, boczki jakieś takie pełniejsze

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cammi pisze:a kuku
Tweety pisze:Cammi pisze:a kuku
chyba już wrócił do formy, boczki jakieś takie pełniejsze
Tweety pisze:Tweety pisze:Poniżej grafik proszę się wpisywaćna każdą zmianę potrzebne są 4 osoby
PIĄTEK 27.07 18.00-21.00
1 katgral
2 Kocuria
3.kasumi
4.gerta
SOBOTA 28.07 11.00-14.30
1 katgral
2.Basia Sz.
3 Karolina M.
4.miszelina
SOBOTA 28.07 14.30-18.00
1. Kocuria
2.kasumi
3 (Mała Ania ale od 15-stej, może ktoś ze zmiany wcześniejszej zostać pół godziny dłużej?)
4.annakreft
NIEDZIELA 29.07 15.00 - 19.00
1 asmiszka
2.........
3.........
4.........
skoro annakreft będzie popołudniu to czy ktoś z rannej zmiany może zostać pół godziny dłużej dopóki Mała Ania nie przyjdzie?
ciągle brakuje 3 osób, generalnie obsady na całą niedzielę. Jeżeli nie będzie miał kto kwestować to będziemy kilkaset zł w plecy i pewnie ze 30 kg karmy. Nie stać nas na taką stratę ...
Tweety pisze:Kocie towarzystwo już po przeprowadzce. U mnie wylądował Kowboj, ma w nosie oszołoma psiego Tofika i szaleje z filcokulką. Pełen luzak. Jak ktoś chce burego luzaka z żabotem i w skarpetkach to tylko KowbojBystra ponoć już też zdążyła się posilić więc nie jest źle. Milusia najpierw się bardzo bała ale już daje się głaskać. Tyle szczęścia tych kotów, że chociaż przez te parę dni będą miały człowieka bez większych przerw i bez takiego kociego tłumu
Maupa pisze:Tweety pisze:Kocie towarzystwo już po przeprowadzce. U mnie wylądował Kowboj, ma w nosie oszołoma psiego Tofika i szaleje z filcokulką. Pełen luzak. Jak ktoś chce burego luzaka z żabotem i w skarpetkach to tylko KowbojBystra ponoć już też zdążyła się posilić więc nie jest źle. Milusia najpierw się bardzo bała ale już daje się głaskać. Tyle szczęścia tych kotów, że chociaż przez te parę dni będą miały człowieka bez większych przerw i bez takiego kociego tłumu
Bystra najedzona, napojona, skorzystała z kuwety wzorowo wbrew moim obawom, że może ze stresu podsikiwać (naczytałam się na miau, oj, naczytałam) i wkrótce dostanie mokre. zaczęła zwiedzać, jak się tylko ściemniło. u nas wszystko w porządku. dziękujemy i pozdrawiamy
Tweety pisze:Tweety pisze:Tweety pisze:Poniżej grafik proszę się wpisywaćna każdą zmianę potrzebne są 4 osoby
PIĄTEK 27.07 18.00-21.00
1 katgral
2 Kocuria
3.kasumi
4.gerta
SOBOTA 28.07 11.00-14.30
1 katgral
2.Basia Sz.
3 Karolina M.
4.miszelina
SOBOTA 28.07 14.30-18.00
1. Kocuria
2.kasumi
3 (Mała Ania ale od 15-stej, może ktoś ze zmiany wcześniejszej zostać pół godziny dłużej?)
4.annakreft
1 asmiszka
2.Gerta
3.........
4.........
skoro annakreft będzie popołudniu to czy ktoś z rannej zmiany może zostać pół godziny dłużej dopóki Mała Ania nie przyjdzie?
ciągle brakuje 3 osób, generalnie obsady na całą niedzielę. Jeżeli nie będzie miał kto kwestować to będziemy kilkaset zł w plecy i pewnie ze 30 kg karmy. Nie stać nas na taką stratę ...
gertaaa pisze:Tweety pisze:Tweety pisze:Tweety pisze:Poniżej grafik proszę się wpisywaćna każdą zmianę potrzebne są 4 osoby
PIĄTEK 27.07 18.00-21.00
1 katgral
2 Kocuria
3.kasumi
4.gerta
SOBOTA 28.07 11.00-14.30
1 katgral
2.Basia Sz.
3 Karolina M.
4.miszelina
SOBOTA 28.07 14.30-18.00
1. Kocuria
2.kasumi
4.annakreft
1 asmiszka
2.Gerta
3.........
4.........
Dopisałam się na niedzielę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 210 gości