WólkaZal- testujemy koty

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 24, 2012 9:41 Re: WólkaZal- Fred i Drapek już w DT

zjawka pisze:Fredzio- cudowny kocik...bezstresowy... widać co daje dużo miłosci w dziecinstwie :) świat jest wtedy cool

ALE JEDNAK TO JEDNO OCZKO WYGLĄDA DZIWNIE...

Mamrot

Od: Pon wrz 21, 2009 12:38

Post » Wto kwi 24, 2012 9:55 Re: WólkaZal- Fred w DT w Białymstoku; Drapek ma DS !!!

Bo jedno jest zółtozielone, a to "dziwne " ma intensywnie złoty ciepły kolor, aż świeci, nie bursztyn a właśnie ruskie złoto. Jak tam Rapcio? Jego siostrzyczka załatwiła nocą bukiet tulipanów. Na strzępy.

ewona1

Od: Śro sty 25, 2012 15:59

Post » Wto kwi 24, 2012 10:02 Re: WólkaZal- Fred w DT w Białymstoku; Drapek ma DS !!!

ewona1 pisze:Bo jedno jest zółtozielone, a to "dziwne " ma intensywnie złoty ciepły kolor, aż świeci, nie bursztyn a właśnie ruskie złoto. Jak tam Rapcio? Jego siostrzyczka załatwiła nocą bukiet tulipanów. Na strzępy.

nie chodzi mi o rózne kolory, ale jedno jest mniejsze, jakby zapadnięte, Carmen mowiła ż enie reaguje na światło. Drapek, Drapaczek,Rapaczek- boski. co tu dużo mowić. narazie spokojny, przytula się, odkurzacza panicznie boi sie,Bianko mu sie przygląda, wczoraj go z tyłca powachał, mały nawet nie zauwazył. z Biankiem będzie OK. Julcia narazie odcięta.

Mamrot

Post » Wto kwi 24, 2012 10:19 Re: WólkaZal- Fred w DT w Białymstoku; Drapek ma DS !!!

Było jakby mniejsze, taka uroda. Głaski dla Rapcia, ukłony dla Mamrotomamy.

ewona1

Od: Śro sty 25, 2012 15:59

Post » Wto kwi 24, 2012 10:40 Re: WólkaZal- Fred w DT w Białymstoku; Drapek ma DS !!!

ewona1 pisze:Było jakby mniejsze, taka uroda. Głaski dla Rapcia, ukłony dla Mamrotomamy.

dziękujemy. Drapaczek zaliczył wczoraj perfumy z półki w łazience, no jest wypachniony na maksa, Love in Paris...
hehehehee

Mamrot

Post » Wto kwi 24, 2012 10:48 Re: WólkaZal- Fred w DT w Białymstoku; Drapek ma DS !!!

ewona1 pisze:Bo jedno jest zółtozielone, a to "dziwne " ma intensywnie złoty ciepły kolor, aż świeci, nie bursztyn a właśnie ruskie złoto. Jak tam Rapcio? Jego siostrzyczka załatwiła nocą bukiet tulipanów. Na strzępy.

Bo moze ona gustuje w takiej odmianie tulipanów "crispa"- wytworne i nietuzinkowe :wink: :ryk:

zjawka

Od: Nie wrz 18, 2011 21:36

Post » Wto kwi 24, 2012 11:42 Re: WólkaZal- Fred w DT w Białymstoku; Drapek ma DS !!!

Cieszę się, że Drapek jest bezpieczny -bo leżało mi to na sercu, że nie mogę wziąć ich dwóch choćby na DT :(

Fredzio jest ostoją kociego spokoju, cały dom go pokochał od pierwszego spotkania. Wczoraj nawet teść powiedział do Fredzia - "..... Bursztynku(Fredziu) czemu tak uciekasz, nie bój się Ja Ciebie tak bardzo kocham...." :1luvu:

Jeśli chodzi o oczko to to które jest większe i zielone trochę łzawi, zapuszczamy kropelki. natomiast to drugie niestety najprawdopodobniej na nie nie widzi, źrenica jest nie równa- gałka oczna zmieniła kolor więc raczej to jest jakiś stary uraz. Ale radzi sobie doskonale :ok:

Czarnulka21

Od: Pt wrz 04, 2009 12:12

Post » Wto kwi 24, 2012 12:02 Re: WólkaZal- Fred w DT w Białymstoku; Drapek ma DS !!!

Czarnulka21 pisze:Cieszę się, że Drapek jest bezpieczny -bo leżało mi to na sercu, że nie mogę wziąć ich dwóch choćby na DT :(

Fredzio jest ostoją kociego spokoju, cały dom go pokochał od pierwszego spotkania. Wczoraj nawet teść powiedział do Fredzia - "..... Bursztynku(Fredziu) czemu tak uciekasz, nie bój się Ja Ciebie tak bardzo kocham...." :1luvu:

Jeśli chodzi o oczko to to które jest większe i zielone trochę łzawi, zapuszczamy kropelki. natomiast to drugie niestety najprawdopodobniej na nie nie widzi, źrenica jest nie równa- gałka oczna zmieniła kolor więc raczej to jest jakiś stary uraz. Ale radzi sobie doskonale :ok:

tak myślałam z tym oczkiem... no to mamy inwalidę. fajny gość z Teścia. gratuluje normalnej rodziny !:)

Mamrot

Post » Wto kwi 24, 2012 13:30 Re: WólkaZal- Fred w DT w Białymstoku; Drapek ma DS !!!

Drapcio i Bianko śpią se w najlepsze w małym pokoju. Drapcio na podusi parapetowej,Bianko na podłodze dywanowej oczywiście. no. Julcia widziala dziś Drapcia, jak to ona zesztywniała i tu wkroczyła Danuta... no.

Mamrot

Post » Wto kwi 24, 2012 18:02 Re: WólkaZal- Fred w DT w Białymstoku; Drapek ma DS !!!

A to na pamiątke Fredzio w podrozy. Bardzo byl spokojny, czesc drogi spedzil poza transporterkiem, potem sam do niego wrocil :)

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 8 >>

Post » Wto kwi 24, 2012 20:33 Re: WólkaZal- Fred w DT w Białymstoku; Drapek ma DS !!!

Fredzio pociągowy :mrgreen:
Elegancki koleś, nawet w pkp umie się zachować :)
Wg mojej wetki oczko Fredzika jest po urazie. Natomiast - tego nie widać, osoba, która nie wie, nie zauważy. No i przede wszystkim nie jest żadnym inwalidą, radzi sobie przednio, we wskakiwaniu na wysokie biblioteczki również :)

Głaski dla kochanych Rudasów, cieszę się, że trafiły tak dobrze.

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Śro kwi 25, 2012 14:53 Re: WólkaZal- Fred w DT w Białymstoku; Drapek ma DS !!!

Carmen201 pisze:Fredzio pociągowy :mrgreen:
Elegancki koleś, nawet w pkp umie się zachować :)
Wg mojej wetki oczko Fredzika jest po urazie. Natomiast - tego nie widać, osoba, która nie wie, nie zauważy. No i przede wszystkim nie jest żadnym inwalidą, radzi sobie przednio, we wskakiwaniu na wysokie biblioteczki również :)

Głaski dla kochanych Rudasów, cieszę się, że trafiły tak dobrze.

Carmen droga! otwarcie mówimy przyszłym duzym o stanie kocika, nie zależy nam żeby sie niezorientowali ;)
informacja o wysoce prawdopodobnym niewidzeniu na jedno oczko jest kluczowa, bo ja nie watpie że on sobie super radzi, ale np. wychodzenie na zewnątrz jest tu bardziej groźne. niewidzenie na jedno oko bardzo ogranicza. więc bęc raczej domek z sugestią na niewychodzenie.

Mamrot

Post » Śro kwi 25, 2012 15:16 Re: WólkaZal- Fred i Drapek już w DT

Mamrot pisze:Melduje, że zgodnie z planem przelałam do carmen zwrot za testy Drapka i Fredzia 160,- zł, melduje, że Zjawka przelała mi na ten cel 50 zł, bardzo dziekuję...

melduję, że mam też wpłatę od evelin1 - 50 zł - bardzo dziękuję. tym samym mój koszt to 60 zł :) Pozdrawiam kochane ciotki!

Mamrot

Post » Śro kwi 25, 2012 18:14 Re: WólkaZal- Fred w DT w Białymstoku; Drapek ma DS !!!

Dziewczyny wejdźcie na wątek kotów pinokio, może coś doradzicie, chorują i odchodzą jej młode koty znalezione kilka miesięcy temu, nie wiadomo jak je leczyć viewtopic.php?f=13&t=135752&p=8814433#p8814433
ObrazekObrazek

Randa

Od: Pt mar 04, 2011 20:46

Post » Śro kwi 25, 2012 21:14 Re: WólkaZal- Fred w DT w Białymstoku; Drapek ma DS !!!

W ogóle uważam, że nie powinien wychodzić Fredzik luzem.
Jest za miły ta łażenie luzem, poszedłby do każdego na ręce.

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

[poprzednia][następna]