zjawka pisze:Fredzio- cudowny kocik...bezstresowy... widać co daje dużo miłosci w dziecinstwieświat jest wtedy cool
ALE JEDNAK TO JEDNO OCZKO WYGLĄDA DZIWNIE...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zjawka pisze:Fredzio- cudowny kocik...bezstresowy... widać co daje dużo miłosci w dziecinstwieświat jest wtedy cool
ewona1 pisze:Bo jedno jest zółtozielone, a to "dziwne " ma intensywnie złoty ciepły kolor, aż świeci, nie bursztyn a właśnie ruskie złoto. Jak tam Rapcio? Jego siostrzyczka załatwiła nocą bukiet tulipanów. Na strzępy.
ewona1 pisze:Było jakby mniejsze, taka uroda. Głaski dla Rapcia, ukłony dla Mamrotomamy.
ewona1 pisze:Bo jedno jest zółtozielone, a to "dziwne " ma intensywnie złoty ciepły kolor, aż świeci, nie bursztyn a właśnie ruskie złoto. Jak tam Rapcio? Jego siostrzyczka załatwiła nocą bukiet tulipanów. Na strzępy.
Czarnulka21 pisze:Cieszę się, że Drapek jest bezpieczny -bo leżało mi to na sercu, że nie mogę wziąć ich dwóch choćby na DT![]()
Fredzio jest ostoją kociego spokoju, cały dom go pokochał od pierwszego spotkania. Wczoraj nawet teść powiedział do Fredzia - "..... Bursztynku(Fredziu) czemu tak uciekasz, nie bój się Ja Ciebie tak bardzo kocham...."![]()
Jeśli chodzi o oczko to to które jest większe i zielone trochę łzawi, zapuszczamy kropelki. natomiast to drugie niestety najprawdopodobniej na nie nie widzi, źrenica jest nie równa- gałka oczna zmieniła kolor więc raczej to jest jakiś stary uraz. Ale radzi sobie doskonale
Carmen201 pisze:Fredzio pociągowy![]()
Elegancki koleś, nawet w pkp umie się zachować
Wg mojej wetki oczko Fredzika jest po urazie. Natomiast - tego nie widać, osoba, która nie wie, nie zauważy. No i przede wszystkim nie jest żadnym inwalidą, radzi sobie przednio, we wskakiwaniu na wysokie biblioteczki również
Głaski dla kochanych Rudasów, cieszę się, że trafiły tak dobrze.
Mamrot pisze:Melduje, że zgodnie z planem przelałam do carmen zwrot za testy Drapka i Fredzia 160,- zł, melduje, że Zjawka przelała mi na ten cel 50 zł, bardzo dziekuję...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Szymkowa i 660 gości