... mry!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hanulka pisze:niestety, wg moich bardzo niefachowych obserwacji, Zgierska jest kotna..(a miała być tylko raz w roku, co się wydarzyło już w tym) i jak wiecie b. cwana jest.. do łapki nie chce; ale może jakieś sztuczki pomogą, których nie znam.. jeżeli to możliwe, bardzo proszę o pomoc w złapaniu Zgierskiej, jednorazową (pomoc), bo tylko ona mi tu została...
ewa_mrau proszę o pomoc.. czy to możliwe? sorry, że "imiennie", nie mam pomysłu, jak gówniarę złapać (mam talony i ustalone terminy na sterylkę, doniosę/odniosę, żeby tylko do łapki/transporterka wlazła..)
jolabuk5 pisze:[...]Bardzo potrzebny tymczas dla tych 2 kocurków, ja już więcej nie mogę przyjąć, tymbardziej Ewa![...]
hikora pisze:Niestety, nie pomogę, bo sama musiałabym szukać DT. Tak dużo zmian w krótkim czasie w moim "jednozwierzkowym" domu nie przejdzie.
Natomiast Kacperek wygląda ślicznie, jest ożywiony, ciekawski. Byliśmy dzisiaj zrobić rtg płuc - nie jest dobrze, ale na pewno będzie lepiej.
Miodalik pisze:Aniu - dopisz do sterylek dwie kotki - obie "zrobione" u naszych Ań, bo przy moim nawale zajec tylko ta lecznica jest wystarczajaco elastyczna...
Aha - od tygodnia mam 5 rudych kociat - z dwoch roznych miotow - wszystkie zdrowe, ladne i szukajace nowych domow. Ktos chetny ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 34 gości