Moderator: Estraven
krynia08 pisze:Dziewczynki , nie wiem jak Dyrka rozłożyla pomoc, jest plan pomocowy do konca roku rozpisany i tak dalejKasą na ten czas rządzi Ania( ma wgląd w konto), miesiąc się kończy a drugi jeszcze nie zaczął i składki nie wpływają jeszcze nowe ,pewnie bida jest, bazarki leżą
Gibutkowa pisze:krynia08 pisze:Dziewczynki , nie wiem jak Dyrka rozłożyla pomoc, jest plan pomocowy do konca roku rozpisany i tak dalejKasą na ten czas rządzi Ania( ma wgląd w konto), miesiąc się kończy a drugi jeszcze nie zaczął i składki nie wpływają jeszcze nowe ,pewnie bida jest, bazarki leżą
Kryniu jak widze na pierwszej stronie to jest ze składek ponad 800zł i z funduszu ponad 200zł, to razem daje ponad 1000zł. Myślę że można by zrobić tak żeby choć ze 200zł przeznaczyć tam na te kociaki a ewentualnie allegro dla Opola dłużej pociągnąć.
krynia08 pisze:nie wiem czy pomoc dla Opola nie poszla w między czasie , a długu bez Dyrki nie wolno robić i zabierać kase z wyprzedzeniem
Gibutkowa pisze:krynia08 pisze:nie wiem czy pomoc dla Opola nie poszla w między czasie , a długu bez Dyrki nie wolno robić i zabierać kase z wyprzedzeniem
Nie no czekamy na Dyrkę of korz. Ja tylko tak pomysłem rzuciłam
krynia08 pisze:Gibutkowa pisze:krynia08 pisze:nie wiem czy pomoc dla Opola nie poszla w między czasie , a długu bez Dyrki nie wolno robić i zabierać kase z wyprzedzeniem
Nie no czekamy na Dyrkę of korz. Ja tylko tak pomysłem rzuciłam
Gibutku, teraz są inne procedury , kasa nie leży na koncie prywatnymAnia wytłumaczy jak dotrze

Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 62 gości