Fundacja "JOKOT" - zbieramy 1% - info str. 1

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 06, 2012 0:01 Re: Fundacja "JOKOT" - zbieramy 1% - info str. 1

Przypominam sprawy pilne:

1. kotka na Grochowskiej. potrzebny ŁAPACZ na 7 rano!!! kotka ma załatwione miejsce w Koterii, wystarczy złapać.

2. transport lampy Boliłapka-*anika*

Aneta - w środę na 19 idę do Teatru Wielkiego, może jakoś wtedy? np. 18.30 na bankowym? to tak z grubsza w połowie między nami
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Wto mar 06, 2012 0:03 Re: Fundacja "JOKOT" - zbieramy 1% - info str. 1

jopop pisze:Ostrzegam, że zostałam poproszona o uruchamianie funkcji "OPIEPRZANIE OPIEPRZAJĄCYCH SIĘ DOMÓW TYMCZASOWYCH" :twisted: czyli takich, które nie przekazują aktualnych zdjęć swoich podopiecznych, nie aktualizują informacji o adopcjach i ogólnie się lenią informatyczno-informacyjnie :twisted:

Aktualizuję informacje KOGO mam personalnie opieprzać :twisted: Jak ktoś nie chce usłyszeć Poważnej Pogadanki z Morałem to radzę SZYBKO się zaktywizować i przekazać nowe zdjęcia i info o podpiecznych :twisted:

Ostrzegam tym bardziej, że ze względu na moje bardzo niskie ciśnienie, aktualnie pogadanka ta może być mocno uciążliwa, nudna i bez polotu, więc nie nastawiałabym się na rozkosze intelektualne w postaci wysłuchiwania moich słów... :twisted:

:twisted: :twisted: :twisted:

Lala zamruczała, a ja sikam ze szczęścia!! :mrgreen: prawie 2 dni niedotykania zrobiły swoje :twisted: :twisted:

klauduska

Od: Nie lut 27, 2011 19:49

Post » Wto mar 06, 2012 0:06 Re: Fundacja "JOKOT" - zbieramy 1% - info str. 1

jopop pisze:Ostrzegam, że zostałam poproszona o uruchamianie funkcji "OPIEPRZANIE OPIEPRZAJĄCYCH SIĘ DOMÓW TYMCZASOWYCH" :twisted: czyli takich, które nie przekazują aktualnych zdjęć swoich podopiecznych, nie aktualizują informacji o adopcjach i ogólnie się lenią informatyczno-informacyjnie :twisted:

Aktualizuję informacje KOGO mam personalnie opieprzać :twisted: Jak ktoś nie chce usłyszeć Poważnej Pogadanki z Morałem to radzę SZYBKO się zaktywizować i przekazać nowe zdjęcia i info o podpiecznych :twisted:

Ostrzegam tym bardziej, że ze względu na moje bardzo niskie ciśnienie, aktualnie pogadanka ta może być mocno uciążliwa, nudna i bez polotu, więc nie nastawiałabym się na rozkosze intelektualne w postaci wysłuchiwania moich słów... :twisted:

Kiedyś byłaś groźniejsza! O!:P

orchidka

Od: Czw cze 21, 2007 16:58

Post » Wto mar 06, 2012 0:10 Re: Fundacja "JOKOT" - zbieramy 1% - info str. 1

jopop pisze:Aneta - w środę na 19 idę do Teatru Wielkiego, może jakoś wtedy? np. 18.30 na bankowym? to tak z grubsza w połowie między nami

wstępnie "ok" ;)
ale dam znać jeszcze w środę po południu czy na pewno ;)
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Wto mar 06, 2012 0:10 Re: Fundacja "JOKOT" - zbieramy 1% - info str. 1

i zapomniałaś dodać, że tu aż wrze od adopcji:)
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 088&type=3

bo Ci nie mają kotów i chcą wypchnąć Jokotowe do nowych domów:P
http://www.facebook.com/pages/Pruszkows ... 4425804380

orchidka

Od: Czw cze 21, 2007 16:58

Post » Wto mar 06, 2012 0:12 Re: Fundacja "JOKOT" - zbieramy 1% - info str. 1

dzisiaj z orchidką ruszyłyśmy do boju o foty, info itd :twisted:
lepiej uważajcie :twisted:

klauduska

Post » Wto mar 06, 2012 0:13 Re: Fundacja "JOKOT" - zbieramy 1% - info str. 1

klauduska pisze:Lala zamruczała, a ja sikam ze szczęścia!! :mrgreen: prawie 2 dni niedotykania zrobiły swoje :twisted: :twisted:

No ba!

U Jasia też dokładnie to samo zadziałało :twisted:
Przy "zajmowaniu się" codziennie musiałam go wyjmować w rękawiczkach, bo się go bałam.
Po kilku dniach kiedy nie miałam czasu nawet go pogłaskać sam do mnie wybiega i mruczy i się nadstawia :twisted:

Dziś go puściłam na moment na pokój, ale stwierdził, że jest dzikim kotkiem :roll: więc złapałam po jakimś czasie i wsadziłam znów do klatki. Jeszcze nie jest gotowy na swobodne latanie po mieszkaniu.

Aha, klauduska: od razu mówię: chwilowo (minimum 2 tygodnie) w ogóle nie zamierzam ogłaszać Jasia, bo nie ma to najmniejszego sensu. Potem, jak się dooswoi do końca i zrzuci trochę wirusa z sierści będziemy ogłaszać ;)
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Wto mar 06, 2012 0:27 Re: Fundacja "JOKOT" - zbieramy 1% - info str. 1

ogłaszać go nie musisz, ogłoszenia to sobie zrobisz, jak będzie zdrowy, ALE foty możesz dać. powiedziałam ci, że ma jedną ciemną, jak mu zrobisz kilka, to mu się nic nie stanie przecież ;) a to tylko zwiększy chciejstwo na niego ;)
dopiszę, że obecnie trwa u niego kwarantanna.

klauduska

Post » Wto mar 06, 2012 0:33 Re: Fundacja "JOKOT" - zbieramy 1% - info str. 1

klauduska pisze:ogłaszać go nie musisz, ogłoszenia to sobie zrobisz, jak będzie zdrowy, ALE foty możesz dać. powiedziałam ci, że ma jedną ciemną, jak mu zrobisz kilka, to mu się nic nie stanie przecież.
dopiszę, że obecnie trwa u niego kwarantanna.

Chwilowo zdjęć też nie będzie. Chyba że wpadnie jakiś fotograf, który umie zrobić zdjęcia w ciemnym świetle. Mój aparat takiej opcji nie posiada, a zdjęć Jasia było w wątku więcej. I w moim wątku też są. Wszystkie w jednym poście.

Nie ma co straszyć ludzi kwarantanną. Po prostu nic nie zmieniaj w jego opisie, ew. to że się dooswaja i jest z tym coraz lepiej, ale jeszcze nie nadaje się do tego, żeby go puścić luzem na mieszkanie, stąd nie powinien iść jeszcze teraz do niedoświadczonego w oswajaniu dzikusków domu.
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Wto mar 06, 2012 9:18 Re: Fundacja "JOKOT" - zbieramy 1% - info str. 1

Na kiedy potrzebny łapacz na Grochowską? Ja jestem bez klatki i bez transportu, tylko sama z sobą , jeśli to urządza :lol:

Maria Szczyglińska

Od: Pt gru 03, 2010 14:58

Post » Wto mar 06, 2012 9:27 Re: Fundacja "JOKOT" - zbieramy 1% - info str. 1

no nie, tam optymalny byłby łapacz z samochodem jednak, i tak trzeba kota przewieźć, bez sensu angażować w to wiele osób...
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Wto mar 06, 2012 9:34 Re: Fundacja "JOKOT" - zbieramy 1% - info str. 1

Ja dziś zawożę jakieś koty do Boliłapki wieczorem, mogę zabrać tę lampę.
Aktualne to jeszcze? Dokąd to trzeba zawieźć?
ObrazekObrazekObrazekObrazek

spinca

Od: Pon paź 19, 2009 12:49

Post » Wto mar 06, 2012 9:39 Re: Fundacja "JOKOT" - zbieramy 1% - info str. 1

spinca pisze:Ja dziś zawożę jakieś koty do Boliłapki wieczorem, mogę zabrać tę lampę.
Aktualne to jeszcze? Dokąd to trzeba zawieźć?

tak, aktualne :)

piszę pw.
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Wto mar 06, 2012 9:44 Re: Fundacja "JOKOT" - zbieramy 1% - info str. 1

Gdyby był potrzebny łapacz taki do pomocy to proszę o kontakt. Od 12 do 16 marca mam urlop także będę bardziej dyspozycyjna. U mnie na jelonkach 4 kotki do sterylizacji, ostatnio pojawiło sie kilka nieznanych kotów, chyba kocury. Prawdopodobnie przyłażą do niewysterylizowanych kotek. Podaję Proverę, jeśli jednak któraś nie będzie sie pojawiać i nie podam leku, to znowu bedą kociaki :evil:

Maria Szczyglińska

Od: Pt gru 03, 2010 14:58

Post » Wto mar 06, 2012 9:56 Re: Fundacja "JOKOT" - zbieramy 1% - info str. 1

Ja ponawiam prośbę o pomoc na Gomulickiego - 2 koty do zgarnięcia.
Są talony, jest sprzęt, mogę jechać ja. Potrzebny mi transport!
Godziny wieczorne (koty są karmione ok. 18, potem do 20.30 trzeba się wyrobić z dostawą do lecznicy).
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

[poprzednia][następna]