Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jopop pisze:Ostrzegam, że zostałam poproszona o uruchamianie funkcji "OPIEPRZANIE OPIEPRZAJĄCYCH SIĘ DOMÓW TYMCZASOWYCH"czyli takich, które nie przekazują aktualnych zdjęć swoich podopiecznych, nie aktualizują informacji o adopcjach i ogólnie się lenią informatyczno-informacyjnie
![]()
Aktualizuję informacje KOGO mam personalnie opieprzaćJak ktoś nie chce usłyszeć Poważnej Pogadanki z Morałem to radzę SZYBKO się zaktywizować i przekazać nowe zdjęcia i info o podpiecznych
![]()
Ostrzegam tym bardziej, że ze względu na moje bardzo niskie ciśnienie, aktualnie pogadanka ta może być mocno uciążliwa, nudna i bez polotu, więc nie nastawiałabym się na rozkosze intelektualne w postaci wysłuchiwania moich słów...
jopop pisze:Ostrzegam, że zostałam poproszona o uruchamianie funkcji "OPIEPRZANIE OPIEPRZAJĄCYCH SIĘ DOMÓW TYMCZASOWYCH"czyli takich, które nie przekazują aktualnych zdjęć swoich podopiecznych, nie aktualizują informacji o adopcjach i ogólnie się lenią informatyczno-informacyjnie
![]()
Aktualizuję informacje KOGO mam personalnie opieprzaćJak ktoś nie chce usłyszeć Poważnej Pogadanki z Morałem to radzę SZYBKO się zaktywizować i przekazać nowe zdjęcia i info o podpiecznych
![]()
Ostrzegam tym bardziej, że ze względu na moje bardzo niskie ciśnienie, aktualnie pogadanka ta może być mocno uciążliwa, nudna i bez polotu, więc nie nastawiałabym się na rozkosze intelektualne w postaci wysłuchiwania moich słów...
jopop pisze:Aneta - w środę na 19 idę do Teatru Wielkiego, może jakoś wtedy? np. 18.30 na bankowym? to tak z grubsza w połowie między nami
klauduska pisze:Lala zamruczała, a ja sikam ze szczęścia!!prawie 2 dni niedotykania zrobiły swoje
![]()
klauduska pisze:ogłaszać go nie musisz, ogłoszenia to sobie zrobisz, jak będzie zdrowy, ALE foty możesz dać. powiedziałam ci, że ma jedną ciemną, jak mu zrobisz kilka, to mu się nic nie stanie przecież.
dopiszę, że obecnie trwa u niego kwarantanna.
spinca pisze:Ja dziś zawożę jakieś koty do Boliłapki wieczorem, mogę zabrać tę lampę.
Aktualne to jeszcze? Dokąd to trzeba zawieźć?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 65 gości