terenia1 pisze:Kobitkijutro będziemy miały nową lokatorkę ze schronu Piotrek ją przywiezie w trakcie dyżurku Dorotki
cieszycie się
![]()
Teresa napisz coś o nowej lokatorce?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Kobitkijutro będziemy miały nową lokatorkę ze schronu Piotrek ją przywiezie w trakcie dyżurku Dorotki
cieszycie się
![]()
Filomen pisze:witajcie dawno mnie nie bylo - ale jak pewnie niektorzy wiedza zostalam babcia blizniat a Piotrek dziadkiemi juz mamy trojke wnukow
troche sie pospieszyly na ten swiat, miesiac wczesniej ale wszystko gra, kazdy wazyl ponad 2 kg, dwa chlopy
![]()
jeszcze jestem u corki, jutro wracam
pozdrawiam
The Szops pisze:terenia1 pisze:Kobitkijutro będziemy miały nową lokatorkę ze schronu Piotrek ją przywiezie w trakcie dyżurku Dorotki
cieszycie się
![]()
Filomen pisze:witajcie dawno mnie nie bylo - ale jak pewnie niektorzy wiedza zostalam babcia blizniat a Piotrek dziadkiemi juz mamy trojke wnukow
troche sie pospieszyly na ten swiat, miesiac wczesniej ale wszystko gra, kazdy wazyl ponad 2 kg, dwa chlopy
![]()
jeszcze jestem u corki, jutro wracam
pozdrawiam
terenia1 pisze:The Szops pisze:terenia1 pisze:Kobitkijutro będziemy miały nową lokatorkę ze schronu Piotrek ją przywiezie w trakcie dyżurku Dorotki
cieszycie się
![]()
Marta wiele nie wiemkoteczka jest podobnież bardzo mizista i może jest jakaś kwestia alergiczna, tak że kicia zostanie zakwaterowana w boksie - potem diagnostyka i zobaczymy co i jak
nawet nie wiem jak wygląda
AGATA mich pisze:Wieczorem z Biedronkiem gorzej niz rano ale lepiej niz wczoraj. Jest bardzo słaby, znowu go bujało na boki. Cała kroplówkę lezał mi na kolanach. Zuzia bardzo dziwna. Jutro na 11ta jedziemy do weta z Dorotka z kotami: Biedronek, Zuzia i Józek.
AGATA mich pisze:Wieczorem z Biedronkiem gorzej niz rano ale lepiej niz wczoraj. Jest bardzo słaby, znowu go bujało na boki. Cała kroplówkę lezał mi na kolanach. Zuzia bardzo dziwna. Jutro na 11ta jedziemy do weta z Dorotka z kotami: Biedronek, Zuzia i Józek.
Cookie1706 pisze:Martyna KING![]()
Dzisiaj pierwszy raz się zobaczyłyśmy![]()
Martynka myślała, że jestem 50letnią kobietą
gosiakot pisze:Cookie1706 pisze:Martyna KING![]()
Dzisiaj pierwszy raz się zobaczyłyśmy![]()
Martynka myślała, że jestem 50letnią kobietą
A nie jesteś ???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, MIKI03, moniczka102, puszatek i 191 gości