DT Smarti 7-domku dla Fila -gdzie jesteś ?!?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 08, 2012 19:40 Re: DT Smarti 7- proszę o megapilne ogłaszanie Fila !!!

Obrazek
Tanie ogłoszenia na bdt Budryska -> viewtopic.php?f=27&t=137731
Moja mała tymczaczasowiczka -> viewtopic.php?f=13&t=138350

Obrazek

akna

Od: Wto lis 23, 2010 1:01

Post » Nie sty 08, 2012 21:53 Re: DT Smarti 7- proszę o megapilne ogłaszanie Fila !!!

Dostałam maila z domku Trusi i Fionki :D
Wysłałam do Szalonego ich fotki z prośbą o wstawienie.
dziewczynki wypiękniały niesamowicie-trudno w nich poznać nawet te kicie które wyjeżdżały ode mnie,nie mówiąć już o czasach gdy przyjechały do mnie ze swoich schronów-Fionka nabrała ciałka i jest śmiałą przytulanką,Trusia/Trini jest teraz piękną koteczką bez śladu dawnej depresji i lęku :D Kochają swoją Panią i siebie nawzajem :kotek: :kotek:
Wszystko to dzięki sercu,czułości i cierpliwości ich cudownej Dużej AnnaW :1luvu:
AnnaW-jeśli czytasz czasem-dziękuję Ci bardzo za to co dla nich zrobiłaś-dałaś im szczęśliwe życie,ba-może nawet w ogóle uratowałaś im życie biorąc do siebie razem w dwupaczku dwie mocno nie wyględne i nieufne dzikuski , które z zalęknionych "brzydkich kaczątek" przemieniłaś w spokojne i piękne "łabędzice"-ich wzięcie i danie im razem domku wymagało dużej odwagi i jeszcze większej wyobrażni :D :1luvu:
Dziękuję Ci za Twoje wielkie serce dla nich.. :!: :kotek: :kotek: :1luvu:

to obie dziewczynki jak do mnie przyjechały:

smarti pisze: Trzy nieszczęścia z Rybnika...dojechały do mnie w ostatniech chwili...21-go sty 2011 pozostała u mnie tylko Fionka..
.......
Fiona
tak wygladała w dniu przyjazdu czyli 21-go sty 2011
Obrazek

Trzy Paluszanki-świeżynki:
Blusia,Bella i Trusia :kotek: :kotek: :kotek:
............
Trusia

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Są u nas drugi dzień.
Leczymy :ok: -choć Trusia to prawdziwe wyzwanie :kotek:
Ostatnio edytowano Nie sty 08, 2012 22:14 przez smarti, łącznie edytowano 3 razy
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie sty 08, 2012 22:09 Re: DT Smarti 7- proszę o megapilne ogłaszanie Fila !!!

Cudne :1luvu:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie sty 08, 2012 22:11 Re: DT Smarti 7- proszę o megapilne ogłaszanie Fila !!!

Ale cudne :P

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie sty 08, 2012 23:24 Re: DT Smarti 7- proszę o megapilne ogłaszanie Fila !!!

Witam!

Nocny Kurier Poznański:

Panowie zostali wczoraj sobie oficjalnie sobie przedstawieni. Było troszkę syku, przycupnięcia i zmieszania, ale jak to mówią pierwsze koty za płoty :) Najpierw Ryszard chodził śladem Sznycla. Sznycel położył się za lustrem - jak tylko zszedł od razu biegł tam Rysio i starał się odleżeć swoje. To trwało parę godzin. Potem Panowie wzbili się na szczyty bohaterstwa i przebywali w jednym pokoju. Bez żadnych sensacji. W pewnym momencie przestali czuwać i nawet poszli spać. Rynio w nogach Radka przy biurku, Sznycello na mojej książce na kanapie :) Ewidentnie widać, że Sznycel jest starszy i to nie pierwszyzna dla niego. Po wstępnym wycofaniu i lekkiej dezorientacji jest już rozluźnionym rezydentem. Nic sobie nie robi z Rysia, chodzi i wskakuje wszędzie, satelituje i jest ciekaw każdej aktywności w domu. Obok Ryszarda przechodzi spokojnie i obojętnie, nie boi się go w ogóle. Rysio też nie okazuje praktycznie żadnej agresji. Było parę syknięć z obu stron, ale to chyba bardziej pro forma. Nie doszło do żadnych rękoczynów ani awantur. Panowie trzymają fason :) Mają oddzielne kuwetki w różnych pomieszczeniach, tak samo miseczki więc nie wchodzą sobie w drogę. Z obecnych wrażeń wnioskuję, że to Sznycel jest żywiołem dynamicznym - więcej chodzi, jest śmielszy, upomina się o pieszczoty i śpi z nami. Ryszard jest bardziej asekuracyjny, mniej wylewny, bardziej wycofany choć nadal zrelaksowany - śpi w swoich ulubionych miejscach, lubi być głaskany, ogonek ma w górze i ociera się o nogi (naturalnie najczęściej w kuchni). Myślę, że może być tylko lepiej. Póki co wszystko przebiega bezboleśnie i stopniowo. A sam Sznycelek jest wspaniały. Kochański, subtelny, pieszczotliwy i ciekawy. Z kuwetką współpraca przechodzi wzorowo, apetycik sprzyja a mruczenie godne tenora :) Skrada nam konsekwentnie serca i jest w tym świetny :)
Każdy ma swój punkt widzenia, ale nie każdy z niego cos widzi.

Botwinka

Od: Pt lis 02, 2007 2:26

Post » Nie sty 08, 2012 23:34 Re: DT Smarti 7- proszę o megapilne ogłaszanie Fila !!!

Cudne wieści wieczorowonocną porą :P

Trusia i Fionka to żywe "dowody przeogromnej ludzkiej miłosci" :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Sznycello i botwinka - dowody przeogromnej ludzkiej miłości :1luvu: :1luvu: :1luvu:

tak trzymajmy w tym nowym roku :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie sty 08, 2012 23:38 Re: DT Smarti 7- proszę o megapilne ogłaszanie Fila !!!

Zajrzyjcie please :P :ok: :ok: :ok:

viewtopic.php?f=1&t=137742

Szalony Kocie - masz jakiś pomysł?
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon sty 09, 2012 0:12 Re: DT Smarti 7- proszę o megapilne ogłaszanie Fila !!!

Cudne wieści z domu Sznycelka-wiesz Botwinko że pierwsza Sznycelka ze schronu wyciągnęła właśnie AnnaW.?
od Niej Sznycelek trafił do mnie w zamian właśnie za Trusię i Fionkę. Ich rozdzielonych nigdy nie zdecydowalibyśmy sie oddać bo zaprzyjażniły się u nas i tylko razem miały szansę na postępy ( sądzimy że były kiedyś bite :( )

no ale trzeba też przyznać że kocurki są poznawane przez Domek we wzorcowy sposób-z wyczuciem ich potrzeb i znajomością kocich charakterów.
...marzenie każdego DT aby wszystkie DS-y miały takie podejście... :kitty:

Skoro taki miły był początek znajomości Sznycelka z Ryszardem to na pewno będzie tylko lepiej-zaprzyjażnią się !

(w domu w Łukowie miał trudne i całkowicie znienacka spotkanie z rezydentką-perscą,a mimo to po półtora miesiąca spali przytuleni.)

myślę Marzeniu że wreszcie możemy odetchnąć-Sznycelek jest w najlepszych rekach :D :kotek: :ok:
Ostatnio edytowano Pon sty 09, 2012 18:14 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon sty 09, 2012 10:38 Re: DT Smarti 7- proszę o megapilne ogłaszanie Fila !!!

Wszyscy odetchnęliśmy i bardzo się cieszymy, tak myślę :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto sty 10, 2012 9:03 Re: DT Smarti 7- proszę o megapilne ogłaszanie Fila !!!

Witanko :P
powstała "nowa inicjatywa" :P warta wspierania wszelkiego

viewtopic.php?f=1&t=137765&p=8425627#p8425627

myślę, ze warto zaglądać i wspierać, bo tak mało jest dt a tak dużo kotów w schronie... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Śro sty 11, 2012 0:07 Re: DT Smarti 7- proszę o megapilne ogłaszanie Fila !!!

Miałam jakiś zamysł, ale zapomniałam......

:D Już wiem! :piwa: :piwa: :piwa:

Nowy końkurs:

Czy Burania jest już w ds? :D :D :D

nagroda - znana :wink:

Marzenia11

[poprzednia][następna]