Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 07, 2012 20:45 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Uploaded with ImageShack.us
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Sob sty 07, 2012 21:06 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !

Jakie super fotki. Faktycznie, szczęśliwe i liczne stadko :mrgreen:

zasadzkas

Od: Czw gru 21, 2006 23:50

Post » Nie sty 08, 2012 9:37 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !

ruda32 - mogłaś, trochę to mojezdjęcie jest za duże :wink: ale już się schowało więc jest ok :D
A wszystkie Futerka Dorci są cudne :D

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Nie sty 08, 2012 11:47 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !

ruda ,wielkie dzięki :D
mój aparat jakiś czas temu odmówił współpracy i dlatego nie wstawiam fotek ,ale moze dam go do naprawy ,zobaczymy czy jeszcze warto.
lub do kupię kabelek do telefonu.

wczoraj moje pieszczochy miały frajdę ,tak myślałam :oops: znajoma jeździ na bazar do Żyrardowa i poprosiłam żeby kupiła mi kawałek wołowinki .
Psy połknęły by w całości :twisted: a koty nie chciały :roll:
Malwina pobawiła się z dziesięc minut kawałeczkiem i przełkneła ,potem drugi i trzeci raz to samo...dzis sranko :?
nie będę im więcej dogadzała , a tatar byłby wyśmienity mimo że to nie polędwica tylko nadpręże :twisted:

Skończyło mi się suche dla kociąt ,jadę z bólem serca do Reduty lub BluCity tam na pewno kupię.

co noc śni mi się Grześ lub rodzice.

Kaja888 jak papużki ?
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie sty 08, 2012 12:40 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !

Dorciu Papużki docierają się :wink:
Nutka dała nam wczoraj popalić - wypuściliśmy ją z klatki (to chyba było mało rozsądne :oops: ) i już do nie nie wraca, a wczoraj zachowywała sie jakby miala ADHD, byłam przerażona, że już nie będzie tak spokojnie jak z Perełką, ale dzisiaj jest ok. Może tak się zachowywała bo chcieliśmy ją na siłę złapać :oops: ale w końcu daliśmy spokój niech już będzie na wolności, trzyma się klatki na zewnątrz lub gałęzi ewentualnie ze starchu wylądowała parę razy na karniszu, ale wraca stamtąd od razu na gałąź. Może się nie pozabijają z Dzubkiem :wink:

kaja888

Post » Nie sty 08, 2012 12:51 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !

Kochana ja nie daję surowego mięsa, które nie zostało wcześniej przemrożone. Kiedyś pies dostał po takim mięsie zatrucia pokarmowego.

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Nie sty 08, 2012 13:08 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !

Nasze zjedza tylko mega małe kawałki wołka jak chapna cos wiekszego to zaraz to zwrócą :? a Mruniak to cały dom swoim kawałkiem wytarła i jak myszka sie bawiła ale nie zżarła :twisted:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Nie sty 08, 2012 14:48 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !

Dorciu a jaki kabelek potrzebujesz? do jakiego telefonu? może coś zaradzimy :)
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Nie sty 08, 2012 15:42 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !

ja mam Nokie taką pół na pół dotykową.zapomniałam nazwy ,ale se przypomnę :wink:

Kupiłam w Kakadu ostatnią paczkę RC Kittena dwupak,czyli korzystnie .

Z Luśką robimy tak ,odstawiam jej animondę i obserwuje ,podobno sporo kotów ma po animondzie srake lub swędzenie ,a w tyg. robimy badania krwi .
Może tam znów coś się dzieje ?
chociaż nie sądzę ,bo naprawdę mała od dłuższego czasu zachowuje się rewelacyjnie.

Tym radzę nie wezmę już psiego tymczasa ,chyba że na dzień dwa ,mam troszkę chętnych na dt ale boiję się że za mało ,może ktoś jednak chciałby takiego maluszka po niuniać/?wiecie to niesamowita radość patrzeć jak taki wypłosz śmierdzący ,zalekniony się otwiera ,kwitnie ...
Pamietam jaka była Yoko ,strachem podszyta ,wiecznie trzęsąca się ,gotowa ze strachu pod siebie zrobić ,a teraz kocha człowieka ,ma jeszcze takie że raptem odskoczy ,ale to każdemu się może zdarzyć :wink: a Pyza ? pies czołgający się i spijający mocz po swojej siostrze...Majka trafiła do mnie maniunia 40 dkg nie przeżyłą by tam gdzie była ,nie miała szansy dostać się do jedzenia..Baja też kwitnie ,przytyła już ładnie ....nie boi się prawie wcale ,tylko do mężczyzn ma uraz i na Gadzine szczeka dzień i noc.... :roll:
to juz domek będzie musiał sobie z tym poradzić. :mrgreen:
Jak nie oddam Lusi i Malwy to tymczasów też już nie będe brała :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie sty 08, 2012 15:54 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !

Dorciu u Ciebie wszystkie Zwierzaki wychodzą na prostą :D

kaja888

Post » Nie sty 08, 2012 19:06 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !

kaja888 pisze:Dorciu u Ciebie wszystkie Zwierzaki wychodzą na prostą :D

tylko ja przy nich mam ciągle pod górkę :lol: taki mój wybór. :wink:

Byłam dziś w Reducie ,szukam portek na swój zad,ale zdybali mnie wolontariusze WOŚ i z przyjemnością pozbyłam się nogawki :mrgreen:
Jak żył Grześ zawsze byliśmy gdzieś pod Pałacem albo na Woronicza.. ,Bartek od srajdka malusiego bierze udział .
Dziś jako większy srajdek :wink: też uczestniczy .
a my kalamy jego pokój :ryk:
psy ledwo na zakrętach wyrabiają ,nareszcie można się w berka ganiać :kotek:

Kaja888 stworzyłaś cudowne warunki papużką :ok: :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie sty 08, 2012 21:52 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !

sąsiad znów zapomniał zakręcić wody ,zalał tych na dole ,draka straszna ...ja zaś znów miałąm przyjemność sprzątac powódź,takiej jeszcze nie było ,wodę zbierałam garem :?
nie mam siły kręgosłup mi dziś pęknie :cry:
żal mi sąsiada to prawie 90 l. człowiek ,ale dziś i mnie było mi szkoda :oops:
jak na złość nikogo innego tu nie ma do pomocy .

Biedni są starzy ,samotni ludzie ,bardzo biedni :cry:

dobrej nocki
Obrazek

dorcia44

Post » Pon sty 09, 2012 8:27 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !

witam i zyczę miłego tygodnia, również sobie :) mam nadzieję, że będzie lepszy od poprzedniego

kaja888

Post » Pon sty 09, 2012 13:20 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !

Witam .
jestem okropnie pogięta ,wczorajsza robota nie wyszła mi na dobre ,ale ciąg dalszy nastąpił .
Trzeba było doprowadzić mieszkanie do używalności.
Najgorsze jest to że sąsiad ma córkę .wnuki i ....ma mnie .
Przecież oni i tak by nie przyjechali .myślę że musi być mu bardzo przykro ,a mi ciężko :roll:
Czekolady którą mi wciskał nie wzięłam ,zaparłam się i już.nie jestem taka łatwa :twisted: albo takiej nie lubię :lol:

Koty grzeją dupki ,obsiadły grzejnik i jak posągi zastygły ,piękny widok :kotek:

Miłego tygodnia kochani :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon sty 09, 2012 14:34 Re: Szczęśliwa jedenastka +tymczasy SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !

Dorotko, ściskam Cię serdecznie.

zasadzkas

Od: Czw gru 21, 2006 23:50

[poprzednia][następna]