ja mam Nokie taką pół na pół dotykową.zapomniałam nazwy ,ale se przypomnę
Kupiłam w Kakadu ostatnią paczkę RC Kittena dwupak,czyli korzystnie .
Z Luśką robimy tak ,odstawiam jej animondę i obserwuje ,podobno sporo kotów ma po animondzie srake lub swędzenie ,a w tyg. robimy badania krwi .
Może tam znów coś się dzieje ?
chociaż nie sądzę ,bo naprawdę mała od dłuższego czasu zachowuje się rewelacyjnie.
Tym radzę nie wezmę już psiego tymczasa ,chyba że na dzień dwa ,mam troszkę chętnych na dt ale boiję się że za mało ,może ktoś jednak chciałby takiego maluszka po niuniać/?wiecie to niesamowita radość patrzeć jak taki wypłosz śmierdzący ,zalekniony się otwiera ,kwitnie ...
Pamietam jaka była Yoko ,strachem podszyta ,wiecznie trzęsąca się ,gotowa ze strachu pod siebie zrobić ,a teraz kocha człowieka ,ma jeszcze takie że raptem odskoczy ,ale to każdemu się może zdarzyć

a Pyza ? pies czołgający się i spijający mocz po swojej siostrze...Majka trafiła do mnie maniunia 40 dkg nie przeżyłą by tam gdzie była ,nie miała szansy dostać się do jedzenia..Baja też kwitnie ,przytyła już ładnie ....nie boi się prawie wcale ,tylko do mężczyzn ma uraz i na Gadzine szczeka dzień i noc....
to juz domek będzie musiał sobie z tym poradzić.
Jak nie oddam Lusi i Malwy to tymczasów też już nie będe brała