cz. III Kocia Przystań Sosnowiec

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 27, 2011 17:43 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

mar_tika pisze:Marta to owoce twojej pracy na fejsie :ok:
"Jestem z Rzeszowa :) to sporo od Was :(
Chętnie bym przyjeżdżała odwiedzać kociaki.
Pomoge ile mogę
Wpłaciłam 200zł, jeśli to nie wystarczy na zabieg proszę o info,

Tyle ile będę mogła pomóc, to jestem do dyspozycji ;)"

Pani Basia pisze jeszcze że dopisek w przelewie jest dla Miętki,ale jeżeli operacja Mięty jest spłacona to pieniązki można wykotrzystać na inny zabieg :D
Dziękujemy :1luvu:

rany :!: a juz zaczynalam watpic :roll: kurcze ale jak ta osoba do ciebie meila wyslala :?: ranyy mozesz podac nazwisko odpowiednio ja na fejsie "pochwale"

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Czw paź 27, 2011 17:46 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Amik lepiej , rano dzowniłam do weta umówiłyśmy się na wieczoró ale po powrocie do domu nie ma kupy lużnej , znaczy na razie zero kupy i rzyga ani jednego , zadzwoniłam do weta i stwierdziłą ze przegłodzić i jakby sie nie poprawiło to przyjść jutro
Amik dokazuje, teraz czekam na kupę , jaka będzie....

filcowasova

Od: Nie sie 14, 2011 22:51

Post » Czw paź 27, 2011 17:48 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

filcowasova pisze:Amik lepiej , rano dzowniłam do weta umówiłyśmy się na wieczoró ale po powrocie do domu nie ma kupy lużnej , znaczy na razie zero kupy i rzyga ani jednego , zadzwoniłam do weta i stwierdziłą ze przegłodzić i jakby sie nie poprawiło to przyjść jutro

:ok:

herzpl

Post » Czw paź 27, 2011 18:25 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

herzpl pisze:
filcowasova pisze:Amik lepiej , rano dzowniłam do weta umówiłyśmy się na wieczoró ale po powrocie do domu nie ma kupy lużnej , znaczy na razie zero kupy i rzyga ani jednego , zadzwoniłam do weta i stwierdziłą ze przegłodzić i jakby sie nie poprawiło to przyjść jutro

Czasem z niepokojem i nadzieją CZEKA SIE NA KUPE :ryk: :ryk: :ryk:

Ale świetnie, że jest poprawa.

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

Post » Czw paź 27, 2011 18:27 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Martuś, mam filcaka. Wpadaj, kiedy Ci pasuje.

elape

Post » Czw paź 27, 2011 18:28 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

elape pisze:
herzpl pisze:

Elu :mrgreen:

Amik ukradł młodej z talerza ziemniaka podsmażanego, teraz słyszę , ze go mąz od garów goni, lata za łepetyną myszowa , wygląda jak gdyby nigdy nic:)
a ja zaglądam co i rusz w kuwete ;)

filcowasova

Od: Nie sie 14, 2011 22:51

Post » Czw paź 27, 2011 18:35 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Maniaczka kuwetowa :?: :wink: :wink: :wink: Kasiu, świetnie Cię rozumiem. Człowieka zżera niepokój, w końcu zależy nam na zdrowiu kociaków.

elape

Post » Czw paź 27, 2011 19:13 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

herzpl pisze:
Pomoge ile mogę

Pani Basia pisze jeszcze że dopisek w przelewie jest dla Miętki,ale jeżeli operacja Mięty jest spłacona to pieniązki można wykotrzystać na inny zabieg :D

rany :!: a juz zaczynalam watpic :roll: kurcze ale jak ta osoba do ciebie meila wyslala :?: ranyy mozesz podac nazwisko odpowiednio ja na fejsie "pochwale"

Kobitka napisała na maila przystaniowego.Marta podziekuj ogólnie osobą które choćby złotówkę sie dorzuciły.Baska zrobi rozliczenie:)
Elu wpadnę do Ciebie ale po święcie :)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw paź 27, 2011 19:23 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

mar_tika pisze:
herzpl pisze:
Pomoge ile mogę

Kobitka napisała na maila przystaniowego.Marta podziekuj ogólnie osobą które choćby złotówkę sie dorzuciły.Baska zrobi rozliczenie:)
Elu wpadnę do Ciebie ale po święcie :)

to juz dawno zrobilam a ta babeczke poprostu chcialam wyruznic ale ok.

herzpl

Post » Czw paź 27, 2011 19:34 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

na dyzurze dosc spokojnie...

maluchowi w klatce po chomiku rozlozylam wieksza, bo z ta mala nie umialam sobie poradzic, anie na niego patrzec w te klitce. teraz mam troche stresa, ze cos sie stanie z ta klatka, albo z niej wyjdzie :? nie ma nikogo na rano?? moglby ktos moze chocby podejsc i spr czy wsio ok. ja mam na 8 wiec nie dam rady.

maly kociak w klatce kolo rudego kocura dosc apatyczny- nic nie ruszyl jedzenia. srebrny i bialy kot- boja sie, leza w kuwetach dwa miśki. nie operuje imionami bo sie pogubilam i pamietam tylko starsza brygade :roll:

miski pomylam, smieci wynioslam, tylko podlog nie wymylam i lopatki- kurki w kranie cos niezbyt dzialaja.

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Czw paź 27, 2011 19:42 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

którego białego masz namyśli :?: (w sensie że się boi)
Też mi sie ten mały (Motylek bodajże) coś apatyczny wydawał :?
Ostatnio edytowano Czw paź 27, 2011 21:32 przez Arabella26, łącznie edytowano 1 raz
Lola, Helenka, Tadeusz -koty, Toffik, Mika -psy, Szyszka - szynszyla, Riko - fretka

Arabella26

Od: Wto wrz 20, 2011 14:01

Post » Czw paź 27, 2011 19:48 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

filcowasova pisze:
elape pisze:
herzpl pisze:

Elu :mrgreen:

Amik ukradł młodej z talerza ziemniaka podsmażanego, teraz słyszę , ze go mąz od garów goni, lata za łepetyną myszowa , wygląda jak gdyby nigdy nic:)
a ja zaglądam co i rusz w kuwete ;)

Po przegłodzeniu to może nie ma z czego zrobić :P
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Czw paź 27, 2011 19:54 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

hidi mi cos przypomniala zapomnialam napisac ze rano ta kotka ala sjamka mi uciekla z klaty gonilam ja po calej kociarni :oops: ale dalam rade strasznie zwinna jest a :!: jeszcze jedno rano jak podeszlam do boksow to same z siebie otworzyly sie drzwiczki tej malej z oczkiem do operacji :!:

herzpl

Post » Czw paź 27, 2011 22:04 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

no to przyniosłam nowy nabytek na kociarnie :roll: a raczej nie ja, tylko moi znajomi- kiedys DT Przylepy. Łukasz spotkał kota w budce bankomatowej :? W drodze po kebaba, dlatego proponuje zeby kot/kotka nazywał sie kebab/kebabka :mrgreen:
Jak dla mnie- kotka albo kastrowany kocur, choc ja jestem slaba w dopatrywaniu jajek.

Kot ma bardzo zaropiale i przekrwione oczy, do tego kaszle. Jest zabiedzony, ale nie tragicznie. na jedzenie sie rzucil. Bardzo lagodny- dal sobie wszystko zrobic- wyczyscic oczka, zakropic je. Choc widac, ze go boli :( Basia- dalabys rade go jutro zobaczyc- trzeba go dac na antybiotyk na pewno, zaczac leczenie.

Po przeniesieniu go do boksu, do transporterka weszla Czarnotka i nie chciala wyjsc.. bidulka... myslala, ze to po nia..

Aha. wlasnie- Karina zapomniala transporterka z kociarni- jakby byl ktos rano(wlasnie czy ktos bedzie??) to prosze wystawic go na zewnatrz, zgarne go w sobote rano po dyzurze.
Na zewnatrz tez wystawilam rzeczy z boksu Edka- nie zdazylam ich wydezyfekowac.

Karina z Lukaszem dali 50 zlotych na leczenie znajdy. Sa w skarbonce.

W szafce u maluchow jest karma dla maluchow od andua.
Ostatnio edytowano Czw paź 27, 2011 22:07 przez hidi, łącznie edytowano 1 raz

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Czw paź 27, 2011 22:05 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

W takim razie Ja podejdę rano na dyżur.
MIKUŚ

[poprzednia][następna]