7 mordek potrzebujeDS.Serek i Samanta w domu:)Warszawa

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 29, 2014 18:23 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

:roll: ojej Asiu,myślałam ,że tylko u mnie się pierdzieli po całej linii...trzymajcie się
te serca wołowe jak masz mozliwosc to kupuj,bardzo dobrze morfologie podnosza,krwinki,polecam
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro sty 29, 2014 21:00 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

BOZENAZWISNIEWA pisze::roll: ojej Asiu,myślałam ,że tylko u mnie się pierdzieli po całej linii...trzymajcie się
te serca wołowe jak masz mozliwosc to kupuj,bardzo dobrze morfologie podnosza,krwinki,polecam

wlasnie im zmieliłam serca wołowe i Bogu dzięki smakuja prawie wszystkim. To fakt, że się pierdzieli. Mrowka tak zwymiotowala ( nie serca bo jeszcze nie zdąrzyła skosztować) że nie wiedziałm czy wycierać czy szufelką zbierać. Niestrawność chyba z dwóch dni. Dałam jej leki i jest lepiej ale nie wiem co się znowu dzieje.

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Śro sty 29, 2014 21:02 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

Myszolandia pisze:jejku Asiu 8O ale sie u CIebie dzieje

Za wszystko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

przydadzą się . dzięki.

A jak tam na FB? Jak córa jest wylogowana , to nie mam wstępu:((

asia2

Post » Śro sty 29, 2014 22:11 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

U nas Sniezek zjadł całą puszeczke Troveta 85gram,człowiek czasami zrzędził,że jedza tyle ,że w głowie sie nie mieści,ale jak nie jedza to kłopot straszny,wiec taka ponowna zmiana kilka łez mi wycisneła...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro sty 29, 2014 22:26 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

BOZENAZWISNIEWA pisze:U nas Sniezek zjadł całą puszeczke Troveta 85gram,człowiek czasami zrzędził,że jedza tyle ,że w głowie sie nie mieści,ale jak nie jedza to kłopot straszny,wiec taka ponowna zmiana kilka łez mi wycisneła...

oby tak dalej :ok:

asia2

Post » Śro sty 29, 2014 22:35 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

asia2 pisze:
Myszolandia pisze:jejku Asiu 8O ale sie u CIebie dzieje

Za wszystko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

przydadzą się . dzięki.

A jak tam na FB? Jak córa jest wylogowana , to nie mam wstępu:((

Asiu,na fb wrzucam co Ty tutaj,dzisiaj za bardzo tam nie byłam,bo ogólnie net mi świruje i mnie wkurza :evil:
Masz wstęp,bo wydarzenie jest publiczne i bez logowania powinnać zobaczyć,zaraz sprawdzę

edit : tak ,mozesz zobaczyć,ja teraz też jestem wylogowana i weszłam z ostatniego linku z Twoją prośbą ,na poprzedniej stronie jest :ok: :ok: :ok:
Jutro poprzeglądam i coś znowu dodam,albo Ty wskaż mi co mam konkretnie mam napisać ,jeśli coś konkretnego sobie życzysz,żebym wpisała,jak nie to zapodam po prostu co pisałaś :ok: :ok: :ok:

Ale to już jutro ,bo dzisiaj muszę lecieć,o 4.30 robię hej helou łóżeczko
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro sty 29, 2014 23:09 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

doczytałam - niewesoło :roll:
przydadzą się w ogromnych ilościach :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw sty 30, 2014 12:57 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

kolorowa TRi z piwnicy jest w rui. Kawaler rudo- bialy robi podchody do niej. Nie mam jak podac jej proverki. Tri jest zawsze w asyście synka i buraska. I oni tez jako pierwsi jedzą co się poda. Nie ma jak zawalczyc z lekiem. Dziś byłam w piwnicy na oglądzie i bez zmian. Nie możemy nic zrobic. Dozorczyni potwierdziła moje obawy .
Z dobrych wieści- Krecik wrociła do domu. To stara wysterylizowana przez Ize i przeze mnie kotka. Ma chyba już z dziesięć lat. Jest w dobrej formie.

asia2

Post » Czw sty 30, 2014 15:34 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

no faktycznie się otwiera. Gapiostwo to moje drugie imie :D :oops: aczkolwiek chyba teraz córa jest zalogowana

asia2

Post » Czw sty 30, 2014 21:14 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne,potrzebne DS

No i mam kolejny problem. Pisze bo musze ochłonąć odrobinę po tym co było. Rezydent Borys prawie 11 letni kocurek obudził się , usiadł , potem przeszdł z jakies pól metra i nagle przechylił się w prawie calym cialkiem i spadł z kanapy. Podnioslam go szybciutko z głowa lekko nachyloną ku dołowi. Był chwile nieobecny , gdzies krążył oczkami. Głowka mu odpływal do tyłu. temp ok, trzecia powieka, jutro do wet jadę , pewnie krew do zbadania.

asia2

Post » Czw sty 30, 2014 21:27 Re: Re:9!!! tymczasków!!!potrzebne DS

:(
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw sty 30, 2014 23:29 Re: Re:9!!! tymczasków!!!potrzebne DS

wet jest neurologiem równiez. przyjrzy się problemowi pewnie i od tej strony. Teraz jest dobrze ale diabli wiedzą co w kocie siedzi . Nie chce się obudzic z ręką w nocniku, brzydko mówiac.

asia2

Post » Pt sty 31, 2014 8:35 Re: Re:9!!! tymczasków!!!potrzebne DS

Dzień dobry Asiu :D Czytam wątek cały czas, tylko do pisania jakoś weny brakuje :oops: Mam nadzieję, że teraz będzie więcej czasu :wink: Trzymam bardzo mocno za Twoje koteczki :ok: :ok: :ok: Jak widzę, na brak zajęć nie możesz narzekać :(
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt sty 31, 2014 9:45 Re: Re:9!!! tymczasków!!!potrzebne DS

o rany.... :roll:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt sty 31, 2014 10:12 Re: Re:9!!! tymczasków!!!potrzebne DS

bulba pisze:Dzień dobry Asiu :D Czytam wątek cały czas, tylko do pisania jakoś weny brakuje :oops: Mam nadzieję, że teraz będzie więcej czasu :wink: Trzymam bardzo mocno za Twoje koteczki :ok: :ok: :ok: Jak widzę, na brak zajęć nie możesz narzekać :(

ale super , że Jesteś :1luvu:

asia2

[poprzednia][następna]