Właśnie dzwoniło do mnie jakieś dziecko w sprawie kota, ale nie było w stanie stwierdzić o którego, ani z imienia, ani z wyglądu, ani z płci

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:jakby ktoś chciał burego maluszka, albo dwa bure maluszki albo nawet trzy bure maluszki i może poczekać miesiąc to dajcie mu mój telefon, proszę ...
_namida_ pisze:Grzmi i leje :/
Potencjalny wściek TŻ-ta powstrzymuje mnie przed obudzeniem go w celu podrzucenia mnie na kociarnię :/
Tweety pisze:Robert wczoraj postawił osuszacz na regałach i zabezpieczył. Mam nadzieję, że jednak nie będzie miał więcej pracy niż do tej pory.
Zobaczymy w poniedziałek co fachmani wymyślili w kwestii zmian w instalacji, za ile i kto płaci ...
A co do mojej burej rodzinki - wetka nie przyjęła ich do schronu, bo wymusiła na pani, która je przyniosła, aby ta poszukała innego rozwiązania. Maluszki maja 4-5 tygodni, same jedzą ale to bardzo głupi pomysł aby u nas zostały. Robert może przywlec z kociarni, działek, od przeróżnych wetów cokolwiek do domu. Dlatego prosiłabym o pomoc w znalezieniu innego tymczasu, karmę mamy a pozostałe koszty są oczywiście sponsorowane przez nas..
BTW, kto wie gdzie po ubiegło-sobotniej akcji ratowniczej podziały się małe szalki animondy dla bejbików? W sam raz byłyby dla takich srajdków
Etiopia pisze:Tweety pisze:Robert wczoraj postawił osuszacz na regałach i zabezpieczył. Mam nadzieję, że jednak nie będzie miał więcej pracy niż do tej pory.
Zobaczymy w poniedziałek co fachmani wymyślili w kwestii zmian w instalacji, za ile i kto płaci ...
A co do mojej burej rodzinki - wetka nie przyjęła ich do schronu, bo wymusiła na pani, która je przyniosła, aby ta poszukała innego rozwiązania. Maluszki maja 4-5 tygodni, same jedzą ale to bardzo głupi pomysł aby u nas zostały. Robert może przywlec z kociarni, działek, od przeróżnych wetów cokolwiek do domu. Dlatego prosiłabym o pomoc w znalezieniu innego tymczasu, karmę mamy a pozostałe koszty są oczywiście sponsorowane przez nas..
BTW, kto wie gdzie po ubiegło-sobotniej akcji ratowniczej podziały się małe szalki animondy dla bejbików? W sam raz byłyby dla takich srajdków
szalki animondy dla bejbikow były zalane miały być umyte i wysuszone .
Co się z nimi stało nie wiem ....
Tweety gdzie podrzucić segregator z umowami ??
Mogę jutro do GK czy w tygodniu przywlec go do Twojego biura ??
Identyfikator znalazłam.
Jeżeli ktoś ma zaległe umowy adopcyjne lub chipował koty to bardzo proszę o przesłanie danych do mnie
Na pw podam co jest potrzebne ....
Po raz ostatni proszę.......
Indywidualne wpisanie kota do bazy kosztuje 30 zł
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, puszatek i 427 gości