K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 27, 2011 18:45 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Rano. Czy całe jest przeterminowane nie sprawdzałam, tylko kilka z góry.

Właśnie dzwoniło do mnie jakieś dziecko w sprawie kota, ale nie było w stanie stwierdzić o którego, ani z imienia, ani z wyglądu, ani z płci :P

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Pt maja 27, 2011 19:08 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Tweety Hans ukradł mi identyfikator......

Ten grafik jest aktualny ?? Bo mam wrażenie ze się zgłaszałam w innych godzinach ..
Ale to było chyba przed zmianą godzin wiec pewnie wszystko oki ...

28.maja sobota
11.00 - 13.30 -> Miszelina + Ania Szełemej + Rakija lub Sake (dowóz własny)
13.30 - 16.00 -> Lutra + Noemik + wykreowany kot`
16.00 - 19.00 -> Kasumi + Etiopia + kot?

19. maja niedziela
11.00 - 13.30 -> Miszelina + Etiopia + Stalka (dowóz własny)
13.30 - 16.00 -> Lutra + Noemik +wykreowany kot
16.00 - 19.00 -> Kasumi + Namida + Ryfka (dowóz)
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Pt maja 27, 2011 20:22 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Dajcie znać jakby była potrzebna pilna pomoc na Kociarni jakby zaczęło lać. Mamy w domu męskie mocne ręce :oops:

brązowobiali

Od: Śro kwi 28, 2010 19:02

Post » Pt maja 27, 2011 21:00 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

viewtopic.php?f=20&t=128272 bazarek z rzeczy pociuchowiskowych, w sumie w trakcie tworzenia bo będę dodawać nowe rzeczy
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Pt maja 27, 2011 21:13 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

jakby ktoś chciał burego maluszka, albo dwa bure maluszki albo nawet trzy bure maluszki i może poczekać miesiąc to dajcie mu mój telefon, proszę ...

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pt maja 27, 2011 21:15 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

wracam dzisiaj w nocy - skończyłam studia :mrgreen: - w niedzielę wieczorem chętnie przejmę z powrotem swój dyżur, jeśli mój zastępca nie ma nic naprzeciw :)

w czerwcu będę musiała wybyć albo w okolicy 16-26 czerwca, albo 21 czerwca - 1-2 lipca, tyle zajmują na UG formalności związane z obroną. potem przez większość wakacji będę na miejscu i chętnie kogoś pozastępuję.
będę znała dokładne terminy na początku przyszłego tygodnia - termin obrony nie zależy ode mnie.

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Pt maja 27, 2011 21:16 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Tweety pisze:jakby ktoś chciał burego maluszka, albo dwa bure maluszki albo nawet trzy bure maluszki i może poczekać miesiąc to dajcie mu mój telefon, proszę ...

Arbuz, Melon i Pestka - trójka słodziaków, na moje oko 4, max pięc tygodni...
Brudne jak nieszczęście.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pt maja 27, 2011 21:58 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Jeżeli chodzi o wieczorny niedzielny dyżur na kociarni to zastępca jest bardzo rad, że nie będzie potrzebny, gdyż nie ma kluczy i z chęcią odpuści sobie ich kombinowanie :-)
Tym bardziej, że Nushka aktualnie zwana Giną wygryzła sobie sierść na łapce prawie do krwi i powinnam ją mieć na oku. Albo ją boli (ale humor jej wyjątkowo dopisywał) albo tak rozładowuje jakiś swój koci stres. Byłam z nią u moich wetów, kolejna wizyta w niedzielę, jeśli okaże się, że to raczej ból łapy jest przyczyną, potulnie udam się do krakvetu.
Buba, za wszystko, co mogłam zrobić lepiej-przepraszam.

katiaitak

Od: Nie kwi 03, 2011 8:44

Post » Pt maja 27, 2011 22:24 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

_namida_

Post » Sob maja 28, 2011 0:42 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Grzmi i leje :/
Potencjalny wściek TŻ-ta powstrzymuje mnie przed obudzeniem go w celu podrzucenia mnie na kociarnię :/

_namida_

Post » Sob maja 28, 2011 6:55 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

_namida_ pisze:Grzmi i leje :/
Potencjalny wściek TŻ-ta powstrzymuje mnie przed obudzeniem go w celu podrzucenia mnie na kociarnię :/

No i dobrze, że go nie budziłaś. Kociarnia sucha :)
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Sob maja 28, 2011 7:13 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

matko też się przestraszyłam jak usłyszałam burzę
Obrazek

pluskwa6

Od: Pt maja 21, 2010 12:50

Post » Sob maja 28, 2011 8:25 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Robert wczoraj postawił osuszacz na regałach i zabezpieczył. Mam nadzieję, że jednak nie będzie miał więcej pracy niż do tej pory.
Zobaczymy w poniedziałek co fachmani wymyślili w kwestii zmian w instalacji, za ile i kto płaci ...

A co do mojej burej rodzinki - wetka nie przyjęła ich do schronu, bo wymusiła na pani, która je przyniosła, aby ta poszukała innego rozwiązania. Maluszki maja 4-5 tygodni, same jedzą ale to bardzo głupi pomysł aby u nas zostały. Robert może przywlec z kociarni, działek, od przeróżnych wetów cokolwiek do domu. Dlatego prosiłabym o pomoc w znalezieniu innego tymczasu, karmę mamy a pozostałe koszty są oczywiście sponsorowane przez nas..

BTW, kto wie gdzie po ubiegło-sobotniej akcji ratowniczej podziały się małe szalki animondy dla bejbików? W sam raz byłyby dla takich srajdków

Tweety

Post » Sob maja 28, 2011 8:36 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Tweety pisze:Robert wczoraj postawił osuszacz na regałach i zabezpieczył. Mam nadzieję, że jednak nie będzie miał więcej pracy niż do tej pory.
Zobaczymy w poniedziałek co fachmani wymyślili w kwestii zmian w instalacji, za ile i kto płaci ...

A co do mojej burej rodzinki - wetka nie przyjęła ich do schronu, bo wymusiła na pani, która je przyniosła, aby ta poszukała innego rozwiązania. Maluszki maja 4-5 tygodni, same jedzą ale to bardzo głupi pomysł aby u nas zostały. Robert może przywlec z kociarni, działek, od przeróżnych wetów cokolwiek do domu. Dlatego prosiłabym o pomoc w znalezieniu innego tymczasu, karmę mamy a pozostałe koszty są oczywiście sponsorowane przez nas..

BTW, kto wie gdzie po ubiegło-sobotniej akcji ratowniczej podziały się małe szalki animondy dla bejbików? W sam raz byłyby dla takich srajdków

szalki animondy dla bejbikow były zalane miały być umyte i wysuszone .
Co się z nimi stało nie wiem ....

Tweety gdzie podrzucić segregator z umowami ??
Mogę jutro do GK czy w tygodniu przywlec go do Twojego biura ??
Identyfikator znalazłam.

Jeżeli ktoś ma zaległe umowy adopcyjne lub chipował koty to bardzo proszę o przesłanie danych do mnie
Na pw podam co jest potrzebne ....
Po raz ostatni proszę.......
Indywidualne wpisanie kota do bazy kosztuje 30 zł

IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Sob maja 28, 2011 8:42 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Etiopia pisze:
Tweety pisze:Robert wczoraj postawił osuszacz na regałach i zabezpieczył. Mam nadzieję, że jednak nie będzie miał więcej pracy niż do tej pory.

szalki animondy dla bejbikow były zalane miały być umyte i wysuszone .
Co się z nimi stało nie wiem ....

Tweety gdzie podrzucić segregator z umowami ??
Mogę jutro do GK czy w tygodniu przywlec go do Twojego biura ??
Identyfikator znalazłam.

Jeżeli ktoś ma zaległe umowy adopcyjne lub chipował koty to bardzo proszę o przesłanie danych do mnie
Na pw podam co jest potrzebne ....
Po raz ostatni proszę.......
Indywidualne wpisanie kota do bazy kosztuje 30 zł

do biura poproszę. I dziękuję za uzupełnienie :)
Przyłączam się do prośby: zaległe umowy i info potrzebne do rejestracji zaczipowanych kotów proszę przesłać właśnie do Etiopii

No to dalej szukam szalek dla bejbików

Tweety

[poprzednia][następna]