mirka_t pisze:Nie wolno mi pisać w wątkach co mi się podoba?
viewtopic.php?f=1&t=115653&start=1320
Tak, ekran komputera jest cierpliwy i wszystko można pisać, nawet gołosłowne stwierdzenia o dobrym domu tymczasowym.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mirka_t pisze:Nie wolno mi pisać w wątkach co mi się podoba?
MariaD pisze:Czy Okta miała przed kastracją robione badanie krwi? Jako "pers" jest zagrożona chorobami nerek.
Czy Elena miała kiedykolwiek podczas pobytu u Ciebie zrobione badanie krwi? Z tego samego powodu?
Fredziolina pisze:MariaD pisze:Czy Okta miała przed kastracją robione badanie krwi? Jako "pers" jest zagrożona chorobami nerek.
Czy Elena miała kiedykolwiek podczas pobytu u Ciebie zrobione badanie krwi? Z tego samego powodu?
KIM JESTEŚ aby takie pytania zadawać Mirce?
Marcelibu pisze:Fredziolina pisze:KIM JESTEŚ aby takie pytania zadawać Mirce?
Wiem, że nie ja jestem pytana, ale pomyślałam sobie, że może dlatego, że są to "tymczasy", a nie rezydenci, jak to określa podział mirka_t? Czyli koty bez właściciela, umieszczone "tymczasowo" w azylu mirka_t? O takie wolno pytać?
Fredziolina pisze:MariaD pisze:Czy Okta miała przed kastracją robione badanie krwi? Jako "pers" jest zagrożona chorobami nerek.
dalia pisze:a kim trzeba być aby móc zadawać takie pytania Mirce?
Agn pisze:Marcelibu pisze:Fredziolina pisze:KIM JESTEŚ aby takie pytania zadawać Mirce?
Wiem, że nie ja jestem pytana, ale pomyślałam sobie, że może dlatego, że są to "tymczasy", a nie rezydenci, jak to określa podział mirka_t? Czyli koty bez właściciela, umieszczone "tymczasowo" w azylu mirka_t? O takie wolno pytać?
Z punktu widzenia prawa te koty są kotami Mirki, dopóki nie zdecyduje się podjąć decyzji o zmianie ich miejsca pobytu i przekazania prawa własności do nich komuś innemu.
Pytać to se można - jak widać coraz skuteczniej.
dalia pisze:Fredziolina pisze:MariaD pisze:Czy Okta miała przed kastracją robione badanie krwi? Jako "pers" jest zagrożona chorobami nerek.
a kim trzeba być aby móc zadawać takie pytania Mirce?
anulka111 pisze:A bo to takie "tymczasy" z wieczystym prawem własności mirki_ti siedzace po kilka lat w jej mieszkaniu.
Agn pisze:
Erin, idź se poklaszcz gdzie indziej.
A nie, zapomniałam - dalia nie ma wątku, więc musi gościnnie korzystać z wątku Mirki, żeby zebrać należne jej oklaski. Tak samo, jak parę innych osób.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Tundra i 163 gości