PAKT CZAROWNIC XX

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 12, 2011 10:08 Re: PAKT CZAROWNIC XX

agnieszka1565 pisze:Tup, tup przytuptałam tutaj, mam czarnego okrągłego kota, w rodzinie kilka czarownic - nie tylko z charakteru , kamień na Łysej Górze - bo tam są moje korzenie, miotłę i kapelusz, chę pomagać futrom w nieszczęściu. Uprzejmie proszę Szanowne Siostry Czarownice o przyjęcie mnie do ich grona :wink:

Ja bym przyjęła.... :wink:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro sty 12, 2011 10:21 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Ja też :twisted:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro sty 12, 2011 10:51 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Agnieszkę , jak najbardziej :-)
Trinity36 pisze:Bo pewnie pocztę odbierasz tak, że wchodzisz na stronę googli - się logujesz i masz :) A gdybys miała jeszcze ze 3 konta pocztowe np. na wp, na interii itd.. to być na każdą stronę musiała wchodzic, logować się i czytac pocztę. Programy pocztowe, takie jak między innymi outlook czy icredimail to jest narzędzie, które odbiera pocztę z kilku Twoich kont pocztowych i zapisuje ją w Twoim komputerze, więc nie musisz już po tych wszystkich stronach biegać żeby odebrać pocztę. Dlatego też - ponieważ taki program nie wie skąd ma odbierać i wysyłać Twoją pocztę, musisz podać mu te dane w postaci serwerów poczty wychodzącej i przychodzącej odpowiednich dla każdego Twojego konta pocztowego.

Wiesz co, w ogóle to dzisiaj doszłam do tego, że IncreditMail owszem, wszystko fajnie ale pojechał mi na adres, który mam jeszcze w kompie, nieślubnego, niewiernego i jak już doszłam, co zrobić, żeby z gmaila odbierał to zauważyłam, że jestem tak jakby zalogowana w tym Incredit na jego adres :evil: Nie wiem, czy ja to dobrze tłumaczę ale się nie znam

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Śro sty 12, 2011 10:51 Re: PAKT CZAROWNIC XX

I ja jestem za :ok: . Witaj!
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Śro sty 12, 2011 11:24 Re: PAKT CZAROWNIC XX

jozefina1970 pisze:Wiesz co, w ogóle to dzisiaj doszłam do tego, że IncreditMail owszem, wszystko fajnie ale pojechał mi na adres, który mam jeszcze w kompie, nieślubnego, niewiernego i jak już doszłam, co zrobić, żeby z gmaila odbierał to zauważyłam, że jestem tak jakby zalogowana w tym Incredit na jego adres :evil: Nie wiem, czy ja to dobrze tłumaczę ale się nie znam

He, to ciekawe :)
On (ten program) sam na pewno nie poszedł na czyjeś konto :) Musiałaś wcześniej mieć takie konto pocztowe na tym komputerze i podczas instalacji domyślnie się ustawiło.. Bo dlaczego np. nie na moje? no i gdzie hasła, zabezpieczenia, itp? możesz więc czytać czyjąś pocztę? Zajrzyj do ustawień konta pocztowego w Incredimail i sprawdź, co tam jest wpisane jako Twój adres pocztowy :)
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Śro sty 12, 2011 11:29 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Trinity36 pisze:He, to ciekawe :)
On (ten program) sam na pewno nie poszedł na czyjeś konto :) Musiałaś wcześniej mieć takie konto pocztowe na tym komputerze i podczas instalacji domyślnie się ustawiło.. Bo dlaczego np. nie na moje? no i gdzie hasła, zabezpieczenia, itp? możesz więc czytać czyjąś pocztę? Zajrzyj do ustawień konta pocztowego w Incredimail i sprawdź, co tam jest wpisane jako Twój adres pocztowy :)

Mam cały czas to konto ale ciekawe, bo było zrobione tak, że zapamiętywało hasło i login, a jak chcę wejść na jego konto to nie mogę - widocznie już u siebie zmienił. A chciałam wejść, żeby to usunąć. A żeby zajrzeć do ustawień trzeba dobrze znać angielski a ja cienko z angielskim

jozefina1970

Post » Śro sty 12, 2011 12:46 Re: PAKT CZAROWNIC XX

pomponmama pisze:http://www.youtube.com/watch?v=_QMRKgFAvMA
Włamywacz...

http://www.youtube.com/watch?v=36Jb3Vhw ... _embedded#!
chyba kupię moim kotom ipada :roll: :wink:

Już widzę mojego tableta porypanego pazurkami ... ale zabawę mieli przednią :ok:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Śro sty 12, 2011 14:34 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Walczę od rana z IncrediMail - i już chyba pomału ogarniam :ok:

jozefina1970

Post » Śro sty 12, 2011 14:41 Re: PAKT CZAROWNIC XX

jozefina1970 pisze:Walczę od rana z IncrediMail - i już chyba pomału ogarniam :ok:

Mi już od wczoraj piesio liże monitor...udało mi się załadować tę najnowszą wersję bez problemu. Dzięki pomponmama :1luvu:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Śro sty 12, 2011 14:50 Re: PAKT CZAROWNIC XX

A mnie na razie będą motylki latać :-)
Też tak długo ściągał Tobie wiadomość z Twoich starych kont?
Podziękuję Wam pięknie dziewczyny również :1luvu:

jozefina1970

Post » Śro sty 12, 2011 15:04 Re: PAKT CZAROWNIC XX

jozefina1970 pisze:A mnie na razie będą motylki latać :-)
Też tak długo ściągał Tobie wiadomość z Twoich starych kont?
Podziękuję Wam pięknie dziewczyny również :1luvu:

Za pierwszym razem to ściąga całą prehistorię :) Potem jest ok.
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Śro sty 12, 2011 15:11 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Trinity36 pisze:Za pierwszym razem to ściąga całą prehistorię :) Potem jest ok.

Ściąga i ściąga :-)

jozefina1970

Post » Śro sty 12, 2011 16:44 Re: PAKT CZAROWNIC XX

shira3 pisze:
agnieszka1565 pisze:Tup, tup przytuptałam tutaj, mam czarnego okrągłego kota, w rodzinie kilka czarownic - nie tylko z charakteru , kamień na Łysej Górze - bo tam są moje korzenie, miotłę i kapelusz, chę pomagać futrom w nieszczęściu. Uprzejmie proszę Szanowne Siostry Czarownice o przyjęcie mnie do ich grona :wink:

Ja bym przyjęła.... :wink:

Ja też, ale niech się fotami pochwali nam tu, myśli że my naiwne i na słowo uwierzym :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro sty 12, 2011 16:46 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Ja tez jestem za tym zeby nowa Wiedzme przyjac... Prosimy o zdjecia kota zdazajacego do doskonalosci! :)
Siostro Prezes klepnij ino mnietla i niech ktos uswiadomi nowa Siostre o numerze konta :)

Ja sobie tego incredibla zaladuje jak wroce z L4, bow pracy mamy szybszy internet i jak cos musze sciagnac to wole tam...

Witam pokaslujac. Wczorajsze sprzatanie kuchni wprawilo mnie w wysmienity nastroj dzis - niemniej jednak dobudzic sie nie moglam, ale antybiotyczek tez sprawia ze moje zycie wewnetrzne marnieje. Na szczescie flora bakteryjna dostaje odsiecz w postaci oslaniacza zoladka. Ceny lekarstw bez komentarza, pogoda za oknem bez komentarza.
Kupilam sobie wczoraj zelazko za 35 zl w Kauflandzie. Zobaczymy jak dlugo bedzie dzialac, w kazdym razie ma regulacje stopnia pary i cos co sie nazywa funkcja samooczyszczania... cholera, a wydawalo mi sie w sklepie ze pisalo "funkcja samoprasowania".... :roll: 8)

Czym mozna nafaszerowac pieczarki i je zapiec? Mam w lodowce pozostalosci w postaci papryki pomidorow kawalek szynki, mam tez bialy i zolty ser... czy to mozna skomasowac jakos i faszernac grzybki? Tak myslalam zeby to sciachac, skomasowac, nafaszerowac, zapiec... ktos cos moze doradzic? Bede wdzieczna.

Ide sie nafaszerowac ACC i zabieram sie za gospodarstwo.
Pozdrowcie ode mnie Siostry Slazaczki-Zaglebiaczki moj kochany Slask... Je jak mi teskno okropecznie :(
Chlip.
dobrego dnia :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Śro sty 12, 2011 18:46 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Poszedł numer konta. Witamy! :ok:

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

[poprzednia][następna]