Ja tez jestem za tym zeby nowa Wiedzme przyjac... Prosimy o zdjecia kota zdazajacego do doskonalosci!
Siostro Prezes klepnij ino mnietla i niech ktos uswiadomi nowa Siostre o numerze konta
Ja sobie tego incredibla zaladuje jak wroce z L4, bow pracy mamy szybszy internet i jak cos musze sciagnac to wole tam...
Witam pokaslujac. Wczorajsze sprzatanie kuchni wprawilo mnie w wysmienity nastroj dzis - niemniej jednak dobudzic sie nie moglam, ale antybiotyczek tez sprawia ze moje zycie wewnetrzne marnieje. Na szczescie flora bakteryjna dostaje odsiecz w postaci oslaniacza zoladka. Ceny lekarstw bez komentarza, pogoda za oknem bez komentarza.
Kupilam sobie wczoraj zelazko za 35 zl w Kauflandzie. Zobaczymy jak dlugo bedzie dzialac, w kazdym razie ma regulacje stopnia pary i cos co sie nazywa funkcja samooczyszczania... cholera, a wydawalo mi sie w sklepie ze pisalo "funkcja samoprasowania"....
Czym mozna nafaszerowac pieczarki i je zapiec? Mam w lodowce pozostalosci w postaci papryki pomidorow kawalek szynki, mam tez bialy i zolty ser... czy to mozna skomasowac jakos i faszernac grzybki? Tak myslalam zeby to sciachac, skomasowac, nafaszerowac, zapiec... ktos cos moze doradzic? Bede wdzieczna.
Ide sie nafaszerowac ACC i zabieram sie za gospodarstwo.
Pozdrowcie ode mnie Siostry Slazaczki-Zaglebiaczki moj kochany Slask... Je jak mi teskno okropecznie
Chlip.
dobrego dnia