atla pisze:Edzina! ja z niedyskretnym pytaniem: jakie warunki są u Ciebie w DT?
Aktualnie mam dwa swoje koty + jeden pies, który w zasadzie tylko nocuje w domu. Ostatni tymczas pojechał przedwczoraj. Mam osobną kuwetę i zawsze na początku zamykam kota w osobnym pokoju, bo różnie to z nimi bywa, jedne chcą uciekać, inne rzucają się na moich rezydentów, jeszcze inne panicznie boją się psa. Trudny charakter nie jest problemem, ale pomyślałam o białej, bo myślę, że w miarę szybko znajdzie dom, bo później i tak Cynamon ma do mnie trafić (a nie wiem kiedy). Wolałabym do tego czasu mieć już wolny pokój (oczywiście z dwoma też dałabym radę, ale to już wymaga większej logistyki

). Jest jeszcze czarno-biała kicia w kolejce. Nie znaczy to oczywiście, że wydałabym białą byle komu, ale niestety łatwiej jest wybrać z kilku domów, które dzwonią niż z jednego..
Wiem, że ona już tak bardzo nie potrzebuje DT, bo doszła do siebie (myślałam, że to kot do leczenia), więc jeśli ma szansę na dom u Was, to chyba lepiej, żeby została.
Po prostu chciałam wykorzystać transport z Łodzi i dać jakiś w miarę szybki tymczas do czasu przyjazdu Cynamona. Teraz będą sterylki dzikich kotek, więc trochę ich się przewinie przez mój dom i nie chciałabym się zakocić po sufit.