Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mirka_t pisze:MariaD przestań pitolić od rzeczy. Odessa w swoim domu nie dawała się brać ludziom na ręce.
mirka_t pisze:Wpływu na losy Kukulisi nie będziesz miała. To mogę Ci zagwarantować.
Legnica pisze:Mirka zostało 5 stron watku.
Może by tak kontynuować ten -koncert życzeń-![]()
mamy już dwie pierwsze pozycje:
1/Maria D-MCO (rodowód)
2/Zofia&Sasza-Devon Rex (brak informacji czy z rodowodem czy ewentualnie bez również przygarnie)
.....
fajny pomysł,schroniska miałyby takie sciagi i domy dla zwierzaków byłyby wyszukiwane raz,raz.
Zofia&Sasza pisze:Gratuluje dobrego samopoczucia. Jaka szkoda że Kukulisi nie jest tak wesoło jak Wam. Żartujcie dalej. Mam wrażenie, że faktycznie cała ta jazda z kotką jest głównie na złość MariiD. Czyli nie kot jest najważniejszy, ale międzyludzkie animozje i rozgrywki...
A swoją droga Twoja ironia jakby kulą w płot. Bo to naprawdę dobry pomysł, żeby schrony miały takie ściągi. W starej Unii i USA to funkcjonuje z powodzeniem od dawna.
VVu pisze:...I może żal, że mirka_t nie postąpiła tak samo z tym nowym, jak z persikiem - zanim do Niej przybył można już go ogłaszać i szukać innego DT...
Legnica pisze:Mirka zostało 5 stron watku.
Może by tak kontynuować ten -koncert życzeń-![]()
mamy już dwie pierwsze pozycje:
1/Maria D-MCO (rodowód)
2/Zofia&Sasza-Devon Rex (brak informacji czy z rodowodem czy ewentualnie bez również przygarnie)
.....
fajny pomysł,schroniska miałyby takie sciagi i domy dla zwierzaków byłyby wyszukiwane raz,raz.
Legnica pisze:A skad u ciebie informacje o moim dobrym samopoczuciu?o tym że jest mi aktualnie wesoło?co jest dla mnie osobiscie najważniejsze a co mniej wazne?o tym że poprzedni mój post jest podyktowany ironią?i ze uwazam/nie uważam tego pomysłu za dobry?
wyczytałaś w moim poscie czy jednak fusy/kula?czy może jest to odzwierciedlenie Twoich emocji więc spodziewasz sie rewanzu?
pozdrawiam serdecznie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 64 gości