Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
krynia08 pisze:kapsuła to jeszcze ,ale ta podróż w gorę DZIELNI FACECI NIE MA CO![]()
I WSZYSCY CO IM POMAGAJĄ
![]()
OBY SIE UDAŁO
Mruczeńka1981 pisze:Pucio a jak Ty tak siedzisz na tym wychowawczym, to może wpadniesz kiedyś do nas
Mruczeńka1981 pisze:No to umówimy się w przyszłym tyg i pogadamy jak nam moja Karolcia pozwoli![]()
Krynia jak będziesz u córy to też koniecznie musisz wpaść
pucio79 pisze:Mruczeńka1981 pisze:No to umówimy się w przyszłym tyg i pogadamy jak nam moja Karolcia pozwoli![]()
Jasne, daj znać kiedy Wam pasuje, a my się dostosujemy![]()
Fred i Szila pytają czy też są zaproszeni![]()
![]()
krynia już mi obiecała, że jak będzie we Wrocku to idziemy na drina
krynia08 pisze:pucio79 pisze:Mruczeńka1981 pisze:No to umówimy się w przyszłym tyg i pogadamy jak nam moja Karolcia pozwoli![]()
Jasne, daj znać kiedy Wam pasuje, a my się dostosujemy![]()
Fred i Szila pytają czy też są zaproszeni![]()
![]()
krynia już mi obiecała, że jak będzie we Wrocku to idziemy na drina
DZIAAAAAA ale nie wiem kiedy to nastapi moze jak skończe 120 lat
![]()
wtedy bede wolniejsza
krynia08 pisze:ale on mnie samej nie puści bo by mnie ktoś ukradł np.a kto zostanie ze zwierzakami
Mruczeńka1981 pisze:Footer wolałabym nie narażać, bo moja Mrunia ma kociego gronkowca w nosku i jest na antybiotykachChyba,że się nie boicie
![]()
Krynia uderzaj do Wrocka
Mruczeńka1981 pisze:Footer wolałabym nie narażać, bo moja Mrunia ma kociego gronkowca w nosku i jest na antybiotykachChyba,że się nie boicie
![]()
Krynia uderzaj do Wrocka
krynia08 pisze:Mruczeńka1981 pisze:Footer wolałabym nie narażać, bo moja Mrunia ma kociego gronkowca w nosku i jest na antybiotykachChyba,że się nie boicie
![]()
Krynia uderzaj do Wrocka
kiedyś![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a jak dojade to BEDZIE SIE DZIAŁO
SZYBKO WLACZCIE TVN pekniecie ze smiechu za chwile
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Niushonok i 216 gości