[Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto sty 25, 2011 20:56 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Czarnulka21 pisze:Uwaga! na Panią Iwonę S z ul. Skorupskiej tel 721...629
Wczoraj zawiozłam Groszka, dzisiaj telefon, że mam kota zabierać,bo oddałam jej dzikiego kota. Pani ma 7 letniego syna. Zapewne będzie dzwonić i szukać kolejnego malutkiego kotka :(

Jestem przekonana, że ta pani będzie szukała kolejnego kotka. Tak powiedziała mojej mamie, która odbierała Groszka z jej domu, a dokładniej: 'teraz weźmiemy jakiegoś mniejszego'. Mama była zbulwersowana podejściem tej pani, podkreślała, jak pięknie Groszek sam się sobą zajmuje, jak ładnie się bawi. Pani to nie interesowało, bo jak powiedziała - nie zależy jej, żeby kot sam się bawił, tylko żeby jej syn miał się czym bawić :roll:.

Trzymajcie kciuki za Mruczka proszę... Jeśli nie stanie się jakiś cud do jutra - będziemy musieli się poddać Obrazek.
Obrazek

Szałwia

Od: Pon lis 20, 2006 20:02

Post » Wto sty 25, 2011 21:35 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Biało-rudy, śliczny, około roczny kotek czeka na domek (może być)tymczasowy.Daje sie głaskać, brać na ręce. Dokarmiam go ale tak mu zimno.....
kciuki za Mruczusia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

MalgorzataJ

Od: Czw sty 08, 2009 8:45

Post » Wto sty 25, 2011 23:24 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: trzymam

alutek87

Od: Wto maja 11, 2010 16:01

Post » Śro sty 26, 2011 14:33 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Szałwia pisze:Trzymajcie kciuki za Mruczka proszę... Jeśli nie stanie się jakiś cud do jutra - będziemy musieli się poddać Obrazek.

Z całego serca :ok: :ok: :ok: ale jeżeli się ne uda, to śpij spokojnie koteńku :aniolek:
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Śro sty 26, 2011 14:53 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Kochani, czy my mamy jakiś deficyt kotów? Kolejna osoba do mnie dzwoni, że chce kotka, kiedy odsyłam ją na Kotkowo, bo mój zasób już się skończył, mówi mi że nie ma kotów 8O Może trzeba domówić w hurtowni Aga..
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Śro sty 26, 2011 15:26 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Luspa pisze:Kochani, czy my mamy jakiś deficyt kotów? Kolejna osoba do mnie dzwoni, że chce kotka, kiedy odsyłam ją na Kotkowo, bo mój zasób już się skończył, mówi mi że nie ma kotów 8O Może trzeba domówić w hurtowni Aga..

Jeśli brakuje kotów to u mnie w piwnicy jest jeszcze 6 miłych kotków, takich kilkumiesięcznych 8). Do wyboru do koloru, rude, szare, czarne, a jeden nawet z długą sierścią :mrgreen:

niki_01

Od: Pon sie 21, 2006 18:21

Post » Śro sty 26, 2011 15:37 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Od soboty u mnie przebywają 2 koteczki.
Prawdopodobnie 2-miesięczne.
Mizerniutkie /zwłaszcza mniejsza/, zaniedbane, zabrudzone, ale nawet spokojne.
MNiejsz ma niesamowitą biegunkę, wieksza - martwicę skóry na brzuszku.
Codziennie bywamy w Zwierzaku.
Mniejszą nazwałam MARUDKA,
bo zawsze marudzi okropnie, gdy lekarz szuka miejsca na wkłucie igły. Taka chudzina: skóra i kości.
Czasem marudzi niewiadomo dlaczego.
Poprostu lubi marudzić, wyrażać swoje niezadowolenie.
Dziś pani dr Agnieszka widząc jak Pani dr Kasia zajmuje się nimi, powiedziała, "ale śliczne".
Tak bardzo to mnie uradowało!!!

Szałwia - ja także jestem myślami przy Twoim MRUCZKU....

I często moje myśli lecą do NIEBORACZKA,
przecież ja go tak nazwałam...

jania

Od: Sob sty 19, 2008 16:28

Post » Śro sty 26, 2011 15:41 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Niki a ty te swoje koty z piwnicy oglaszasz? i czy one są oswojone?Bo śmiechem-żartem ja też mam ciągle zapytania o kotki jakieś nieduże ale te co mi zostały wymagają doswajania,dopieszczenia i dopiero uczą się,że człowiek może byc fajny i nie trzeba się go bać.

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Śro sty 26, 2011 16:07 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

J.D. pisze:Niki a ty te swoje koty z piwnicy oglaszasz? i czy one są oswojone?Bo śmiechem-żartem ja też mam ciągle zapytania o kotki jakieś nieduże ale te co mi zostały wymagają doswajania,dopieszczenia i dopiero uczą się,że człowiek może byc fajny i nie trzeba się go bać.

Nie ogłaszam ich, w piwnicy marne światło i trudno porobić fajne zdjęcia. Dwa z nich pojechały do alutek 87. Najpierw było osiem, teraz w piwnicy zostało sześć. Są dość oswojone, na początku mogą być płochliwe ale człowieka znają. Są zdrowe, trzeba tylko odrobaczyć.

niki_01

Post » Śro sty 26, 2011 16:19 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

No więc zastanów się nad moim DT.Mam teraz deficyt oswojonych kotów i mogę wziąć. Rude i długowłose nie powinny siedzieć w piwnicy tylko iść do ludzi.Mnie bez przerwy pytają o rude bo ogłaszałam jednego i jeszcze odnajdują ogłoszenie i dzwonią.moje tez są cudne ale co z tego jak problemowe :?

J.D.

Post » Śro sty 26, 2011 16:22 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

U mnie czekają 2 tymczaski, około 3miesięczne ( na kotkowie: Pomarańczki), kocurek uwielbia już głaskanie, a koteczka mogłaby być oddana, ale raczej tolerancyjnym i wyrozumiałym ludziom:)

Szałwia :ok: :ok: :kotek:

beata87

Od: Czw mar 27, 2008 22:42

Post » Śro sty 26, 2011 16:27 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Jak już mowa o piwniczakach to Aluś już lansuje na Kotkowie ale kotów przecież nie ma :twisted: Natomiast Czaruś po programie aktywnej piany wygląda tak i też niedługo będzie się ogłaszał. Przytuło mu się troszkę przez te kilka dni :D
Obrazek

alutek87

Od: Wto maja 11, 2010 16:01

Post » Śro sty 26, 2011 16:30 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Wiem bo jedna Pomarańczka jest w Sokółce :ok: .Tylko,że rzadko zdarza się ktoś chce jechać do Białegostoku po kota.Ja w ostatni czasie odesłałam do Kotkowa bardzo dużo zainteresowanych.Natomiast z Białegostku przyjeżdżają do mnie a ja mogę dowieżć.No i dobrze byłoby wyciągnąć koty Niki z piwnicy bo po chwilowym oswojeniu mogą dziczeć bez ludzia.

J.D.

Post » Śro sty 26, 2011 16:33 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Ja chętnie koty z piwnicy zabiorę, dzięki temu będe mogła skupić się na sterylkach kotek.
Jest tam rudy kotek, trikolorka z przewagą białego i szary z długą sierścią, szare takie zwykłe i czarny

niki_01

[poprzednia][następna]