Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aganiecha pisze: Z trzech maluchów zostały już tylko dwa
Rozmawiałam wczoraj właśnie z właścicielką tej posesji bo mnie zaczepiła, że od kilku dni jeden maluszek już nie przychodzi.Catka pisze:aganiecha pisze: Z trzech maluchów zostały już tylko dwa
Jesteś pewna? One podobno bytują na posesji sąsiadującej z tym sklepem. Tam mają prowizoryczną budkę i są dokarmiane przez właścicielkę.
z_lasu pisze:HejNie wiecie, czy w Bielsku Białej można u któregoś weta wysterylizować kotki za darmo? Mój sąsiad ma trzy podwórkowe kotki i nie przemawia do niego argument, że topienie kolejnych trzech kocich miotów jest morderstwem, więc z własnej woli ich nie wysterylizuje. Zmobilizowałam się, nie będę patrzeć na to okrucieństwo i już zapowiedziałam, że wezmę kotki i sama się tym zajmę, chociażbym miała wydać na to swoje własne ciężko zarobione pieniądze. Gdyby była taka możliwość, w tym wypadku chętnie bym z niej skorzystała.
Pozdrawiam serdecznie wszystkie kociary!
Danzig pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=9160758#p9160758
Wystawiłam dla Was bazarek
_bubu_ pisze:My jako fundacja niestety finansowo nie damy rady w tej chwili pomóc, ciągle borykamy się z długami. Ale w Bielsku są jeszcze sterylizacje na koszt miasta w lecznicach, dla kotów wolnożyjących. Tylko się trzeba spieszyć z łapaniem bo szybko się kończą i zaraz może nie być.
Miya2 pisze:A jak się maja maluszki?
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, Google [Bot], puszatek i 331 gości