Łazi za mną z ogonem do góry miauczy wchodzi na kolana i mruczy ...Coś się je z główką porobiło chyba

Ps:
Żartuje ją chyba ktoś podmienił ...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Etiopia pisze:TWEETY PROSZĘ WZIĄĆ TEGO GROŹNEGO KOTA ODEMNIE ..![]()
![]()
Łazi za mną z ogonem do góry miauczy wchodzi na kolana i mruczy ...Coś się je z główką porobiło chybaChyba mnie Etka lubi
![]()
Ps:
miszelina pisze:kosma_shiva pisze:Mrunia na wolności to znaczy, że została wypuszczona na podwórko?
Nie sądzę, bo nigdzie jej nie odwoziłam. Sądzę, że chodzi luzem u Miuti. Ona jest tydzień po szczepieniu i mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu wsadzę ją na Kocimską, o ile "kierownik" się zgodzi :wink:
Etiopia pisze:TWEETY PROSZĘ WZIĄĆ TEGO GROŹNEGO KOTA ODEMNIE ..![]()
![]()
Łazi za mną z ogonem do góry miauczy wchodzi na kolana i mruczy ...Coś się je z główką porobiło chybaChyba mnie Etka lubi
![]()
Ps:
solangelica pisze:Etiopia pisze:TWEETY PROSZĘ WZIĄĆ TEGO GROŹNEGO KOTA ODEMNIE ..![]()
![]()
![]()
Ps:
To efekty obozu przetrwania u aasiii![]()
![]()
jak sie czujesz, Etiopia?
Tweety pisze:Etiopia pisze:TWEETY PROSZĘ WZIĄĆ TEGO GROŹNEGO KOTA ODEMNIE ..![]()
![]()
![]()
Ps:
jasne, każdą ilość kotów
Beatko, może sprawdzić czy w tej Twojej aptece jest cuprenil, bo oczywiście w hurtowniach nie maa mój Rufuś nie pożyje bez tego leku długo a mam tylko na tydzień jeszcze.
Etiopia pisze:Tweety pisze:Etiopia pisze:TWEETY PROSZĘ WZIĄĆ TEGO GROŹNEGO KOTA ODEMNIE ..![]()
![]()
![]()
Ps:
jasne, każdą ilość kotów
Beatko, może sprawdzić czy w tej Twojej aptece jest cuprenil, bo oczywiście w hurtowniach nie maa mój Rufuś nie pożyje bez tego leku długo a mam tylko na tydzień jeszcze.
No pewnie dla Rufinki wszystko
Tweety pisze:jasne, każdą ilość kotów
Etiopia pisze:Tweety pisze:jasne, każdą ilość kotów
No pewnie dla Rufinki wszystko
panikota pisze:Tweety, dostałaś ulotkę, wszystko już ok?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sillka i 125 gości