Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
cypisek pisze:Ten ,,syjamek,, cudo..przepraszam nie doczytałam ..dzikusek??
Super patent z tym styropianem i miskami , warto wykorzystać.
Zachęcam do oddania głosu na kinia098 Cudak1 i iza71koty w miau ankiecie krakvetu, gdzie do wygrania jest karma
Startują, jako karmicielki z Pomorza ZachodniegoPozycja numer 1 w ankiecie
![]()
Obecnie dziewczyny mają małą przewagę głosów, a do wykarmienia około 200 kotów![]()
viewtopic.php?f=1&t=138598&start=0
kinia098 pisze:chyba mnie nie ubijecie
Zachęcam do oddania głosu na kinia098 Cudak1 i iza71koty w miau ankiecie krakvetu, gdzie do wygrania jest karma
![]()
Obecnie dziewczyny mają małą przewagę głosów, a do wykarmienia około 200 kotów![]()
Cudak1 pisze:kinia098 pisze:chyba mnie nie ubijecie
![]()
Jak Cię ni ubili, to i ja się dołączę do prośbya przy okazji sobie wątek zapiszę
milena88 pisze:zapraszam, bazarek małe co nieco dla kociaków pod opieką CatAngel http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=138693
smarti pisze:alareipan pisze:.....
Od 1.02.2012 jesteśmy Grupą Pomocy Kotom MRAU z subkontem podpiętym pod Fundację Międzynarodowy Ruch na Rzecz Zwierząt-Viva! Grupa powstała, by w sposób formalny wspierać PostPaluszki w DT![]()
Obecnie mamy pod opieką 17 PostPaluszków plus 4 małe kocięta zabrane przez paluchową wolontariuszkę Katarzynę 12.02.2012
Wpłaty dla naszych kotów można kierować na konto:
Fundacja Międzynarodowy Ruch na Rzecz Zwierząt-Viva!
ul. Kawęczyńska 16 lok.42a
03-772 Warszawa
59 1370 1109 0000 1706 4838 7317
W TYTULE: darowizna - dla Grupy Pomocy Kotom MRAU
Będziemy wdzięczne również za przekazanie nam 1%
Fundacja Międzynarodowy Ruch na Rzecz Zwierząt-Viva!
Numer KRS: 0000135274
CEL SZCZEGÓŁOWY: Grupa Pomocy Kotom MRAU
Liczymy, że dzięki Grupie będziemy mogli wspólnie zrobić dla schroniskowych kotów więcej![]()
![]()
Aby rozwiać wątpliwości-wszystkie kotki w DT Smarti korzystają i będą korzystały wyłącznie z finansowania Mojego Osobistego Męża, natomiast całym sercem jesteśmy za pomocą kotkom w innych DT, dlatego uważamy że:
...najlepszy prezent z okazji Światowego Dnia Kota to wpłata, choćby najdrobniejsza dla grupy MRAU która pomoże kochanym postpaluszkom będącym teraz lub w przyszłości w innych Domach Tymczasowych !!
.............................................................................................................................................
Warto też pomyśleć o przeznaczeniu dla grupy MRAU swojego 1 % !!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: CharlesWhips, Google [Bot], puszatek, Zosia007 i 43 gości