Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 01, 2011 0:05 Re: Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

kcramzes pisze:mogę podwieźć i odebrać z kastracji w sobote, pon, środe i czwartek. w któryś z tych dni mogę wyskoczyć na łapanie kiciów jeśli będzie potrzeba piszcie na pw.
mrau na dobranoc!!

:1luvu: :1luvu: okazuje się że jesteśmy sąsiadkami :ok:
dzisiaj złapałam jedną kicię z Małachowskiego, jakaś nowa, bardzo podobna to takiej którą pół roku temu sterylizowałyśmy, jutro w lecznicy sprawdzimy czy są blizny po krojeniu

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pt kwi 01, 2011 5:21 Re: Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

bardzo sie cieszę :ok:

na pw wysle Ci namiary do siebie, informuj o akcji :)
powiedz tylko : kici kici..
Obrazek

[*] MRAU odszedł w straszliwym wypadku 27.10.2011 :(

kcramzes

Od: Wto mar 29, 2011 15:25

Post » Pt kwi 01, 2011 13:58 Re: Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

jessi74 pisze:dzisiaj złapałam jedną kicię z Małachowskiego, jakaś nowa, bardzo podobna to takiej którą pół roku temu sterylizowałyśmy, jutro w lecznicy sprawdzimy czy są blizny po krojeniu

byłyśmy w lecznicy, sprawdziłam, upewniłam się :kotek: to jednak nasza Małpiatka - są szwy i minimalnie przycięte lewe uszko :ok: dostała na kark advocata, wieczorem ją zaniosę z powrotem :ok:

jessi74

Post » Pt kwi 01, 2011 14:15 Re: Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

Agita pisze:mawin, wczoraj martka złapała kolejną dziczkę na budowie. Małe bure z intensywnie "pachnącymi" siuśkami :lol: Miejmy nadzieję, że znowu kotka, bo ostatnio się z czarnuszką udało trafić w płeć :ok: . Dobrze byłoby ją dzisiaj zawieźć na sterylkę - ja niestety nie mogę. Może ktoś mógłby pomóc w transporcie????

kontakt najlepiej bezbośrednio na PW z :arrow: martka viewtopic.php?f=1&t=119527

jessi74

Post » Pt kwi 01, 2011 20:22 Re: Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

Dobry wieczór!

Przepraszam że się wetnę w wątek, ale nie znacie może kogoś, kto przenocowałby we Wrocławiu kotkę Ninę z wątku:

viewtopic.php?f=1&t=112556&start=315

przez jedną noc z niedzieli na poniedziałek? Kotka przebywała bardzo długo w pseudoschronisku w Dobrocinie, teraz udało się znaleźć dla niej super dom we Wrocławiu, transport będzie w niedzielę a akurat nowy dom wtedy pracuje do 21...

Pozdrawiam serdecznie!

Adam
aburacze

Post » Sob kwi 02, 2011 9:37 Re: Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

Masakra jakaś co tam się dzieje 8O viewtopic.php?f=13&t=123791
Może by się coś udało dziewczynom doradzić, nie wiem... Kocham :twisted: takie schrony :twisted:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob kwi 02, 2011 10:38 Re: Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

Gibutkowa pisze:Masakra jakaś co tam się dzieje 8O viewtopic.php?f=13&t=123791
Może by się coś udało dziewczynom doradzić, nie wiem... Kocham :twisted: takie schrony :twisted:

poczytam w wolnej chwili :oops: - jak narazie codziennie do późnych godzin wieczornych próbujemy złapać nową koteczkę która pojawia się przy jednej z naszych stołówek , myślę że już ciężarną
chyba będę potrzebowała zmiennika łapacza :mrgreen:

jessi74

Post » Sob kwi 02, 2011 11:09 Re: Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

Gdyby ktoś widział ogłoszenie o zaginięciu dużej, wysterylizowanej whiskasowej kotki to dajcie znać. Wzdłuż komandorskiej, pod blokami przechodziła taka whiskasia. Siaty miałam w obu rękach to nie miałam nawet jak podejść żeby sprawdzić czy miziasta. Na pewno nie podwórkowa bo za ładne futro i za dobrze odpasiona. Na 99% wysterylizowana bo jej kil dyndał. Stawiam na to że albo komuś zwiała albo wychodząca.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob kwi 02, 2011 22:44 Re: Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

jessi74 pisze:
Gibutkowa pisze:Masakra jakaś co tam się dzieje 8O viewtopic.php?f=13&t=123791

poczytam w wolnej chwili :oops: - jak narazie codziennie do późnych godzin wieczornych próbujemy złapać nową koteczkę która pojawia się przy jednej z naszych stołówek , myślę że już ciężarną
chyba będę potrzebowała zmiennika łapacza :mrgreen:

złapana :1luvu: :1luvu: :1luvu: ale się cieszę :1luvu:

jessi74

Post » Nie kwi 03, 2011 14:30 Re: Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

to Rózia- koteczka złapana na sterylkę :ok: złapana to skromnie powiedziane - co najmniej pół roku na nią polowałyśmy :twisted:
Obrazek

jessi74

Post » Nie kwi 03, 2011 14:31 Re: Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

cwane stworzenie!!!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Nie kwi 03, 2011 16:17 Re: Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

viewtopic.php?f=13&t=126188

znam tamte okolice, naprawdę jest ciężko ..i mało pomagających...

jessi74

Post » Nie kwi 03, 2011 18:33 Re: Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

pozwolę sobie poprosić o pomoc- nie jest to pierwsze ogłoszenie tej osoby, podejrzewam, że to karmiciel/ka ograniczający/a się do dokarmiania i szukania małym domów...

http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-k ... Z271701487

Oddam w dobre ręce kilka małych kotków. Są śliczne i dostępne od zaraz. Samodzielnie jedzą i piją. Załatwiają się do kuwety.Prosze o kontakt pod numerem 728936673

i porcja chętnych:

http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-k ... Z271877928

Witam serdecznie,
Jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami 2-letniego Mruczusia. Kiciuś bardzo marzy o małej siostrzyczce. Jest bardzo towarzyski, opiekuńczy i pełen życia. Dlaczego akurat trzykolorowa Kicia? Bo mieliśmy taką, nazywała się Mimi. Odeszła od nas, jak miała 1,5 roczku. Bardzo nam było ciężko bez niej, Mruczuś również rozpaczał, a w naszych serduszkach jest mnóstwo miłości dla nowego kotka.
Prosimy o kontakt: asiorex87@o2.pl. Kocia nie musi pochodzić z Wrocławia, dla nas to nie problem, żeby podjechać do innego miasta.
Pozdrowionka.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Nie kwi 03, 2011 21:56 Re: Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

XAgaX pisze:
Witam serdecznie,
Jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami 2-letniego Mruczusia. Kiciuś bardzo marzy o małej siostrzyczce. Jest bardzo towarzyski, opiekuńczy i pełen życia. Dlaczego akurat trzykolorowa Kicia? Bo mieliśmy taką, nazywała się Mimi. Odeszła od nas, jak miała 1,5 roczku. Bardzo nam było ciężko bez niej, Mruczuś również rozpaczał, a w naszych serduszkach jest mnóstwo miłości dla nowego kotka.
Prosimy o kontakt: asiorex87@o2.pl. Kocia nie musi pochodzić z Wrocławia, dla nas to nie problem, żeby podjechać do innego miasta.
Pozdrowionka.

napiszę do nich , zaproponuję Rózię :kotek:

jessi74

Post » Pon kwi 04, 2011 8:30 Re: Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

Ruzia jest ładniutka :-) może się spodoba i znajdzie domek.

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

[poprzednia][następna]