Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 06, 2010 0:46 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

:D :D :D :D :D :D :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: - Milena, tylko na tyle mnie teraz stać :mrgreen: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :D :D :D :D :D :D :D :D

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Wto kwi 06, 2010 0:51 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Czyli podobają Ci się Olu nowe rezultaty moich łowów? :lol:

Zdrówka Olu dla Ciebie, a dla Totka rozsądku i kultury :twisted: :lol:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Wto kwi 06, 2010 1:20 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Dobra, pora spać, chociaż energia jescze mnie roznosi po adrenalinie z kociczką :lol:

Oba koty śpią spokojnie, rozłożone zupełnie zrelaksowane na kocykach :D myślę, ze to nie będa takie egzemplarze, jak Czarnny i Pingwin :wink: :lol:

milenap

Post » Wto kwi 06, 2010 5:29 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

O matko-ja spię,a tu takie rewelacje!!!!!
Milenko-gratulacje!!!!!!-chwila moment i dwa koty złapane!!!
To ta kicia,która Ci uciekała????
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto kwi 06, 2010 7:11 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Ale słodka króweczka :1luvu: Milenko, gratulacje za wspaniałą akcję :D
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto kwi 06, 2010 8:55 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Milenko, gratulacje za pomyślną łapankę, kamień z serca i radość wielka :dance2:

Nadal ogromne kciukasy za domki dla 3 futer :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Wto kwi 06, 2010 10:46 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

sliczne futerka.

Panna Cfaniara tez jest taka puchata. Sliczne.

:ok: Jestes dzielna Mileno.
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Wto kwi 06, 2010 12:11 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto kwi 06, 2010 12:15 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

milenap pisze:JEST :D :D :D

Kocica weszła do klatki, otoworzyłam puszeczke a/d i łyżeczką z góry klatki troszkę wrzuciłam, tak, zeby widziała, ze to co ładnie pachnie jest w środku :D

I weszła :D

Dziewczyny, to będzie niunia domowa :D przestraszona, ale gaduła, dała się dotknąć bez problemu, jest urocza :1luvu: położyła się na kocyku, wcale nie ucieka, klatka odkryta, siedziałam z nią, a ona do mnie gadała :D jest widać zagubiona, ale zero agresji, to będzie miziak na pewno, moze nie od razu, ale jak zaufa, to będzie super. Koty tradycyjnie nie robią żadnego wrazenia na niej. Na Panu Kocie Myślicielu zresztą też nie :D Był świadkiem zdejmowania kici z balkonu (szrańcza zamknieta w łazience w tym czasie), popatrzył, po czym położył się na kocyku :D jemu też można włożyć palec do klatki bez problemu i o dziwo, palec nadal cały :wink: :lol:

a oto maleńka, widać, ze podziebiona, z oczek coś wypływa troszke, lekko jakby kaszle, ale nosek ok. Jutro pojedziemy, to dostanie od razu leki.

Obrazek

Obrazek

:dance: :dance2: :D :dance: :dance2:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Wto kwi 06, 2010 13:20 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

śliczna dziewczyna, podobna jest do mojej Basieńki :P

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Wto kwi 06, 2010 16:05 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Kolejne zdjęcia Totka :wink:

Totek się myje:

Obrazek

Obrazek

Totek udaje, że śpi 8)

Obrazek

I na koniec - NIESTETY WIELKI GLUT TOTKA :twisted:

Obrazek

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Wto kwi 06, 2010 17:43 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Glut paskudny, ale Totek śliczny :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto kwi 06, 2010 19:17 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

A ja sie zamartwiam,gdzie pójda te kociny :( :( :( -nikt nie składał zamówienia na Krówkę i Czarnego :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Wto kwi 06, 2010 19:25 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Olu, ale glut jest mniejszy i kolor zmienił chyba, mam nadzieje, ze to ostatnie podrygi gluta :twisted:

a to zdjęcie jest boskie :1luvu: :1luvu: Totuś szpagat prawie już umie zrobić 8) :lol:

Aleksandra59 pisze:Kolejne zdjęcia Totka :wink:

Totek się myje:

Obrazek

Co do 2 nowych okazów :wink: do weta odstawiam je jutro rano, dziś był młyn w lecznicy po świetach, dziewczynka nie wygląda na taką, która miałaby się za chwilę rozsypać, wiec ten jeden dzień mogliśmy poczekać. Jutro odwoze oboje, będzie ciachanko plus odpchlanie, dziewczynka też na pewno jakiś antybiotyk dostanie, kicha panna.

Kocur nadal jest grzeczny, ładnie czyści michy i myśli duuuużo 8) :lol: kuwetke zaliczył, a dziewczynka jest urocza po prostu :1luvu: zrobiła siusiu na kocyk i wiecie, ze zaczeła od razu płakac, to tak brzmialo, jakby jej przykro było, ze zrobiła na kocyk, na którym leży. No naprawde jest słodka, delikatna, taka dziewczyneczka. Mozna ją głaskać już spokojnie :D kocura na razie można palcem dotknąć :wink: ale dostaje kropleki, bo odlałam sobie troszke od tych, które miałam dla Czarnego i Pingwina, zanim je oddałam.

A ja dziś prasowałam cały dzień, wstyd się przyznać, ale przez swięta prałam hurtowo :oops: musiałam, bo jak mam klatke w łazience, to ona dotyka pralki, nie zafunduje kotu takiej "rozrywki", wiec miałam góre prania po prostu i musiałam się wyrobić, zanim klatka znów została zajęta.

Kasiu, ta krówka to jest ta, która zwiała mi ostatnio z tej niedomkniętek łapki, to nie tamta recydywistka, która uciekła kilka razy. Tą kotke zapisałam, jako jedną z dwóch biało-burych "cosi", które się zminą pojawiły, ona była jakaś przykurzona i mnie się wydawało, ze to jest bardziej szare niż czarne.

To są koty, które zdecydowanie do domu się nadają. Na inne koty nie reagują wcale.

milenap

Post » Wto kwi 06, 2010 20:11 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Czyli kicia -kameleon :lol:
Och ,zeby domki je chciały-miziasta koteńka i prawie miziasty kocurek-kto je przygarnie????????
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]