Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Akima pisze:Murka nie jest zagadką. Wypuszczałam ją na pokój i nie uciekała. Ją można dawać spokojnie ale nie do domu z dziećmi raczej. Marina przy mnie w niedzielę tańczyła po klatce. Robiła fikołki i wystawiała brzucha. Chętnie bym ją wzięła na DT, ale chyba będę musiała wziąć Marcela.
Patka jak tam Marcel ?
Patka_ pisze:Akima pisze:Murka nie jest zagadką. Wypuszczałam ją na pokój i nie uciekała. Ją można dawać spokojnie ale nie do domu z dziećmi raczej. Marina przy mnie w niedzielę tańczyła po klatce. Robiła fikołki i wystawiała brzucha. Chętnie bym ją wzięła na DT, ale chyba będę musiała wziąć Marcela.
Patka jak tam Marcel ?
bez zmian.... jak andrzej go glaska to podstawia szyjke ale jets kotem podszafkowym wychodiz tlyko jesc i sie zalatwiac
Akima pisze:Z tego co zaobserowałam Murka może iść do domu, napewno bez dzieci. Za długo była na wolności, ma pewne nawyki. W stosunku do nas nigdy nie była agresywna (nic nie słyszałam). Syczenie jest jak się podejdzie za szybko do klatki. Nie miałam problemu ze złapaniem jej i zamknięciem w klatce. Chodziła sobie spokojnie po pokoju i denerwowała Dymitra. Do psów też zapewne się nie nadaje. Napewno nie raz ją pogoniły. Jeśli zgłosi się dom z dorosłymi i bez psów, można oddawać. Inne koty ? Trudno powiedzieć. Spotkała się z Agłają i na siebie warczały, ale nie zaatakowały.
Akima pisze:Patka_ pisze:Akima pisze:Murka nie jest zagadką. Wypuszczałam ją na pokój i nie uciekała. Ją można dawać spokojnie ale nie do domu z dziećmi raczej. Marina przy mnie w niedzielę tańczyła po klatce. Robiła fikołki i wystawiała brzucha. Chętnie bym ją wzięła na DT, ale chyba będę musiała wziąć Marcela.
Patka jak tam Marcel ?
bez zmian.... jak andrzej go glaska to podstawia szyjke ale jets kotem podszafkowym wychodiz tlyko jesc i sie zalatwiac
a do kuwety to już za każdym razem czy zdarza mu się jeszcze gdzie indziej ?
Akima pisze:Ruda u Sol ma FIP. Ile jeszcze niepotrzebnych śmierci w tym kurewskim miesiącu marcu. Chyba nigdy go nie zapomnimy. Przykro mi Madziu.
Tweety pisze:Akima pisze:Ruda u Sol ma FIP. Ile jeszcze niepotrzebnych śmierci w tym kurewskim miesiącu marcu. Chyba nigdy go nie zapomnimy. Przykro mi Madziu.
to się nie dzieje naprawdę![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 543 gości