Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magdaradek pisze:kiedy te koty przestaną tak napływać....
Georg-inia pisze:magdaradek pisze:kiedy te koty przestaną tak napływać....
nigdy. Teraz znów wysyp, bo ferie. Potem zaczna się porządki przed Wielkanocą, potem kocięta, a potem znów wakacje.![]()
![]()
Sis pisze:prośba - kto mógłby podrukować nowsze ogłoszenia do wywieszenia na kociarni?
Będę chyba w sobotę, tylko drukarki nie mam.
do druku:
Weronika, Xymena, Leoś, Łapa, Paulinka, Pascal, Snoop
jolabuk5 pisze:Czy ktoś wie, jak się wrzuca posty na wątek lecznic/wetów polecanych/niepolecanych? Chciałam tam uwiecznic pana weta, który wczoraj nie rozpoznał sterylki robionej w grudniu (jeszcze był ślad z boczku na siersci) i do tego półtoraroczną kotkę ocenił jako 3-letnią, co zaowocowało zwrotem z adopcji. Kliknęłam "odpowiedz", opisałam przypadek, zrobiłam Enter - i okazuje się, ze z mojego postu jest tylko nazwisko. Muszę powtórzyc, ale nie wiem, co zrobiłam źle.
jolabuk5 pisze:Czy ktoś wie, jak się wrzuca posty na wątek lecznic/wetów polecanych/niepolecanych? Chciałam tam uwiecznic pana weta, który wczoraj nie rozpoznał sterylki robionej w grudniu (jeszcze był ślad z boczku na siersci) i do tego półtoraroczną kotkę ocenił jako 3-letnią, co zaowocowało zwrotem z adopcji. Kliknęłam "odpowiedz", opisałam przypadek, zrobiłam Enter - i okazuje się, ze z mojego postu jest tylko nazwisko. Muszę powtórzyc, ale nie wiem, co zrobiłam źle.
będzie, będzie. Wczoraj małe rozbiegane po chałupie nie dały mi do kompa usiąśćgosiaa pisze:Rybcie, gdzie jest wąteczek?
mokkunia pisze:jolabuk5 pisze:Czy ktoś wie, jak się wrzuca posty na wątek lecznic/wetów polecanych/niepolecanych? Chciałam tam uwiecznic pana weta, który wczoraj nie rozpoznał sterylki robionej w grudniu (jeszcze był ślad z boczku na siersci) i do tego półtoraroczną kotkę ocenił jako 3-letnią, co zaowocowało zwrotem z adopcji. Kliknęłam "odpowiedz", opisałam przypadek, zrobiłam Enter - i okazuje się, ze z mojego postu jest tylko nazwisko. Muszę powtórzyc, ale nie wiem, co zrobiłam źle.
Jolu a o ten wpis chodzi? viewtopic.php?f=22&t=78222&p=5622139#p5622139
on jest, tylko moderator go dodał do opisu lecznicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, puszatek i 82 gości