Gosiar wysyłałaś mu numer tego kota?
Delfin na wątku Gosi stoi, że ten kot chyba już ma lokum

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dellfin612 pisze:
nie mam już wolnego żadnego pomieszczenia, w którym ten biedak mógłby pomieszkać i być leczony.
Gdy nie znajdzie dt/ds, a ja wyprowadzę na prostą seniorów z katowickiego schronu i puszczę na mieszkanie, zabiorę go.
Gosiar, masz dobrą rękę, może jego wątek przyniesie pozytywne rozwiązania![]()
Na pewno jest gdzieś link do wątku, czy mogę jednak tu poprosić?
alareipan pisze:Delfin na wątku Gosi stoi, że ten kot chyba już ma lokum
Never pisze:blagam, pilnie potrzebuje kogos 'z jajmi' kto moze jutro, najpozniej w sb byc w schronisku!
sprawa naprawde jest bardzo, bardzo wazna - prosze pytajcie kogo mozecie, podrzucajcie - to jest w tym momencie najwazniejszy temat.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
prosze o kontkat tel dzis po 21 !!!!
Never pisze:blagam, pilnie potrzebuje kogos 'z jajmi' kto moze jutro, najpozniej w sb byc w schronisku!
sprawa naprawde jest bardzo, bardzo wazna - prosze pytajcie kogo mozecie, podrzucajcie - to jest w tym momencie najwazniejszy temat.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gaota pisze:Mogę podrzucać, jaj mi brak
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bestol, Google [Bot], kasiek1510, puszatek, smoki1960 i 1483 gości