Paluch: kot z FIV + zly stan, FIP ['] w klatce dzieki dyr

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 10, 2009 16:48 Re: Paluch: kociczka z FIP szuka domku na ostatnie tygodnie..

Rozmawiałam wczoraj z właścicielami kota. Problem leży nie w wielkości ich zdjęcia, a zdjęcia paluchowego (te z kwarantanny to straszne miniaturki, a jak powiększasz to się "rozłażą"). Chłopak z dziewczyną maja pojechać na Paluch i sprawdzić osobiście. Chłopak obiecał dać znać.

Gosiar wysyłałaś mu numer tego kota?

Delfin na wątku Gosi stoi, że ten kot chyba już ma lokum :D

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Czw gru 10, 2009 16:59 Re: Paluch: kociczka z FIP szuka domku na ostatnie tygodnie..

dellfin612 pisze:
alareipan pisze:Obrazek
:arrow: JESZCZE JEDNO ZDJĘCIE TEGO KOTA, KTÓREMU GOSIAR ZAŁOŻYŁA WĄTEK

nie mam już wolnego żadnego pomieszczenia, w którym ten biedak mógłby pomieszkać i być leczony.
Gdy nie znajdzie dt/ds, a ja wyprowadzę na prostą seniorów z katowickiego schronu i puszczę na mieszkanie, zabiorę go.
Gosiar, masz dobrą rękę, może jego wątek przyniesie pozytywne rozwiązania :ok:
Na pewno jest gdzieś link do wątku, czy mogę jednak tu poprosić?

viewtopic.php?f=1&t=104680

msb2509 zaproponowała dt dla niego. Niecierpliwie czekam na wieści, czy udało się go wyciągnąć.
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Czw gru 10, 2009 17:02 Re: Paluch: kociczka z FIP szuka domku na ostatnie tygodnie..

alareipan pisze:Delfin na wątku Gosi stoi, że ten kot chyba już ma lokum :D

błogosławić Dobre Dusze :1luvu:
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Czw gru 10, 2009 17:11 Re: Paluch: kociczka z FIP szuka domku na ostatnie tygodnie..

Ale jakbyś się Basiu bardzo upierała ;), to ten jest równie fatalny...

To fota z przedostatniego weekendu
Obrazek

A to z ostatniego
Obrazek

Oko sie raczej nie poprawia, choć podobno jest w tarkcie leczenia :evil:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Czw gru 10, 2009 17:21 Re: Paluch: kociczka z FIP szuka domku na ostatnie tygodnie..

Tego biedaka też widziałam, ale oczko było wtedy w dużo lepszym stanie :( Myślę, że pieniądze na leczenie również by się znalazły.
Ja mogę zadeklarować pomoc finansową.

Gdyby tylko znalazł się DT...

Czy on jest na tych wszystkich zdjęciach czy to dwa koty? :roll:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

gaota

Post » Czw gru 10, 2009 17:21 Re: Paluch: kociczka z FIP szuka domku na ostatnie tygodnie..

jest tam jeszcze gorsza bida - szkielecki z kk i jeszcze neurologiczny.. wiec delfin wiesz... 8)

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Czw gru 10, 2009 17:25 Re: Paluch: kociczka z FIP szuka domku na ostatnie tygodnie..

Potrzebuje kogos z jajami, kto moze pojechac jutro lub w sb w godz 12-16 na Paluch - sprawa bardzo wazna!!!!!! Jesli ktos moze - prosze o kontkat na pw lub telefoniczny
To wazne!!!!

Never

Post » Czw gru 10, 2009 17:49 Re: Paluch: szukam.... info str 95

alareipan pisze:Ale jakbyś się Basiu bardzo upierała ;), to ten jest równie fatalny...

To fota z przedostatniego weekendu
Obrazek
[/size]

wiecie, mnie w zasadzie jest wszystko jedno, ma być chory i wymagający pomocy.
Wąskim gardłem jest tylko miejsce, kasa i czas.

XAgax obiecała pomoc przy adopcjach (ogłoszenia), bo nie mam czasu wystawiać,
gdy się rozluźni, a przede wszystkim wolne pomieszczenie, to ...
Obrazek Obrazek

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Post » Czw gru 10, 2009 17:52 Re: Paluch: szukam.... info str 95 CHODZI O ZYCIE!!!

blagam, pilnie potrzebuje kogos 'z jajmi' kto moze jutro, najpozniej w sb byc w schronisku!
sprawa naprawde jest bardzo, bardzo wazna - prosze pytajcie kogo mozecie, podrzucajcie - to jest w tym momencie najwazniejszy temat.
:!: :!: :!: :!: :!:
prosze o kontkat tel dzis po 21 !!!!

Never

Post » Czw gru 10, 2009 17:55 Re: Paluch: szukam.... info str 95 CHODZI O ZYCIE!!!

Mogę podrzucać, jaj mi brak :oops:
Obrazek

gaota

Post » Czw gru 10, 2009 17:56 Re: Paluch: szukam.... info str 95 CHODZI O ZYCIE!!!

Never pisze:blagam, pilnie potrzebuje kogos 'z jajmi' kto moze jutro, najpozniej w sb byc w schronisku!
sprawa naprawde jest bardzo, bardzo wazna - prosze pytajcie kogo mozecie, podrzucajcie - to jest w tym momencie najwazniejszy temat.

:!: :!: :!:

mam infor ze Olek zaczal jesc - bardzo sie ciesze! ale teraz najwazniejsza jest pomoc, o ktorą proszę!

Never

Post » Czw gru 10, 2009 18:00 Re: Paluch: szukam.... info str 95 CHODZI O ZYCIE!!!

Never pisze:blagam, pilnie potrzebuje kogos 'z jajmi' kto moze jutro, najpozniej w sb byc w schronisku!

blagam....

Never

Post » Czw gru 10, 2009 18:14 Re: Paluch: szukam.... info str 95 CHODZI O ZYCIE!!!

Podrzucam :!:
Nie ma takiego głupstwa i nikczemności, które, byle stale powtarzane, nie zostały wreszcie przyjęte i przestały razić jako głupstwo i nikczemność.
Sławomir Mrożek

marikita

Od: Śro kwi 08, 2009 12:52

Post » Czw gru 10, 2009 18:18 Re: Paluch: szukam.... info str 95 CHODZI O ZYCIE!!!

gaota pisze:Mogę podrzucać, jaj mi brak :oops:

a mnie już tylko jedno zostało, wypalam się :oops:
Never, napisz, o co chodzi
jesli łatwo sprawa, to zostawię niepełnosprawnego TŻ, a nie powinnam, bo nawet szklanki z wodą nie przeniesie, i zgłoszę się, ale lizę na to, że ktoś sie jednak zgłosi
Obrazek Obrazek

delfinka

Post » Czw gru 10, 2009 18:21 Re: Paluch: szukam.... info str 95 CHODZI O ZYCIE!!!

ja mam jaja, ale wlasnie przez to pewnych rzeczy nie moge zrobic, za to moge robic inne :mrgreen:

Never

[poprzednia][następna]