Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 23, 2009 22:37 Re: Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Obrazek
Życzę Wam nadziei,
własnego skrawka nieba,
zadumy nad płomieniem świecy,
filiżanki dobrej, pachnącej kawy,
piękna poezji, muzyki,
pogodnych świąt zimowych,
odpoczynku, zwolnienia oddechu,
nabrania dystansu do tego co wokół,
chwil roziskrzonych kolędą,
śmiechem i wspomnieniami.
Wesołych Świąt!
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro gru 23, 2009 23:32 Re: Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Luinloth pisze:Jak czuje się dziś Psoteńka?
Ja myślę, że jeszcze jutro zajrzę, więc nie spieszę się z życzeniami ;)

Psotunia nadal nie je samodzielnie , ale juz od rana nie wymiotuje ... jutro jade z nia do weta na kolejne zastrzyki ....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro gru 23, 2009 23:49 Re: Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Duzo dzis spala. Wymiizialam ja conieco, mruczala przy tym zadowolona :) Gdyby az tak bardzo zle sie czula i nie mialaby ochoty na mizianie sie, to by dala znac, a nadstawiala brodke az nie sposob bylo odrywac reki... :1luvu:
A dzis najbardziej wymizialam Zuzinka :) Byl wniebiowziety! zaszczycil mnie swoja obecnoscia na moich kolanach :) Ozziego jak zwykle chocby po lapce smyrnac, a on juz swoj motorek wlacza :D Frocia z Amelcia znow szalaly, ale niestety nie umialam nagrac filmiku. Musze zajrzec na instrukcje obslugi i pocwiczyc w domu :) Tigrunia jest spragniona miziania. Wystarczylo ja smyrnac na dzien dobry a potem patrzyla na mnie tymi swoimi slicznymi slepiami jakby chciala powiedziec: "dlaczego przerwalas? Miziaj jeszcze, prosze! Bardzo to lubie!" Naprawde przekochana, przeslodka kicia :) Wystarczylo zawolac: kicia, a juz odwracala w moja strone swoj slodki pyszczek :) Tygrys mnie na dzien dobry zlapal za reke zabkami. Nie ugryzl mnie, to bylo raczej ostrzezenie. A tylko go chcialam poglaskac na dzien dobry. Co za kultura, co za wychowanie! Justa, nieladnie go wychowalas! :evil: :ryk: Majcia dzis tez kilka razy wymoscila moje kolana, najwiecej Prima, nawet mruczala przy mizianiu. Pedro byl dzis bardzo grzeczny jak na niego. Troszke go zestresowal inny pies na spacerze i jak zwykle odrobina zazdrosci o to, ze sie kotom poswieca uwage a nie jemu... Ale poza tym byl niesamowicie grzeczny! N?ie do poznania! Miki tez musial oczywiscie sie przyjsc poprzytulac :) Wariat kochany :) Jak znow nie mogl sie wysikac, to byl troszke nerwowy, ale potem znow chcial miziania :) Tylko na pacerze z psami tak dziwnie... Dziwnie miejsca za duzo... Brak Tary... Ale wierzcie mi lub nie, czuje jej obecnosc u Justyny. Ona czuwa nad nia i nad zwierzyncem :)
Fotki wstawie moze jutro jak znajde czas. Fibi chcial sie bawic pilka, ale jak mu powiedzialam, ze jak chce sie bawic, to on sam musi mi pileczke oddac, a nie zebym ja mu wyrywala z pysia, to on sie droczyl ze mna, cfffffaaaaaniaaaaaaak jeden :D

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw gru 24, 2009 8:30 Re: Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

kociara bardzo Ci dziekuje że nas owiedziłaś :1luvu: :1luvu: :1luvu: tyskim mruczkom takie odwiedziny sa bardzo potrzebne :1luvu:

A Psotunia w noocy tez nie wymiotowała , teraz dałam jej strzykawka conva i za chwilke do weta , tylko że nie mam transportu i chyba musze wziąść taxi , bo na pieszo z chora to za daleko ....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw gru 24, 2009 10:08 Re: Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Kociara82 pisze:Tygrys mnie na dzien dobry zlapal za reke zabkami. Nie ugryzl mnie, to bylo raczej ostrzezenie. A tylko go chcialam poglaskac na dzien dobry.

No to Twoja wina :P Powinnas wiedziec, ze on nie lubi byc miziany, a jak juz to przez Justynke :P Wystarczy mu powiedziec czesc paskudo i juz wie ze do niego :twisted: :twisted: :twisted: Nie no, samo 'czesc Tygrysku' wystarczy. Do mnie sam przychodzi na bezpieczna odleglosc, czyli kladzie sie na kanapie na ktorej siedze tak z 10 cm ode mnie :ryk: Da sie czasem z 2 razy po lebku poglaskac i starczy :twisted:

PSOTUNIU KOCHANA, ZDOWKAAAAA!!!!!!!!! :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw gru 24, 2009 10:33 Re: Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Kessi77 niesamowite te fotki wrzuciłaś :1luvu: :1luvu: :1luvu: :piwa:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw gru 24, 2009 10:34 Re: Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

._/|_
..>,\"<
........._/|_
........>,\"< . .....♥ WESOŁYCH
._/|_ ........._/|_
.>,\"<........>,\"< ............ŚWIĄT ♥..
" . " + . " + .
" + . " +' . + . " . +.
" .+. +. +. +. +' . + . " + . " + .
___________________$$$$$$$♥
________________$$$$$$$$$$$
____________$$$$$$$$$$$$$$$
______$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
$$____$$$$$$$$$$$$$$$$$$
$$________$$$$$$$$$$$$$
_$$________$$$$$$$$$$$
__$$__________$$$$$$$
____$____#♥#♥__$$$$
_____$$__##♥#__$$$$
________$$________$$
__________$$$$____$$
______________$$$$$$

Z dźwiękiem dzwonów melodyjnych,
Wraz z opłatkiem wigilijnym,
Z okazji świąt Bożego Narodzenia,
Ślę serdeczne te życzenia:
Zdrowia, szczęścia, powodzenia
A w Nowym Roku marzeń spełnienia!
WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw gru 24, 2009 13:51 Re: Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

No, ja go wlasnie tak chcialam 2 razy smyrnac po lebku ;) Za to Zuzu byl chyba wniebowziety, tak go wymizialam i wycalowalam :) To taki spokojny miziaczek :)

Mrusie, wigilijne hop na pierwsza! :ok:
Justa, bylas grzeczna w tym roku? Myslisz, ze o polnocy Twoje zwierzaki przemowia do Ciebie ludzkim glosem? ;)

Kociara82

Post » Czw gru 24, 2009 14:10 Re: Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Wesołych Świąt wszystkim życzy Aisha i jej duzi :s1: sciskamy mocno :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Kotola

Od: Pt mar 06, 2009 21:38

Post » Czw gru 24, 2009 14:11 Re: Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Zdrowia, szczęścia, pomyślności,
nie połykaj z karpia ości,
nie jedz bombek, nie pal siana,
jedz pierogi, lep bałwana,
a w sylwestra, pij do rana!
Na te święta co nadchodzą,
życzę ciepła i miłości.
Niech Cię ludzie nie zawodzą
i niech uśmiech w sercu gości.
Życzy nika28, Zibi i zwierzaki.

nika28

Od: Pt mar 21, 2008 21:15

Post » Czw gru 24, 2009 14:55 Re: Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

jeeeeee, mamy kocie zyczenia od Aishy :) Ja jeszcze dolacze zyczenia zdrowka kotuni, bo chorowala troszke w tym roku, wiec w przyszlym ma byc zdrowa jak ryba! :)

Kociara82

Post » Czw gru 24, 2009 15:24 Re: Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Psotunia dostała 3 zastrzyki , nie wymiotuje , nadal ją karmie przez szczykawke , sama pije wode
chyba kryzys za nami ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw gru 24, 2009 15:26 Re: Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Zdrowych , Pogodnych , Szczęsliwych Świąt życze wszystkim odwiedzającym watek i wszystkim miłośnikom zwierząt :kotek: :kotek: :kotek:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw gru 24, 2009 17:39 Re: Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Obrazek
Wesołych, pogodnych, zdrowych i rozmruczanych Świąt:
Justynce,
Mruczkom,
reszcie Ferajny
i wszystkim Cioteczkom :s1: :kitty: :s1:

Luinloth

Od: Śro lis 12, 2008 13:29

Post » Czw gru 24, 2009 19:43 Re: Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Kociara82

[poprzednia][następna]