Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:A jakie to miały by być testy? Kurcze nie wiem czy dałoby radę je zrobić w niedzielę przed wyjazdemCzy w schronie da się je zrobić? Do niedzieli jeszcze parę dni to obadamy
![]()
JaEwka pisze:Na 100 % weźmiemy Saszkę na przetrzymanie.
Kicia_ pisze:Gibutkowa pisze:A jakie to miały by być testy? Kurcze nie wiem czy dałoby radę je zrobić w niedzielę przed wyjazdemCzy w schronie da się je zrobić? Do niedzieli jeszcze parę dni to obadamy
![]()
Test na FiV i FelV. W schronisku ich nie mają. Można je zrobić u naszego weta niedaleko schronu w sobotę i poprosić, żeby zamknęli go do niedzieli w klatce. Jutro będę u weta, to zapytam, może będzie miał dyżur w niedzielę, będzie można zrobić testy po wyjściu ze schronu.
BOZENAZWISNIEWA pisze:JaEwka pisze:Na 100 % weźmiemy Saszkę na przetrzymanie.
BARDZO DZIEKUJEMY![]()
![]()
![]()
dO gIBUTKOWEJ-TESTY SA DROGIE, NIE WIEM CZY wAM W SCHRONIE ZROBIA-50-70ZŁ-ROBI SIE JE SZYBO-POBIERASZ KREWI CYK NA TESTER)WSZYSTKO DO 15MINUT TRWA...CHYBA ZE KOT WALECZNY I ZYŁA CIENKA...ALE MOJE ZDECHLAKI ANEMICZNE SZYBKO PRZESZŁY...I SPOKÓJ JEST.mILUS I sAMANTHA SA PO CIACHNIECIU-10MINUT TEMU ZYŁY,SPAŁY JESZCZE...
BOZENAZWISNIEWA pisze:Skoro Czarny zdrowy...nie widze absolutnie przeszkód,zeby miał DS u nas..a sraczka cóz, ja tez mam od Gibutkoweji zyjemy,hi,hi
BOZENAZWISNIEWA pisze: Wiem,ze chłopak jak sie ładnie poprosi przewiezie 2...a my z Dulencja odbierzemy chłopaków z pociagu jak tylko do Centralnego dojada...To taka moja prosba jest...
Użytkownicy przeglądający ten dział: marta_kociara, puszatek i 193 gości