Zaraz, zaraz... a Lizus to ten bury "dzik" z kąta???
Nie ma go w pierwszym poście
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kastapra pisze:lutra pisze:Myślę, że w Krakowie mamy ich dosyć dużo, możemy piklować, kto ma piwnicę...
![]()
A tak serio, to ja myślę, że jak dom się dobrze zapowiada, to chyba nie możemy unosić się patriotyzmem lokalnym (skądinąd Rzeszów to moje okolice) i nie dzielić się naszymi kotami z resztą Polski, ale głos decydujący ma Szefowa.
Tu nie chodzi o patriotyzm, tylko o to, że w3 przypadkach narobiliśmy sobie dużych problemów i kosztów i stresów kotu, bo trzeba było jechać na drugi koniec polski odbierać, bo "coś tam"
Pozatym wizyty poadopcyjne?
Ja to praktykuje...
Lepiej mieć kota pod ręką w razie W
Jakaś pani zalicytowała na aukcji Kleo, bez wcześniejszego kontaktu nic!! Drażni mnie takie podejscie, tak zrobili ci, co pozniej poszedł do nich Mopik, hmm. Usunęłam ofertę, niech pani się skontaktuje i zapyta, czy wydamy jej kota....
miszelina pisze:[size=18]
Proszę, jeśli któraś z Was będzie dzisiaj lub jutro wieczorem (ja będę jutro przed południem), to zaglądnijcie też do niego. Jest sam i może mu być smutnoNie mówię już o tak prozaicznej sprawie, jak uzupełnienie papu.
markopolo00 pisze:mjs pisze:Marek, kiedy będziesz w pracy?
Jeśli chodzi o mnie to jutr mam dla Gosi a właściwie dla jej podopiecznych
lekarstwo na uszy będzie do odebrania na Welopolu
milu pisze:miszelina pisze:[size=18]
Proszę, jeśli któraś z Was będzie dzisiaj lub jutro wieczorem (ja będę jutro przed południem), to zaglądnijcie też do niego. Jest sam i może mu być smutnoNie mówię już o tak prozaicznej sprawie, jak uzupełnienie papu.
Ja byłam na wielopolu ale nie byłam tam, przepraszam - nie zajrzałam wcześniej na forumJutro już będę wiedziała - będę myślę że jakoś dobrze popołudniu albo wieczorem.
kosma_shiva pisze:... my tez chcemy poczytać cudowną wiadomosć w sprawie Lizusa...
Lutra ma wyłączność??![]()
PS> Tweety, jak zapatyrujesz sie na Rzeszów?
Niby bardzo blisko, ale Katowice też były blisko ...
a pod Rzeszowem, w Milecu jest koszmarne schronisko, niech stamtąd zabiora jakąs bieę, nasze tu to luksusy maja,,,
lutra pisze:Ja właśnie opracowuję foty z ostatnich darów. Aga, czy Robert pamięta, co tam na "żuka" zapakowali?
Tweety pisze:lutra pisze:Ja właśnie opracowuję foty z ostatnich darów. Aga, czy Robert pamięta, co tam na "żuka" zapakowali?
na pewno jest lampa stojąca i półka na buty, na które są chętni więc potrzebna mi jest cena wywoławcza dla nich, reszta rzeczy jest porozkręcana i mój TZ nie wie do czego to są części, bo on w całości ponoć tych rzeczy nie widział.
Karoła, Lizus jest podobny do Kici
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 28 gości