Tweety pisze: dziękijak jest ktoś jutro u Ciebie w domu?
Ja do 16 będę na pewno.
Moderator: Estraven
Tweety pisze: dziękijak jest ktoś jutro u Ciebie w domu?
Tweety pisze:chyba lazaret otworzyli na tym Wielopolu, bo ciągle tam siedzą
queen_ink pisze:Tweety pisze:chyba lazaret otworzyli na tym Wielopolu, bo ciągle tam siedzą
noi noi?

Tweety pisze:kto może pomóc przy maluszkach Edit_f? jutro muszą się przeprowadzić, mają niecałe 4 tygodnie, jedzą z butelki, jest ich czwórka. Pomału mozna im będzie podawać już gerberki
edit_f pisze:Tweety pisze:kto może pomóc przy maluszkach Edit_f? jutro muszą się przeprowadzić, mają niecałe 4 tygodnie, jedzą z butelki, jest ich czwórka. Pomału mozna im będzie podawać już gerberki
co to te "gerberki"??? pokupowałabym już tego trochę..
Amelki już nie ma...
Amelki już nie ma...edit_f pisze:na poniższe mail'e, przesłałam fotki mojej rezydentki Luny z krótkim opisem.. bardzo proszę o jej ogłaszanie.. dziękuję
Kastapra ( kastapra@googlemail.com ), Noemik, ( k.tumm@uj.edu.pl ), Patka ( zielinska.patrycja@wp.pl )
kastapra pisze:edit_f pisze:na poniższe mail'e, przesłałam fotki mojej rezydentki Luny z krótkim opisem.. bardzo proszę o jej ogłaszanie.. dziękuję
Kastapra ( kastapra@googlemail.com ), Noemik, ( k.tumm@uj.edu.pl ), Patka ( zielinska.patrycja@wp.pl )
Twojej tymczaski
ale mi się chrzani.. ktoś tu jest zmęczony
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości