S.K.NIEKOCHANE X-ten wekend akcja w Silesii CC

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 23, 2009 13:56

Ewaa6 pisze:Jak widac Bruno i Teodor ucza mlodszych kolegow tego, co najwazniejsze: spania na lozku

Obrazek

Bruno czasem zmienia sie w dobrego wujka i myje malego Leona albo Bazylka. ponizej wlasnie myje Leona
Obrazek

Tak trochę trudno się zorientować, gdzie się kończy Bruno, a zaczyna Leon :roll: :wink: Czy to są może bracia syjamscy? :lol:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Wto cze 23, 2009 13:58

akcja w ten weekend : 27-28 czerwca

Nov@

Od: Pon maja 11, 2009 8:13

Post » Wto cze 23, 2009 14:00

Ewaa6 pisze:Jak widac Bruno i Teodor ucza mlodszych kolegow tego, co najwazniejsze: spania na lozku

Obrazek

Bruno czasem zmienia sie w dobrego wujka i myje malego Leona albo Bazylka. ponizej wlasnie myje Leona
Obrazek

Śliczne maleństwa.
Żeby wszystkie małe tak miały:(

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Wto cze 23, 2009 14:51

Nov@ pisze:akcja w ten weekend : 27-28 czerwca

To ja wpadne w sobote, jestem od dzis w nocy w Polsce :wink:
Obrazek

sandrek

Od: Pon sty 19, 2009 15:26

Post » Wto cze 23, 2009 15:02

śliczne kociaki :)

moony

Od: Sob mar 29, 2008 13:54

Post » Wto cze 23, 2009 16:30

Dziewczyny, zostalo mi ponad pol flaszeczki Feliwaya po Baczku. Myslicie ze jeszcze mozna uzywac? To bym wziela ze soba, my na szczescie juz nie potrzebujemy :wink:
Obrazek

sandrek

Od: Pon sty 19, 2009 15:26

Post » Wto cze 23, 2009 19:03

Byłam dziś w schronisku. Nowych kotów chyba nie ma. Ufff...
Mam kilka zdjęć.

Mama Greta

Obrazek

i jej maluszek, który STRASZNIE płacze jak tylko zobaczy człowieka i przeciska się wręcz przez kraty, żeby się doń dostać. I prosi o głaskanie, prosi, prosi, prosi. Chodzi po kratach jak akrobata, żeby tylko być bliżej ludzkiej ręki...

Obrazek

Jedna kicia z piątki. Kicha i kaszle!

Obrazek

2 maluszki.

Obrazek

I kolejna mama z maluchem.

Obrazek

Wygłaskałam Magłay i 2 malutkie buraski, które najpierw się bały, a potem rwały się do moich rąk :).

maciaszek

Od: Sob sie 04, 2007 13:23

Post » Wto cze 23, 2009 19:52

sandreku-ale fajnie ,ze wpadniesz :D :D :D jasne ,ze faliway sie bardzo przyda

Ewaa06-,,Twoje,, maluszki juz super wygladają, postaraj sie jak najbardziej je jeszcze pooswajac i trza ruszyc z kampanią

ta kicia biało-czarna to Petra, nie jest kicią z piatki
Załamałas mnie maciaszku jej kichaniem, ona musi byc jutro ciachana, jest w ciązy :(

ta na dole to syjamka z cówcia, syjamka trafi na swoje podwórko spowrotem. a dzieciaczków nikt nie chce :(

Nov@-kciuki za domek :ok: dla Fraszki
-----------
mam jedne dobre wiesci
domek znalazły dwa buraski z duzej klatki, parka :D :D :D
fajny domek, mam wpasc w przyszłym tyg na szkolenie w opiece :wink:
Pan sie sam upomniał, zdziwiony,ze go nie przepytuję, a ja po prostu dzis myslałam ,ze w pracy nie wydole.
Totalny młyn i telefon co sekunda :P , juz miałam go wyłaczyc, ale ze wzgledu na to,ze mieli dzwonic niekociarze w sprawach pracy-nie mogłam.
Przepraszam wszystkich z którymi gadałam jak potłuczona, i tych którym mówiłam krótkie- nie mogę teraz :oops:
W kazdym razie trafił sie maluchom chyba fajny domek, od razu były u weta,jedzą royalka :wink:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Śro cze 24, 2009 6:34

Mała, dzwonił do Ciebie pan, który wziął odemnie Czarusia?, chciał dla niego jakiegoś malucha do towarzystwa.
Wczoraj dzwoniła znowu pani zainteresowana Rysią, powiedziałam jej, że w tym tygodniu nie da rady załatwić samochodu, może w przyszłym.
Umówiłam się z nią, że jeśli i w przyszłym tygodniu nie uda się załatwić auta to w sobotę pojadę pociągiem do Będzina a stamtąd autobusem (pani mieszka za Będzinem).
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Śro cze 24, 2009 8:32

mar9, ja mogę zaoferować transport... jeśli to koło Będzina, to nie ma problemu... z tym, że nie jestem pewna, czy uda się w tym tygodniu... ale nie wykluczam... jak nie, to z początkiem przyszłego na pewno... jeśli jesteś zainteresowana, napisz na priva, to się umówimy

Nov@

Post » Śro cze 24, 2009 8:48

Nov@-byłoby cudownie :1luvu:
ale to z zabrza do Bedzina-dasz rade?
jesli nie, to ja cos wymysle, jakos

---------------

a w schronisku...........

ten mały wrzaskun co przyszedł wczoraj z mamą gretą-znalzał wczoraj dom :D

za to jest nastepny nowy kot
podrostek, mysle,ze gdzies poł roczny biało-bury chłopak :?

dzis po południu bedzie kilka sterylek, nie wiem, moze cztery, moze piec, nie wiem jeszcze kto sie złapie.
Cięzarna kicia na szczęscie nie jest chyba jednak bardzo chora,
To kaszlenie to mogły byc robale.

Mogłay lepiej :D , tak jakby nadzerka znikneła.............moze ona powinna byc ciachana, czeka juz w klatce niemozliwei długo

Marysiu-dzwonił do mnie wczoraj jeszcze jeden pan, ale chyba od liwii, chociaz nie wiem napewno, miałam zwariowany dzien.
Mysli nad małym burasiatkiem-jednym z dwójki tych mniejszych
Jutro jestem z nim umówiona

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Śro cze 24, 2009 9:01

Nov@ pisze:mar9, ja mogę zaoferować transport... jeśli to koło Będzina, to nie ma problemu... z tym, że nie jestem pewna, czy uda się w tym tygodniu... ale nie wykluczam... jak nie, to z początkiem przyszłego na pewno... jeśli jesteś zainteresowana, napisz na priva, to się umówimy

masz pw
ObrazekObrazek

mar9

Post » Śro cze 24, 2009 9:03

Mała1 pisze:Nov@-byłoby cudownie :1luvu:
ale to z zabrza do Bedzina-dasz rade?
jesli nie, to ja cos wymysle, jakos

---------------

a w schronisku...........

ten mały wrzaskun co przyszedł wczoraj z mamą gretą-znalzał wczoraj dom :D

za to jest nastepny nowy kot
podrostek, mysle,ze gdzies poł roczny biało-bury chłopak :?

dzis po południu bedzie kilka sterylek, nie wiem, moze cztery, moze piec, nie wiem jeszcze kto sie złapie.
Cięzarna kicia na szczęscie nie jest chyba jednak bardzo chora,
To kaszlenie to mogły byc robale.

Mogłay lepiej :D , tak jakby nadzerka znikneła.............moze ona powinna byc ciachana, czeka juz w klatce niemozliwei długo

Marysiu-dzwonił do mnie wczoraj jeszcze jeden pan, ale chyba od liwii, chociaz nie wiem napewno, miałam zwariowany dzien.
Mysli nad małym burasiatkiem-jednym z dwójki tych mniejszych
Jutro jestem z nim umówiona

Tak właśnie, Liwia mi pisała, że ten pan ma Czarusia z dt w Mikulczycach, więc to chyba mój Czaruś. Domek dobry, mozna mu dać kotuta do towarzystwa Czarusiowi
ObrazekObrazek

mar9

Post » Śro cze 24, 2009 9:45

Spoko, Mała, już się z mar9 umawiam na boku.
Ja nie jestem takim wypasionym tymczasem, jak Wy, to mogę być chociaż transportowcem :) Pojeżdżę w sobotę po Śląsku i Zagłębiu, a potem wpadnę na akcję do SCC pobiegać :)

Nov@

Post » Śro cze 24, 2009 9:58

wysłałam mailem zapytanie, czekam na odpowiedź
ObrazekObrazek

mar9

[poprzednia][następna]