Nowy bazarek, Proszę Państwa:
Podróżne poidło
Moderator: Estraven
aania pisze:Sasza zrobił krok do przodu-zszedł z sufitu, ajk ja byłam w pracowni. mało tego do tejże pracowni zaglądał, chyba wtrząśnięty po prostu, bo miętosiłam krówcię i nawet dała mi się wziąść na kolanajak tak dalej pójdzie, to jak ja już będę siwa, to Sasza będzie całkiem domowym kotkiem
kastapra pisze:Tweety pisze:kastapra pisze:Tweety pisze:Kinya, z Twoją kotką jest wszystko ok, natomiast dzisiaj odeszła szylkrecia, córeczka LiwiiW piątek miała sterylkę, wczoraj wszystko było ok ... Poprosiłam o sekcję, bo są jeszcze jej dwie siostry do ciachnięcia
Boze....
Z dobrych wieści Liwia prawdopodobnie znalazła fajowy dom. Mail od Pani mnie urzekł.
Co z Mikołajkiem? Bardzo liczyłam na to, ze pojadę z nim dziś do weta. Może sie uda, ale nie wiem jak mialabym zdążyć. Chybamusze zadzwonic do Marka
to ta pani ze stolycy?
Marek jest w pracy, Wiesia miała iść do weta. Nie jest dobrze, on zjadł dzisiaj 2 plasterki salcesonu i chyba to wszystko za całodzienny posiłek
Nie, Pan ze stolycy się nie odezwał, może i dobrze bo Liwka zamieszka na Kraszewskiego
Potrzebuje kicie dla drugiej Pani ktora byla chetna na Liwke, jakies pomysly?
Mikołaj musi dojść do siebie, nie biorę pod uwagę innej opcji
Tweety pisze:lista na przyszły piątek godz. 19-sta wygląda następująco:
1. Miszelina
2. Kastapra
3. Patka
4. BarbAnn
5. Kosma_shiva
6. Cincian
7. Milu
8. Kinya
9. koleżanka Kinyi
10. koleżanka Kinyi
11.Zowisia
12. Miuti
13. Aania
14. Anna09
15. mjs
.
.
.
. ja
proszę o dalsze zgłoszenia
Bungo pisze:Tweety - nie wiemW piątek mam dyżur w redakcji, a ma on to do siebie, że nigdy nie wiadomo o której się kończy
Tunisia pisze:o Fifi nic więcej nie wiem, poza tym że jest oddana przez właściciela wysterylizowana, spokojna i ma gdzieś inne koty - Samuel (czarno-biała główka na zdjęciu -btw cudny kocurek z pogryzionym przez COŚ dupskiem - chciał się wbić do niej na poduszę to go ofuczała) nie wiem w jakim jest wieku, na pewno nie jest już podrostkiem. dowiem się w środę
Tweety pisze:Lutra, wirtualni opiekunowie Tymidy domagają się zdjęć, duuużo zdjęć, po dobroci proszę, dawaj galopkiem![]()
Patka, jak Aresik?
A Noemik dzisiaj dzwoniła, że Milusia coraz ładniej je, kupki są superowe, najgorszy to teraz ten brzuszek, przepuklina i ropa

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], sebans, Szymkowa i 82 gości