A dzisiaj to już spadam do łóżka, bo zasypiam i klapka od komputera zamknie się na mojej głowie (oczywiście po wciśnięciu nosem odpowiedniej sekwencji klawiszy)
Dobrej nocki kociastym, psiastym i ludziastym :**
Moderator: Estraven
AniHili pisze:Witam w tę piękną nocJestem jak najbardziej ZA pomocą dla kotka72 (mimo, że na Fundusz Specjalny nic ode mnie nie poszło
)
ajmk pisze:Witam Siostry witam!!
Pamiętacie mój serniczek? Na zimno? Od rana zdążyłam taki wyczarować i sobie siedzi w lodówce. Fotek nie będzie, aby Was nie drażnić! Ten jest duuuuuuuużoooo większy, bo na dużej blaszce i dziś z pomarańczową galaretką.
Trawko cieszę się, że fotka się podobała. Spieszę donieść, że kotek na fotce to Kociamowy urwis Filip.
A Siostry coś Ciebie nie molestują o pokazanie za mocno...

Buka_w_glanach pisze:Ja jestem za tym, żęby do Siostry Kotek72 przeszły kółka z Funduszu Specjalnego. (Lada dzień powinny przyjść na niego pieniądze za mój Bazarek.)
ajmk pisze:Buka_w_glanach pisze:Ja jestem za tym, żęby do Siostry Kotek72 przeszły kółka z Funduszu Specjalnego. (Lada dzień powinny przyjść na niego pieniądze za mój Bazarek.)
Buka możesz jaśniej? Ja znów nie rozumiem...
ajmk pisze:Buka_w_glanach pisze::lol:
świetny kawał!
Przepraszam więc za zamieszanie![]()
I nieśmiało proszę Siostrę Prezes o numer...
Buka chciała, aby kasa za zeszyty trafiła do Korabiewic. Buka nie może regularnie płacić składek. Proponuję, aby kasa za zeszyty trafiła od razu do Trinity i wraz z naszymi składkami za wrzesień do Korabiewic.
Nic nie pokręciłam? Wszystko jasne? Przepraszam, że wczoraj zasnęłam tak szybko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Szymkowa i 54 gości