Damian- iza71koty pisze:JózefK. pisze:Tak, tak, czytałam że była zabrana, a wirtualnych opiekunów można wyłowić tylko z wpisów i zdjęć, także jak znajdziecie czas którego nie macie na aktualizację listy opiekunów to byłoby super
Czyli że Dorcię możemy uznać za wolną ???
Czy wolelibyście aby opiekunów posiadały raczej koty wolnożyjące ?
Dorcia może zostać adoptowana wirtualnie- jak najbardziej![]()
Postaramy się zrobić listę aktualnych Opiekunów wirtualnych. W sumie z tego wątku mamy ok. 45 kotów wolno-żyjących + ponad 20 kotów z nowych działek- większość kotów z nowych działek nie ma imion i nie proponujemy adopcji wirtualnej, bo i tak jest Opiekunów mało. No i koty z drugiego wątku- ok. 40 z terenu zielonego tez nie ma Opiekuna wirtualnego.
Tak więc z 40 kotów z tego wątku mamy chyba( Iza później sprawdzi, czy dobrze napisałem) 12 Opiekunów wirtualnych i są to wszyscy Opiekuni wirtualni, na których pomoc możemy liczyć regularnie.
Ogólnie więc na ok. 120 kotów mamy 12 Opiekunów, ale tylko 40 kotów przedstawialiśmy jako propozycję do adopcji.
oOo to bierzemy Dorcię!!

Nawet nie wiecie jak się cieszę:))
Tak mi było głupio wypraszać od Was zdjęcia i inf o niej, bo raz że jesteście szalenie zajęci a dwa że nie wypada pytać tylko o jednego kota kiedy jest ich tak wiele ... Wszystkie wasze koty są cudne, ale po prostu Dorcia skradła nam serce:)