CMENTARNE PSY DO PILNEJ ADOPCJI POMÓŻCIE PROSZĘ.:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 01, 2015 20:04 Re: CMENTARNE PSY DO PILNEJ ADOPCJI POMÓŻCIE PROSZĘ.:(

To zawsze cholernie trudne.
Dorciu ale nie mów nigdy więcej choć rozum tak Ci podpowiada.
Na pewno tak byłoby rozsądniej ale co ma wspólnego z rozsądkiem to co robimy? Nic albo prawie nic.
Taka karma. Zwyczajnie mus i już. Tego się nie przeskoczy.
A że oddać trudno...
Też mam teraz dwa trudne tymczasy z naszego schronu. Już są ponad pół roku i zero zainteresowania. A Manta bura, Migiel biały w łatki - urody nienachalnej. Ciężko będzie się z nimi rozstać. Ale w schronie inne dzikusy tez potrzebują pomocy. A my coraz starsi i z dziesiątka swoich.
To wszystko takie trudne ale przecież one, te biedaki, na początku nikogo nie mają, no to jak im nie pomóc.
Tylko potem tak ciężko...

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Nie mar 01, 2015 20:43 Re: CMENTARNE PSY DO PILNEJ ADOPCJI POMÓŻCIE PROSZĘ.:(

Lidka pisze:To zawsze cholernie trudne.
Dorciu ale nie mów nigdy więcej choć rozum tak Ci podpowiada.
Na pewno tak byłoby rozsądniej ale co ma wspólnego z rozsądkiem to co robimy? Nic albo prawie nic.
Taka karma. Zwyczajnie mus i już. Tego się nie przeskoczy.
A że oddać trudno...
Też mam teraz dwa trudne tymczasy z naszego schronu. Już są ponad pół roku i zero zainteresowania. A Manta bura, Migiel biały w łatki - urody nienachalnej. Ciężko będzie się z nimi rozstać. Ale w schronie inne dzikusy tez potrzebują pomocy. A my coraz starsi i z dziesiątka swoich.
To wszystko takie trudne ale przecież one, te biedaki, na początku nikogo nie mają, no to jak im nie pomóc.
Tylko potem tak ciężko...

Rozstania zawsze są bardzo ciężkie, boli tylko to że nie zawsze można pomóc tak jakby się chciało. Nie da rady zbawić całego świata, a ludzie są okrutni. :placz:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Nie mar 01, 2015 21:16 Re: CMENTARNE PSY DO PILNEJ ADOPCJI POMÓŻCIE PROSZĘ.:(

Dorciu :201461 :201481 :20149
Najważniejsze, że cmentarz daleko za nimi...Uratowałaś i wypuszczasz w świat. Mają swoją kolejną szansę na wspaniałe życie. Będzie dobrze, zobaczysz.

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Nie mar 01, 2015 21:37 Re: CMENTARNE PSY DO PILNEJ ADOPCJI POMÓŻCIE PROSZĘ.:(

dorcia44 pisze:Kropeczka jutro jedzie do weta ,jednak coś jest nie tak niby zachowuje się już ok a jednak dupcia cała łysa :idea: mniej więcej 10/15 cm łyse ,z ogonem ,było blede ,wczoraj znów zaognione ,na ogonku ranki ,co się dzieje ???????? :roll:
Gdyby to było po zmianie karmy ,ale sensacje zaczęły się przed zmianą :idea:
Nie mam nic czym mogła bym posmarować ,nawet w mordę nie mam Rivanolu ,więc tylko lekko natłuściłam tą wysuszoną skórę.

Zapalone gruczoły odbytowe?
Doczytuję...
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie mar 01, 2015 22:32 Re: CMENTARNE PSY DO PILNEJ ADOPCJI POMÓŻCIE PROSZĘ.:(

gruczoły czyste ,sprawdzane były poprzednio.
Jestem straszna histeryczka :placz:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon mar 02, 2015 7:27 Re: CMENTARNE PSY DO PILNEJ ADOPCJI POMÓŻCIE PROSZĘ.:(

dorcia44 pisze:gruczoły czyste ,sprawdzane były poprzednio.
Jestem straszna histeryczka :placz:

Nie, jesteś dobrym, wrażliwym Człowiekiem :1luvu:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pon mar 02, 2015 8:36 Re: CMENTARNE PSY DO PILNEJ ADOPCJI POMÓŻCIE PROSZĘ.:(

Witam Kochani i za udany tydzień :ok:

Zaraz zmykam do pracusi.

Stała by się rzecz straszna ,rzuciła bym Kleszczem :strach: bawimy się taką zabawką z długimi nóżkami i piszczącym brzuszkiem ,wyrywam ,targam ,Kleszcz prze szczęśliwy ,ale w pewnym momencie puszcza ,a ja rzucam gdzieś w kąt .
Puściła i capnęła drugi raz ,a ja w tym czasie frruu z Kleszczem w górę :strach: :strach: :strach: na szczęście było to na łóżku i dziewczynka mocno trzymała więc zdążyłam opuścić zabawkę z psem .ufff
Ona potrafi dostarczyć atrakcji :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon mar 02, 2015 9:05 Re: CMENTARNE PSY DO PILNEJ ADOPCJI POMÓŻCIE PROSZĘ.:(

:strach: latający Kleszcz to jedno ale lądujący w kącie :strach:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Pon mar 02, 2015 17:21 Re: CMENTARNE PSY DO PILNEJ ADOPCJI POMÓŻCIE PROSZĘ.:(

Ja już po pracusi ,za to przed wetem .
Już słyszę radość Kropki :strach:

Czy Was też zaskoczyła dzisiejsza burza ?????
Obrazek

dorcia44

Post » Pon mar 02, 2015 18:10 Re: CMENTARNE PSY DO PILNEJ ADOPCJI POMÓŻCIE PROSZĘ.:(

Fajnie było 8) :mrgreen:
Obrazek

LimLim

Post » Pon mar 02, 2015 18:36 Re: CMENTARNE PSY DO PILNEJ ADOPCJI POMÓŻCIE PROSZĘ.:(

tia :mrgreen: zwłaszcza że jak Ewa po mnie przyjechała to już nic nie padało :lol: za to miałam fajną podwózkę.
Teraz jedziemy do weta.
Obrazek

dorcia44

Post » Pon mar 02, 2015 18:42 Re: CMENTARNE PSY DO PILNEJ ADOPCJI POMÓŻCIE PROSZĘ.:(

Niech moje kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: dodadzą Twojej kropce odwagi.

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Pon mar 02, 2015 19:24 Re: CMENTARNE PSY DO PILNEJ ADOPCJI POMÓŻCIE PROSZĘ.:(

dorcia44 pisze:tia :mrgreen: zwłaszcza że jak Ewa po mnie przyjechała to już nic nie padało :lol: za to miałam fajną podwózkę.
Teraz jedziemy do weta.

No ale mokro nadal było, nie? :smokin:
Obrazek

LimLim

Post » Pon mar 02, 2015 20:06 Re: CMENTARNE PSY DO PILNEJ ADOPCJI POMÓŻCIE PROSZĘ.:(

Dorciu, Dorciu .... mała foczka się urodziła :dance: http://www.sledzfoki.pl/
Obrazek

LimLim

[poprzednia][następna]