KOCIA CHATKA - radości i smutki

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 25, 2013 21:28 Re: KOCIA CHATKA - radości i smutki

Ja bym do woliery przeniosła Sielankę, ona jest bardzo zainteresowana kociarnią, a w przedsionku powoli robi się zimno, szczególnie w nocy.

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Śro wrz 25, 2013 21:30 Re: KOCIA CHATKA - radości i smutki

The Szops pisze:Ja bym do woliery przeniosła Sielankę, ona jest bardzo zainteresowana kociarnią, a w przedsionku powoli robi się zimno, szczególnie w nocy.

a Sielanka jest adopcyjna czy tylko na tymczasowo na przetrzymanie?

fruciu

Od: Pt kwi 26, 2013 14:16

Post » Śro wrz 25, 2013 21:36 Re: KOCIA CHATKA - radości i smutki

fruciu pisze:
The Szops pisze:Ja bym do woliery przeniosła Sielankę, ona jest bardzo zainteresowana kociarnią, a w przedsionku powoli robi się zimno, szczególnie w nocy.

adopcyjna,tylko ona jeszcze nie szczepiona.

balbina38

Od: Sob lis 15, 2008 16:41

Post » Śro wrz 25, 2013 21:39 Re: KOCIA CHATKA - radości i smutki

Sielanka szuka domu tak jak reszta, ten który miał być nie wypalił.

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Śro wrz 25, 2013 21:42 Re: KOCIA CHATKA - radości i smutki

Harry jedzie w sobotę do domu
ale aż do Lublina :) Państwo po niego przyjadą, zakochali się w nim od pierwszego wejrzenia,
ale on ma coś w sobie, kochane kocie :)
Tak daleko jeszcze żadnego osobnika nie wyadoptowałam :kotek:

Anett84

Od: Pon paź 22, 2012 9:36

Post » Śro wrz 25, 2013 21:46 Re: KOCIA CHATKA - radości i smutki

Anett84 pisze:Harry jedzie w sobotę do domu
ale aż do Lublina :) Państwo po niego przyjadą, zakochali się w nim od pierwszego wejrzenia,

no ma ma, z Tomkiem rozważaliśmy wziąć go na DT ale nas ubiegłaś wtedy :roll:

fruciu

Post » Śro wrz 25, 2013 21:51 Re: KOCIA CHATKA - radości i smutki

fruciu pisze:
Anett84 pisze:Harry jedzie w sobotę do domu

no ma ma, z Tomkiem rozważaliśmy wziąć go na DT ale nas ubiegłaś wtedy :roll:

no Agatko boski on jest :) taki charakterny i non stop na Twoim ramieniu, nie paskudzi, nic nie niszczy
i taki rozumny, wyróżnia się z tłumu :)
ale się cieszę,że pojedzie, dom bez innych zwierzaków, Pani ma córkę 10 letnią, także fajnie :)

Anett84

Od: Pon paź 22, 2012 9:36

Post » Śro wrz 25, 2013 22:17 Re: KOCIA CHATKA - radości i smutki

Grafik dyżurów 23.09.-29.09.

23.09. pon. rano Mirka wiecz. Teresa
24.09. wtorek rano Beatka wiecz. Mara
25.09. środa rano Marta wiecz. Wiola
26.09. czwartek rano Beatka wiecz. Mara
27.09. piątek rano Alienor wiecz. Agata
28.09. sobota rano brak wiecz. Wiola
29.09. niedziela rano brak wiecz. brak

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro wrz 25, 2013 22:22 Re: KOCIA CHATKA - radości i smutki

Iwona11 pisze:Pani doktor powiedziała, że wystawi na koniec miesiąca, czyli może jutro łącznie z jutrzejszymi pacjentami. To będą ostatnie zabiegi w tym miesiącu. Jutro w gabinecie będzie stażystka, nie wiem czy się dziewczyna nie zniechęci, jak ją te dzikusy podrapią i pochamrają :mrgreen: Najgorszy jest ten, co siedzi w klatce - łapce, diobeł prawdziwy.

Iwonko czyli z tego miejsca jest wyłapanych pięć kotów - zostaje jeszcze pewnie z 15 8O ale jak Ci tak dobrze idzie to przed zimą się uwiniesz ze sterylizacja i kastracją 20 kotów :ok: więc jak na jedną osobę super wynik w zapobieganiu bezdomności :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw wrz 26, 2013 6:37 Re: KOCIA CHATKA - radości i smutki

Tak, jest pięć wyłapanych. Jak byłyśmy tam razem pan mówił, że kotów jest 15, ale wtedy jeszcze nie wiedział, że są 4 nowe maluszki. Więc wychodzi na to, że jest ich 19.

Iwona11

Od: Pon lis 21, 2011 19:30

Post » Czw wrz 26, 2013 6:42 Re: KOCIA CHATKA - radości i smutki

balbina38 pisze:
fruciu pisze:

adopcyjna,tylko ona jeszcze nie szczepiona.

Mogę z nią podjechać na szczepienie w przyszłym tygodniu we wtorek. Nie została od razu zaszczepiona, bo była sterylizowana, trafiła do Chatki chyba jakieś 4 dni po sterylce. Miała tylko test na Felv.

Iwona11

Post » Czw wrz 26, 2013 8:57 Re: KOCIA CHATKA - radości i smutki

Mara S pisze:
Po raz ostatni pytam czy mogę przywieźć do woliery kotkę (wysterylizowaną), która jest na Urinary (jeżeli nie będzie sprzeciwu to ją przywiozę jutro)... Proszę wypowiedzcie się!!!

myślę, że jak musi jeść tę specjalistyczną karmę, to w schronie będzie ciężko upilnować, nie wiem jak dziewczyny ale może dałoby się ją jeszcze jakoś "upchnąć" :roll: chociaż dużo ich tam na chwilę obecną, i może jakoś by się DT znalazł żeby woliery nie blokować ale może reszta się jeszcze wypowie,

fruciu

Post » Czw wrz 26, 2013 9:06 Re: KOCIA CHATKA - radości i smutki

ja się nie wypowiem :oops: , bo nie uczestniczę teraz w dyzurach i nie znam sytuacji stanu i możliwych roszad w K.Ch

Natomiast na pewno wiem że podziwiam Olę za to co i ile robi dla zwierzaków i uwazam że jezeli jest możliwa pomoc w trudnej sytuacji to warto takiej osobie pomagać.
pomimo sporych wydatków zawsze pamieta o Kociej chatce - kiedys dawała jedzonko - a wszytkie drewniane kociaki którymi też zarabiamy na K.Ch juz od 2 lat sa od niej.
Przywozi mi je na akcje reklamówkami i nigdy nie chciała pieniedzy - pomimo że niemało ja to kosztowało.
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw wrz 26, 2013 9:30 Re: KOCIA CHATKA - radości i smutki

Dorota Wojciechowska pisze:ja się nie wypowiem :oops: , bo nie uczestniczę teraz w dyzurach i nie znam sytuacji stanu i możliwych roszad w K.Ch

Natomiast na pewno wiem że podziwiam Olę za to co i ile robi dla zwierzaków i uwazam że jezeli jest możliwa pomoc w trudnej sytuacji to warto takiej osobie pomagać.
pomimo sporych wydatków zawsze pamieta o Kociej chatce - kiedys dawała jedzonko - a wszytkie drewniane kociaki którymi też zarabiamy na K.Ch juz od 2 lat sa od niej.
Przywozi mi je na akcje reklamówkami i nigdy nie chciała pieniedzy - pomimo że niemało ja to kosztowało.

kompletu raczej nie damy rady zabrać bo chyba takiego tłoku w chatce jeszcze nie widziałam,i na dodatek tyle maluchów na dodatek jeszcze w trakcie leczenia, no ale biorąc pod uwagę że jestem od niedawna jest to możliwe, na mnie już patrzeć nie mogą w pracy bo co chwila komuś wciskam kota :kotek: ale wiem że akurat utrzymanie kota na jakiejś specjalistycznej karmie jest trudne w grupier, bo akurat zapewne cała reszta będzie chciała jeść tę akurat nie dla nich przeznaczoną
mam nadzieję że ta moja znajoma się na jakiegoś czarnuszka zdecyduje, ze Śnieżką też zwleka koleżanka z pracy... dobrze ze z Tajgą się udało bo nie wiem co bym z nią zrobiła,
duże ostatnio tego wszytskiego

fruciu

Post » Czw wrz 26, 2013 9:54 Re: KOCIA CHATKA - radości i smutki

The Szops pisze:Iwonko nie wiesz jak sprawa zaginionej kotki, bo na wewnętrznym dziewczyny dały taki link
http://tablica.pl/oferta/znaleziona-kot ... 7551013561

Koteczka odnalazła się w schronisku, a to ogłoszenie dała córka Agaty.

Iwona11

[poprzednia][następna]