Wątek zbieraczki cz.5 .Niekochany - za Tm .23.07.2013.;(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 04, 2013 16:59 Re: Wątek zbieraczki cz.5 . Potrzebne tacki do karmy ...

U nas z 36 st zrobiło sie 19st szok ...
Dorotko dziękuje za tacki plastikowe i karme dla Oskarka :1luvu: :1luvu:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Czw lip 04, 2013 17:11 Forum

Aj tam :oops: nie ma za co dziekowac, karmy troszke tylko. Daj znac na pw ktore tacki zbierac a ktore nie :)
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw lip 04, 2013 17:18 Re: Wątek zbieraczki cz.5 . Potrzebne tacki do karmy ...

Wszystkie się przydarzą dzięki :1luvu: :piwa:

lidka02

Post » Pon lip 08, 2013 18:29 Re: Wątek zbieraczki cz.5 . Potrzebne tacki do karmy ...

jak oczko malutkiej?
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Pon lip 08, 2013 20:28 Re: Wątek zbieraczki cz.5 . Potrzebne tacki do karmy ...

ŹLE nie chce mi się nawet pisac byłam dziś w Poznaniu z nią autobusem , i oczko sie po raz trzeci otworzyło :( wet zszył ale rokowania sa złe , bo mało skóry wszystko sie zagoiło i jest dziura ....wet co mógł to zrobił ...powiedział ze to bedzie długo trwałe leczenie ...zobaczymy jak szwy puszczą musze ją zawieźć i zostawic na dobę ...a ona maleńka wazyła jak ją zabrałam 365 a teraz po 10 dniach waży 465 :( taka gasztka .....za taksówke zapłaciłam 90zł i autobus 54 i wet 42 za weta ma oddać mi fundacja...To juz ostatnie małe które próbowałam coś zrobić ....to już koniec ...mam koty na mieście na sterylki właśnie wczoraj ciężarną z pod szpitala jedną złapałam i zawiozłam do weta , jest jeszcze jedna z brzuchem , wyszły dwa małe ...to nie do ogarnięcia łapiesz ciachać i ciągle coś ...każdy ma to w dupie jestem tu sama .....dzis znajoma zadzwoniła i pyta się jak kot mówie tak i tak a ona mi że powinnam ja uśpic......ona jej nie mruczy na ręce nie ugniata jej , nie uspie jej nie potrafie ....oczko się w końcu zagoi , musi ,,, troche sie pomęczymy ale musi być dobrze ....i bedzie i na tym kończe swoją kadencje .....odpadam..

lidka02

Post » Pon lip 08, 2013 20:32 Re: Wątek zbieraczki cz.5 . Potrzebne tacki do karmy ...

A Chłopczyk dzis miał znów padaczkę :(
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

lidka02

Post » Pon lip 08, 2013 20:32 Re: Wątek zbieraczki cz.5 . Potrzebne tacki do karmy ...

U Dorci też otworzyła się rana małej i też jest dziura ,mało skóry :(
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Pon lip 08, 2013 20:34 Re: Wątek zbieraczki cz.5 . Potrzebne tacki do karmy ...

ruda32 pisze:U Dorci też otworzyła się rana małej i też jest dziura ,mało skóry :(

Własnie u jednego moga byc komplikacje ale nie u dwóch a u mnie młody co na jedno widzi drugie ma usunięte na dwóch szwach jest dziurka ale na szczęście reszta trzyma , jutro jade z nim rano do weta....i po jednego kota cią=ężarna będzie tam trzy dni po sterylce na antybiotyku...

lidka02

Post » Pon lip 08, 2013 21:15 Re: Wątek zbieraczki cz.5 . Potrzebne tacki do karmy ...

Lidka damy radę
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Wto lip 09, 2013 5:35 Re: Wątek zbieraczki cz.5 . Potrzebne tacki do karmy ...

Może jakaś reakcja alergiczna na nici chirurgiczne? Sama takie coś miałam, rana się rozłaziła i tyle. Tylko nie wiadomo, czy ciało takie, czy z niciami coś było nie tak. W każdym razie musiałam czekać aż samo zarośnie :roll:

Trzymam kciuki za maluszki i podziwiam. O najgorszym wysiłku kosztującym nas najwięcej inni zazwyczaj nie wiedzą. Było hurra pomagamy kociakom. Teraz dopiero trzeba mieć siłę psychiczną, żeby to wytrzymać (jazdy do weta, problemy z raną). Mam nadzieję, że kociaki dojdą do siebie i będą niedługo biegać jak te z Pani filmików :ok:
Obrazek

evik75

Od: Czw mar 29, 2012 21:26

Post » Wto lip 09, 2013 14:08 Re: Wątek zbieraczki cz.5 . Potrzebne tacki do karmy ...

Dzięki jakos żyjemy choć upał straszny rano byłam po kota u weta z sterylki robił wet cięcie boczne , zawiozłam kotke od jednej pani bo miała ruje za ruja a pani nie ma kasy , u weta kotka z pod szpitala co miała sterylke aborcyjna było pięć maluchów jest wszystko ok , po obie kotki jade w czwartek ...Wet te trzy kotki mi zrobił za darmo bo mówi tyle najeżdżę , koty nie moje ale sterylke trza zrobić ...jest jeszcze kotów kilka na sterylki z miasta burmistrz milczy są też cztery maluchy :( jeżdżę co drugi dzień na miasto i daje teraz małym puszeczki muszą byc silne teren tam koło szpitala jest dość dobry dużo pola itd , małe to dzikuski ...U mnie mała oczko jeszcze trzyymają szwy nie rozeszło się może się uda zobaczymy , przemywamy wodą utleniona i smarujemy mascią z antybiotykiem oby się udało ...Szukam domku dla kotka z jednym oczkiem gdyby ktoś coś wiedział....tego małego...ma 2 miesiące.

lidka02

Post » Wto lip 09, 2013 14:44 Re: Wątek zbieraczki cz.5 . Potrzebne tacki do karmy ...

Oooo chyba moją tackę czarna widać :lol: zbieram plastiki nadal i w pracy tez im marudzę :ok:
Juz mnie maja dość - bo tez krzyczę jak nakrętki wyrzucają :twisted: bo zbieramy na zwierzaki w schronie.
Niby to niedrogie bo 0,70 za kg, ale jak szkoły i ludziska donoszą (a mamy ustalone że w każda ostatnią sobotę miesiąca zwozimy do schronu) to co mioesiąc mamy ponad 100 zł. :ok:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

[poprzednia][następna]