Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kuba.kaczor13 pisze:Witam
przybliżcie mi proszę losy koteczki z ostatniego pokoju adopcyjnego o numerze 146/13
jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to będę chciał dać jej dom i zabrać ze schronu w piątek 31-05
kuba.kaczor13 pisze:Witam
przybliżcie mi proszę losy koteczki z ostatniego pokoju adopcyjnego o numerze 146/13
jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to będę chciał dać jej dom i zabrać ze schronu w piątek 31-05
MissJoas pisze:łojej, a jakieś cechy charakterystyczne kotki, kolor, cokolwiek? po numerach nie za bardzo kojarzę:/ będę w piątek w schronie więc zapraszam; a o losach to raczej mało prawdopodobne żeby ktoś wiedział, pewnie po prostu została przywieziona przez straż miejską; może opiekunka kotów ze szpitala coś będzie więcej wiedziała, ale tego możemy się na miejscu dowiedzieć tylko
jamkasica pisze:146/13
kuba.kaczor13 pisze:ta
ukradła serce moje żonie i mnie
ariel pisze:MissJoas pisze:łojej, a jakieś cechy charakterystyczne kotki, kolor, cokolwiek? po numerach nie za bardzo kojarzę:/ będę w piątek w schronie więc zapraszam; a o losach to raczej mało prawdopodobne żeby ktoś wiedział, pewnie po prostu została przywieziona przez straż miejską; może opiekunka kotów ze szpitala coś będzie więcej wiedziała, ale tego możemy się na miejscu dowiedzieć tylkojamkasica pisze:146/13
to ta kotka
MalgosiaZ pisze:146/13 - historia calkowicie nieznana - przywieziona przez SM - posiada blizne po sterylce , bardzo mila, nie chorowala . Dlaczego nie zabraliście jej dzisiaj ? Przecież to kochana mizianka![]()
kuba.kaczor13 pisze:Powód jest prozaicznie prosty - od jutra do niedzieli będziemy mogli poświęcić jej cały nasz czas.
ponadto w związku w dniem wolnym od pracy nie mogliśmy zakupić wszystkich potrzebnych
akcesoriów.Chcemy podejść do adopcji w miarę racjonalnie a nie na wariata
MalgosiaZ pisze:Acha , jeszcze oddano w stanie agonalnym kotka dwa lata po adopcji z P.- mocznica i brak rokowań na poprawę.
MalgosiaZ pisze:Tyle że był dziś na nią inny chętny , a ja wbrew zasadom mu odmówiłam![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 40 gości