Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dorcia44 pisze:u nas tak się odrobacza co 2 tyg. tyle ze te maluchy były już odrobaczane tyle razy i jak widać skutek mierny![]()
obserwowałam które np. dziś jest niechętne do jedzenia ,tylko Blusia wąchała i odchodziła ,ale conva wyżłopała![]()
Żeby odrobaczyć ponownie cały dom muszę znów wydać prawie 100zł![]()
Pamiętam ze Czupurka odrobaczałyśmy ponad 6 miesięcy ,jego pańcia zastanawiała się czy sama nie jest już robalem .
Ja pitole ,już chcę zwykłej nudy![]()
dorcia44 pisze:u nas tak się odrobacza co 2 tyg. tyle ze te maluchy były już odrobaczane tyle razy i jak widać skutek mierny![]()
obserwowałam które np. dziś jest niechętne do jedzenia ,tylko Blusia wąchała i odchodziła ,ale conva wyżłopała![]()
Żeby odrobaczyć ponownie cały dom muszę znów wydać prawie 100zł![]()
Pamiętam ze Czupurka odrobaczałyśmy ponad 6 miesięcy ,jego pańcia zastanawiała się czy sama nie jest już robalem .
Ja pitole ,już chcę zwykłej nudy![]()
dorcia44 pisze:w domu zimno ,na dworzu też byle jak jak na koniec wrześniamartwię się bo wcześniej będzie trzeba ogrzewać mieszkanie .
Wróciłam od Ani kotuchów ,niektóre po prostu totalnie mną zawładnęły![]()
Zuza ,kocham nudę ,kocham nudę ? kocham nudę....albo przynajmniej jak futra zdrowe
![]()
ammsowa podła taka nie schowała wagi ,a ja głupia na nią wlazłam i co szok panie szok 65 kgważy
dorcia44 pisze:.
Zuza ,kocham nudę ,kocham nudę ? kocham nudę....albo przynajmniej jak futra zdrowe
![]()
ammsowa podła taka nie schowała wagi ,a ja głupia na nią wlazłam i co szok panie szok 65 kgważy
Kotina pisze:dorcia44 pisze:w domu zimno ,na dworzu też byle jak jak na koniec wrześniamartwię się bo wcześniej będzie trzeba ogrzewać mieszkanie .
![]()
Dorciu, ja po prostu nie włażę na wagę i .... mam, póki co, spokój![]()
A w ogóle, to zima idzie, trzeba trochę tłuszczyku sobie odłożyć
muza_51 pisze:A ja musze włazić na wage przy każdej wizycie u weta ludzkiego.
Niestety ważę więcej od Pani i za nic waga nie chce spadać.Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 857 gości