Moderator: Estraven
mawin pisze:
jjw666 jeśli możesz dać im DT chociaż na podleczenie to jest dla nich szansa na życie, patrząc na te maluszki w schronie długo nie pociagną. Finansowo pomożemy, jeśli możesz je wyciągnąć ze schronu uratuj je proszę.
Gibutkowa pisze:Ja jak pisałam mam 7 saszetek mokrej Animonda Rafine Soup Kitten i 3 tacki Animonda Baby Pate. Strzykawka do karmienia ze smoczkami jest też u mnie. Na Conva czekam.
jjw666 pisze:Nasz magazyn to wyjątkowo spokojne miejsce.
Nasz kocurek miał standardowo zaaplikowaną szczepionkę jakiś 1 do 2 miesiące temu. (bodaj mutli- chorobową).
W domu to nie takie proste - muszę troszkę poprzestawiać aby zrobić miejsce, ale zobaczę.
A jak wypożyczyć tę klatkę ? 7 maluchów da w niej radę ?
JaEwka pisze:Gibutkowa pisze:Ja jak pisałam mam 7 saszetek mokrej Animonda Rafine Soup Kitten i 3 tacki Animonda Baby Pate. Strzykawka do karmienia ze smoczkami jest też u mnie. Na Conva czekam.
strzykawkę jedną do karmienia kociąt też mamkupiłam dla Wilczki jak jeść nie chciała ale jedna ma 3 końcówki na zmianę więc myślę że drugą mogę oddać.
Gibutkowa pisze:jjw666 pisze:Nasz magazyn to wyjątkowo spokojne miejsce.
Nasz kocurek miał standardowo zaaplikowaną szczepionkę jakiś 1 do 2 miesiące temu. (bodaj mutli- chorobową).
W domu to nie takie proste - muszę troszkę poprzestawiać aby zrobić miejsce, ale zobaczę.
Klatka jest większa niż ta w schronie, tak mi się wydaje. Albo objętościowo to samo ale jest dłuższa i węższa. Klatka jest u Marcina (sunicram), Marcin mieszka zaraz koło schroniska, umówisz się telefonicznie albo na PW to Ci klatkę wyda.
Zerknij w książeczkę na wlepkę szczepionki i przepisz co tam jest napisane.
JaEwka pisze:Gibutkowa pisze:jjw666 pisze:Nasz magazyn to wyjątkowo spokojne miejsce.
Klatka jest większa niż ta w schronie, tak mi się wydaje. Albo objętościowo to samo ale jest dłuższa i węższa. Klatka jest u Marcina (sunicram), Marcin mieszka zaraz koło schroniska, umówisz się telefonicznie albo na PW to Ci klatkę wyda.
Zerknij w książeczkę na wlepkę szczepionki i przepisz co tam jest napisane.
Można w tej klatce też zrobić taką półeczkę jak jest w schronisku - albo dać hamak bo mam od tiamy po fretkach, to będzie dodatkowe pięterko
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 393 gości