cz.V Kocia Przystań. Sezon otwarty - tniemy bezdomność!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 20, 2012 18:34 Re: cz.V Kocia Przystań. Sezon otwarty - tniemy bezdomność!

Obrazek

Obrazek

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto mar 20, 2012 18:57 Re: cz.V Kocia Przystań. Sezon otwarty - tniemy bezdomność!

Aszka ma ochotę na ptasie mleczko? ;)
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Wto mar 20, 2012 19:17 Re: cz.V Kocia Przystań. Sezon otwarty - tniemy bezdomność!

Mar_tika, ja ją wsadziłam do boksu, a wypuszczałam na zmianę z Hatorem. Ilka pisała, że ją Bercik lał. Amelka pewnie też nie lepsza była, jak sądzę. Aszka syczy i warczy na inne koty już za kratkami. Wydaje mi się że to niezbyt dobry pomysł, żeby Aszka była z innymi za wolierą. Z drugiej strony wiem, że nie może być w boksie cały czas i że potrzebne są boksy na inne koty. Czy możemy na razie ją wypuszczać na dzień (na noc wolierowe) na przemian z Hator przez tydzień jeszcze?

BTW, ubranko zaiste śliczne... i żal mi Gosieńki

P.S. Wkleję tę fotę Aszki i Gośki na FB, dobra?
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Wto mar 20, 2012 19:55 Re: cz.V Kocia Przystań. Sezon otwarty - tniemy bezdomność!

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

bubor

Post » Wto mar 20, 2012 20:01 Re: cz.V Kocia Przystań. Sezon otwarty - tniemy bezdomność!

Ojacie! Takich zdjęć Amelki nam trzeba było!
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Post » Wto mar 20, 2012 20:03 Re: cz.V Kocia Przystań. Sezon otwarty - tniemy bezdomność!

bubor

Post » Wto mar 20, 2012 20:09 Re: cz.V Kocia Przystań. Sezon otwarty - tniemy bezdomność!

wii mi doniosła ze ogonek jest. to przyleciałąm:) jaki śliczny ogonek i cąła reszta:)
i miauczy jak dziecko:)
sliczniaste kociaste , oby domy szybko znalazły.

filcowasova

Od: Nie sie 14, 2011 22:51

Post » Wto mar 20, 2012 20:12 Re: cz.V Kocia Przystań. Sezon otwarty - tniemy bezdomność!

Basiu na naszego maila adopcyjnego przychodzą zapytania o adopcje Twoich kotów niestety nie mam czasu na nie odpowiadać i tłumaczyć co i jak więc może zrób z tym porządek i podaj innstrukcję Twoim współpracownikom, jakiego maila mają podawać kiedy robią ogłoszenia..

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto mar 20, 2012 20:26 Re: cz.V Kocia Przystań. Sezon otwarty - tniemy bezdomność!

terenia1 pisze:Basiu na naszego maila adopcyjnego przychodzą zapytania o adopcje Twoich kotów niestety nie mam czasu na nie odpowiadać i tłumaczyć co i jak więc może zrób z tym porządek i podaj innstrukcję Twoim współpracownikom, jakiego maila mają podawać kiedy robią ogłoszenia..

Szkoda że nie masz czasu ,bo przecież na sercu leży wam dobro wszystkich kotów 8O
Baśka jakoś miała czas jeździć ze schroniskową Dorotką kilka razy do wrocławia i zawieźć ją do stałego domu do Rzeszowa.

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto mar 20, 2012 20:31 Re: cz.V Kocia Przystań. Sezon otwarty - tniemy bezdomność!

Ewa jak najbardziej można wypuszać cyklicznie wolierę i dziewczyny na zmianę.Wydaje mi się że Hator i Aszka wypuszczone razem na jednej zmianie świetnie się dogadają ,bo to dwie strachliwe dupy:)

Pomyślcie o tym proszę trzymanie Aszki w boksie nie przyczyni się do jej oswajania z otoczeniem,ludźmi i innymi kotami.

Paweł fajne zdjecia Amelci i super filmik .Pikna z niej dziewczyna w podeszłym wieku :mrgreen:

mar_tika

Post » Wto mar 20, 2012 20:39 Re: cz.V Kocia Przystań. Sezon otwarty - tniemy bezdomność!

mar_tika pisze:
terenia1 pisze:Basiu na naszego maila adopcyjnego przychodzą zapytania o adopcje Twoich kotów niestety nie mam czasu na nie odpowiadać i tłumaczyć co i jak więc może zrób z tym porządek i podaj innstrukcję Twoim współpracownikom, jakiego maila mają podawać kiedy robią ogłoszenia..

Szkoda że nie masz czasu ,bo przecież na sercu leży wam dobro wszystkich kotów 8O

No i vice wersa bo Wam też na sercu leży dobro wszystkich kotów 8O więc wystarczy podać tylko właściwego maila i tyle. Takie to trudne. To jeszcze będę przesyłała maila jakie dostaję jak się czują kociaki wyadoptowane przez Basię w nowym domku.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto mar 20, 2012 20:49 Re: cz.V Kocia Przystań. Sezon otwarty - tniemy bezdomność!

Nie skomentuję powyższego posta,szkoda czasu. Za to przedstawię nowych podopiecznych Kp

Gosia śliczna burasia,w modnym w tym sezonie wdzianku
Obrazek
Obrazek

Grządka
Obrazek

Jenny kolejna modnisia,troszkę sparalizowana wdziankiem :mrgreen:
Obrazek

Aszka w nowej odslonie.Ot tak sobie luzem biega po kociarni.Zdziwko co... 8O
Obrazek

i panna xx
Obrazek
Obrazek

mar_tika

Post » Wto mar 20, 2012 21:03 Re: cz.V Kocia Przystań. Sezon otwarty - tniemy bezdomność!

Jenny w różu mnie rozwaliła...!
A Panna XX... ehh..

Ponawiam pytanie: wstawiać na FB? Pytam autora zdjęć

wiiwii

Post » Wto mar 20, 2012 21:06 Re: cz.V Kocia Przystań. Sezon otwarty - tniemy bezdomność!

Gosia w tym czerownym rozwala na łopatki :mrgreen:

filcowasova

Od: Nie sie 14, 2011 22:51

Post » Wto mar 20, 2012 21:16 Re: cz.V Kocia Przystań. Sezon otwarty - tniemy bezdomność!

wiiwii pisze:Jenny w różu mnie rozwaliła...!
A Panna XX... ehh..

Ponawiam pytanie: wstawiać na FB? Pytam autora zdjęć

Ewa jezeli chodzi o moje zdjęcia to wszystko co robię i wrzucam na Picassa i miau jest jak najbardziej do rozpowszechniania.Pytałam dziś Pawła o jego zdjęcia, czy mozna je kopiować i jak najbardziej jest zielone światło :D

Resztę zdjęć wrzucam na album .Jak Paweł wrzuci wszystkie swoje fotki na miau to jutro ściągnę je na picasa :)
Ostatnio edytowano Wto mar 20, 2012 21:17 przez mar_tika, łącznie edytowano 1 raz

mar_tika

[poprzednia][następna]