przepiękne...tak mi ich szkoda

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kas1986 pisze:czy jest może w schronie jakaś młoda, miła tri?
moja babcia koniecznie chce mi zabrać moją Grażynkę (Psotkę) ale kota ma półtora roku i przyzwyczajona do kociego towarzystwa.
U babci kotka miała by bosko- niewychodząca, dobrze karmiona (o karmę ja dbam), jedynaczka. Z góry tłumaczę, babcia jest 100% zdecydowana (ale tylko na tri) ale to ja kicię wyadoptuję, zapewnię wyprawkę i zawiozę babci w ramach prezentu. Zimą babcia mieszka z nami (4 miesiące), więc dobrze by było gdyby kitka tolerowała mój koci przybytek(szkoda izolować). Babcia już miała kota-wzięła rannego działkowego Czesia, który tak świetnie się zaaklimatyzował przez zimę, że został u mnie
mgska pisze:Fabian nr 111zrobię mu opis
Czyż nie jest boski?
Kangurzyca dziczy
Michałek z niedowładem tylnych łap![]()
Ciągnie te łapki za sobą. Ale jak się go szczypie to coś tam te nóżki reagują podobno
Gwiazda już po usunięciu oczka i coś kombinowała i miała kryzysy jedzeniowe, ale już chyba lepiej.
Zrobie jej opis.
Na hoteliku nowa przemiła biało-bura Karolinka nr 113, ok 3 lata.
Też mogę jej zrobić opis.
Kotka po usunięciu listwy mlecznej w bardzo twarzowym kubraczku.
I Pilotka. Fajna urcza kotunia.
Karoluch pisze:Mam do oddania ok. 6kg karmy Taste of the Wild Rocky Mountain Feline (okazało się, że jeden z moich kotów jest uczulony na ryby, których dodatek zawiera TOTW) i dywan o długości około 170-180cm. Czy przydałyby się w schronisku? Niestety nie mam możliwości dostarczenia tych rzeczy na Marmurową. Jeśli będą przydatne, to czy ktoś jeżdżący do schroniska mógłby je wziąć przy okazji (mieszkamy na Retkinii)?
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 53 gości