KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 27, 2012 23:05 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

kotx2 pisze:
krynia08 pisze:Musimy długo trzymać kciuki,Dyrka leży do końca ciąży i naturalny ,decyzja jakiegoś profersora,coś wiecej w środę....termin 9.02

:ok: :ok: :ok: wylezy sie za wszystkie czasy chyba :?

raczej wylezy sie na przyszłe czasy, bo potem nocki zarywane.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Sob sty 28, 2012 9:41 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

Bry, ja tylko kciuków dorzucę i zmyknę. Szkoda miejsca ,a Mryczeńka jeszcze poleży :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob sty 28, 2012 9:45 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

bry... Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Sob sty 28, 2012 10:14 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

Dyka napisala-wszystko ok , tylko to leżenie i czekanie męczy
krynia08

Post » Sob sty 28, 2012 10:47 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

krynia08 pisze:Dyka napisala-wszystko ok , tylko to leżenie i czekanie męczy

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Sob sty 28, 2012 11:24 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

No to termin mniej więcej taki jak mojego brata narzeczona :) U nich też dziewczynka, miała być Amelka ale mój brat się uparł na Natalkę. A w rodzinie już mamy w tym pokoleniu najmłodszym Natalkę i wszyscy go namawiamy na Amelkę ale jest uparciuch. A się umówili z narzeczoną że jak będzie dziewczynka to on wybiera imię a jak chłopczyk to ona. No i chyba będzie druga Natalka.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob sty 28, 2012 15:25 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

Ale Natalki są oklepane, co druga dziewczynka teraz jest Natalką.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob sty 28, 2012 19:34 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

No są, ale co zrobić, jak chłop się uprze? Toż nie ochrzci cichaczem :wink:

A za szczęśliwe "rozpakowanie" Dyrki nadal mocne kciuki :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob sty 28, 2012 19:36 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

Bry :)
I oczywiście za Dyrkę :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

Aneta.I

Od: Sob gru 03, 2011 10:43

Post » Sob sty 28, 2012 22:17 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

Dziewczyny tu jest pilna sytuacja finansowa viewtopic.php?f=1&t=137488&start=255
Może choć trochę byśmy tam wsparli, co? Kociaki chore na PP leczone sprowadzonym z Czech caniserinem.

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Sob sty 28, 2012 22:26 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

viewtopic.php?f=8&t=101973&start=225 :roll:
lidka02 pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:
jaaana pisze:Pani Julita szuka na forum kotka - dla siebie - podobno.

kota?Kilka naraz...chciała Hanie KAN,inna od Hania....,slepaczka z Palucha i jescze jedna...No 4 za jednym zamachem :( z tych nie dostała żadnego ,ale skoro szuka tez poza forum to znajdzie.Doszły słuchy,ze wzięła do siebie 2 koty od Lidka02 i je uspiła,tak sie kłóciły,ze niby leukemie miały...nie wiem, nie znam sprawy.Wiem,ze Lidka jest wkurzona,a u Julity było niedawno pp i 40 kotów

Julicie dałam latem cztery koty niby po kolei miały wszystkie chorować i je usypiała , z tego co wiem brała w tamtym roku dużo kotów bo to od gospodarza a ten z ulicy itd jakoś nie wydawało mi się to niepokojące oprócz tych moich że nie walczyła o nie tylko zaraz usypiać.Pisałam z nią długo przysyłała mi zdjecia swoich kotów myślałam ze ok , troche się poksyksałyśmy jak chciała odemnie tego z chorym móżdżkiem i teraz tego ze zszytym okiem powiedziałam że nie bo są leczone i to za długa podróż dla nich jakoś to przełkła ale była zła pisała że ja nie mam warunków , bo blok u niej duży dom ogród i takie tam nie dałam jej tych bo za chore i tyle .Pisałyśmy znów sobie na nk , u mnie znów były dwa koty bez domku więc Julita powiedziała że może je zabrać ja się zgodziłam bo mrozy a u niej zawsze ciepełko i ona mi napisała ze to już ostatnie koty bo ma ich przeszło 40 a u niej domku nie można żadnego znaleźć .Ja jej napisałam ze faktycznie ma już dużo iżeby na tych dwóch się skończyło ona powiedziała ze tak bo mąż już troche zły ..Moje koty do niej te dwa teraz tydzień temu jechały i ja weszłam na ślepaczka i tam Julita mi pisze Lidziu właśnie załatwiam małego adopcje i mnie zatkałooooooooooooo, napisałam jej pod spodem jak przecież rozmawiałyśmy że mnie okłamała że znów szuka kotów i ona się wściekła na mnie a między czasie Hania 66 chyba pisze do mnie na pw że właśnie Julita teraz z nią chce łatwić adopcje jej tymczasa bez oczka i po tym to mi to po prostu śmierdzi coś jest nie tak , pisałam jej że ma mi te dwa koty odesłać powiedziała że nie odeśle mi ich :( , i tak nie raz wychodzi znajomość przez internet .A jeszcze teraz sie dowiedziałam że Julita wyciągała we Wrocławiu koty ze schronisk przez studentów :( , nie mam słów widze te dwa ostatnie teraz co jej dałam tak patrzyły na mnie i nie wiem co będzie się z nimi dziać , czy je nie uśpi albo jeszcze coś gorszego ..Chciała bym te koty z powrotem i nie wiem jak to zrobić ...Ona nie może tak dalej postępować trzeba z tym coś zrobić ...Jeszcze teraz ma zabrać kota od jakiegoś faceta bo dzwonił do niej a w domu u niego niby alergia , pisze bzdury kocia mama , srama a ludzie się nabierają tak jak ja .........

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Sob sty 28, 2012 23:11 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

Gibutkowa pisze:Dziewczyny tu jest pilna sytuacja finansowa viewtopic.php?f=1&t=137488&start=255
Może choć trochę byśmy tam wsparli, co? Kociaki chore na PP leczone sprowadzonym z Czech caniserinem.

Chciałam to zaproponować....
Obrazek Obrazek Obrazek

Aneta.I

Post » Sob sty 28, 2012 23:50 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

Aneta.I pisze:
Gibutkowa pisze:Dziewczyny tu jest pilna sytuacja finansowa viewtopic.php?f=1&t=137488&start=255

Dla tych kociaków to życie. Mają szansę, udało się zdobyć lek, to najważniejsze.

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Sob sty 28, 2012 23:51 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

Jestem za
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Nie sty 29, 2012 0:00 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

Gibutkowa pisze:
Aneta.I pisze:

Dla tych kociaków to życie. Mają szansę, udało się zdobyć lek, to najważniejsze.

Wiem.. jestem z Anką w codziennym kontakcie telefonicznym..
Wstyd mi, że wcześniej tego nie zaproponowałam... :oops: :oops: chyba za krótko tu jeszcze jestem :oops: :cry:
Obrazek Obrazek Obrazek

Aneta.I

[poprzednia][następna]