A babiszonem się nie przejmuj.
Niech ona się lepiej martwi, bo coś troszku dużo tych kociaków biednych uśpiła.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jimmy_lodolamacz pisze:lidka02 pisze:A teraz coś wesołego;)Jimmy odjechał fajny facet trochę posiedział nie wystraszył się mnie ,może nie chciał mi robić przykrości
, spoko gość więc Niunia w domu troche skołowana ....Jimmy za benzyne nie chciał nic
troche tak głupio taki kawał chłopak jechał , na prawde podziwiam , u mnie głaskał i głaskał a psy się tak cieszyły że musiałam je rozdzielić bo tak ze sobą wariowały .Sara moja rezydentka szczerbata nie odstępowała go na krok chyba sie zakochała ona tak ma jak kogoś polubi
.A suńka po wypadku nie wyszła do niego nawet z klatki ona bardzo boi się obcych .Lolek nasz książę przywitał się jak to on , najlepszy był Figielek z piłeczką ten się przedstawiał jest super .Więc koteczka w domu troche warczy na swoich starych znajomych ale jutro będzie lepiej ....
Ufff dopiero dojechałem do domu. Kiedyś słyszałem, że jeżeli ktoś naprawdę kocha koty to jest dobrym człowiekiem. A dobrych ludzi nie ma się co baćJa też się cieszę, że mogłem poznać Waszą "rodzinkę". Ja bym nie ogarnął takiej gromadki. Trzeba mieć moc do takiej grupy. Nie wyszło tak źle z tym paliwem (mam auto na gaz). Taniej jak pociągiem na normalny bilet do Inowrocławia. U Was przy takim stadku każdy grosz się przyda więc bez szaleństw mi tu. Pozdrawiam jeszcze raz! Oczywiście temat będę ciągle śledził.
alab108 pisze:No patrzcie jaki łobuziak. Za mną nie może taki być, ja jestem grzeczna przecież![]()
A mogłaby prosić o jego zdjęcie?
puszatek pisze:odnalazła się zaginiona koteńka...Ogrynia![]()
![]()
Fundacja KOT pisze:aktualizacja wpłat na nasze konto dla kotów lidki02:
bazarek - 40 zł
Agnieszka O. - 50 zl
Ola S. - 20 zl
Dominik B. - 150 zl
Łukasz W. - 10 zl
Joanna S. - 40 zl
Beata B. - 100 zl
Barbara K. - 50 zl
Malgorzata M. - 10 zl
Alicja B. - 30 zl