Kocia Skarbonka życzy Wesołych Świąt i zaprasza na 2012 :)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro gru 28, 2011 15:10 Re: Kocia Skarbonka życzy Wesołych Świąt i zaprasza na 2012 :)

krynia08 pisze:Pewien facet miał trzy bliskie przyjaciółki, ale nie wiedział, z którą z nich powinien się ożenić. Postanowił więc przeprowadzić test, żeby przekonać się, która z nich jest najodpowiedniejszą kandydatką na żonę. Wyciągnął z konta 15.000 euro i dał 5000 każdej z nich, mówiąc:
- Wydaj je według własnego uznania.

Pierwsza pobiegła na zakupy: ubrania, biżuteria, fryzjer, gabinet odnowy biologicznej itd. Wróciła do gościa i mówi:
- Wydałam wszystkie twoje pieniądze, aby ci się bardziej podobać, ponieważ cię kocham.

Druga także wybrała się na zakupy: nowy sprzęt stereo, telewizor plazmowy, dwie pary nart, zestaw kijów golfowych itp. Wróciła do gościa i mówi:
- Wydałam wszystko, aby cię uszczęśliwić, ponieważ cię kocham.

Trzecia wzięła pieniądze i zainwestowała je na giełdzie. W ciągu trzech dni podwoiła inwestycję, oddała mężczyźnie 5000 euro i powiedziała:
- Zainwestowałam twoje pieniądze i zarobiłam wlasne. Teraz mogę je sobie spokojnie wydać, a ty nie musisz się martwić, że na tym stracisz. Zrobiłam to, bo cię kocham.

Wtedy mężczyzna zaczął myśleć...

myśleć...

myśleć...

myśleć... (mężczyźni dużo myślą...)

myśleć...

myśleć...

myśleć...

myśleć...

myśleć...

myśleć...

myśleć...

myśleć... (mężczyźni naprawdę dużo myślą...)

myśleć...

myśleć...

myśleć... (uff, coś długo to trwa)

myśleć...

myśleć...

myśleć...

myśleć...

... I ożenił się z tą, która miała największe cycki.

:ryk: padłam :mrgreen:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Śro gru 28, 2011 15:24 Re: Kocia Skarbonka życzy Wesołych Świąt i zaprasza na 2012 :)

hmm oxycort chcesz kupic? mam zapas :ryk: :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Śro gru 28, 2011 15:34 Re: Kocia Skarbonka życzy Wesołych Świąt i zaprasza na 2012 :)

krynia08 pisze:hmm oxycort chcesz kupic? mam zapas :ryk: :ryk: :ryk:

plaster na czoło :mrgreen:

kotx2

Post » Śro gru 28, 2011 15:44 Re: Kocia Skarbonka życzy Wesołych Świąt i zaprasza na 2012 :)

a tej metody nie znałam :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: ja na pryszcze zawsze oxycort :ryk: :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Śro gru 28, 2011 15:47 Re: Kocia Skarbonka życzy Wesołych Świąt i zaprasza na 2012 :)

krynia08 pisze:a tej metody nie znałam :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: ja na pryszcze zawsze oxycort :ryk: :ryk: :ryk:

oxycort to na zdarte kolana :ryk: :mrgreen:

kotx2

Post » Śro gru 28, 2011 15:49 Re: Kocia Skarbonka życzy Wesołych Świąt i zaprasza na 2012 :)

:roll: no co ona gada :ryk: :ryk: jak ja nie mam biustu to smaruję oxycortem, o kolanach nic nie wiem :ryk: jak mialam zdarte kolana to smarowali mi jodyną :ryk: :ryk: a to rosną na kolanach? :ryk: :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Śro gru 28, 2011 15:50 Re: Kocia Skarbonka życzy Wesołych Świąt i zaprasza na 2012 :)

chodzi o grawitacje czy o co? :ryk: :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Śro gru 28, 2011 15:51 Re: Kocia Skarbonka życzy Wesołych Świąt i zaprasza na 2012 :)

krynia08 pisze::roll: no co ona gada :ryk: :ryk: jak ja nie mam biustu to smaruję oxycortem, o kolanach nic nie wiem :ryk: jak mialam zdarte kolana to smarowali mi jodyną :ryk: :ryk: a to rosną na kolanach? :ryk: :ryk: :ryk:

:mrgreen: tośmy pogadały :ryk:oxycort to na zdarte kolana ,bo padłam jak przeczytałam widz o myslącym mężczyznie,plaster na czoło bo trykłam barana o biurko :mrgreen: a na syski masaż :twisted:

kotx2

Post » Śro gru 28, 2011 15:53 Re: Kocia Skarbonka życzy Wesołych Świąt i zaprasza na 2012 :)

myślalam ze tżowi plaster bo długo myśli :ryk: :ryk: :ryk: na czoło :ryk: :ryk: nie na oczy :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Śro gru 28, 2011 15:53 Re: Kocia Skarbonka życzy Wesołych Świąt i zaprasza na 2012 :)

:D :P

kotx2

Post » Śro gru 28, 2011 15:55 Re: Kocia Skarbonka życzy Wesołych Świąt i zaprasza na 2012 :)

Załamana blondynka stoi przy rozbitym aucie:
- Co ja teraz powiem mężowi?!
Przechodzący obok mężczyzna postanowił sobie zażartować:
- Niech pani dmucha w rurę to się karoseria wyprostuje.
Blondynka dmucha więc w rurę, lecz nic się nie dzieje. Po ok. godzinie przechodzi obok druga blondynka i mówi:
-Ty głupia jesteś. Zamknij drzwi!
krynia08

Post » Śro gru 28, 2011 15:56 Re: Kocia Skarbonka życzy Wesołych Świąt i zaprasza na 2012 :)

krynia08 pisze:Załamana blondynka stoi przy rozbitym aucie:
- Co ja teraz powiem mężowi?!
Przechodzący obok mężczyzna postanowił sobie zażartować:
- Niech pani dmucha w rurę to się karoseria wyprostuje.
Blondynka dmucha więc w rurę, lecz nic się nie dzieje. Po ok. godzinie przechodzi obok druga blondynka i mówi:
-Ty głupia jesteś. Zamknij drzwi!

:ryk:

kotx2

Post » Śro gru 28, 2011 15:57 Re: Kocia Skarbonka życzy Wesołych Świąt i zaprasza na 2012 :)

Blondynka dzwoni na komisariat i mówi:
- Panie władzo ukradli mi kierownicę, pedał gazu i hamulec.
Minęło parę minut...
Blondynka znowu dzwoni i mówi:
- Fałszywy alarm usiadłam z tyłu.
Ostatnio edytowano Śro gru 28, 2011 16:00 przez krynia08, łącznie edytowano 1 raz
krynia08

[poprzednia][następna]