DT Smarti 7-domku dla Fila -gdzie jesteś ?!?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 07, 2012 9:27 Re: DT Smarti 7- proszę o megapilne ogłaszanie Fila !!!

Ja myślę, że najlepszym sposobem jest zapewnienie ruchu.
Sama mam 2 takich potężnie zbudowanych chłopaków - Pucusia i Pumka.
Ten drugi najchętniej trawiłby na okrągło :roll: Latem, przy kontroli u weta, waga pokazała 6,55 kg.
Kupiłam laserek i koty hopla totalnego dostały, latały i skakały za tą czerwoną kropką, jak nakręcone.
Pumek zjechał z wagą do 6,1 kg :P

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob sty 07, 2012 9:44 Re: DT Smarti 7- proszę o megapilne ogłaszanie Fila !!!

Obrazek
Tanie ogłoszenia na bdt Budryska -> viewtopic.php?f=27&t=137731
Moja mała tymczaczasowiczka -> viewtopic.php?f=13&t=138350

Obrazek

akna

Od: Wto lis 23, 2010 1:01

Post » Sob sty 07, 2012 12:22 Re: DT Smarti 7- proszę o megapilne ogłaszanie Fila !!!

Cudownie!
a nie mówiłam że sznycelek to megakulturalny kotek i ma wszystko w najlepszym porządku :D :ok: :ok: :ok:

to pani która się go pozbyła z wydumanych powodów ma nie w porządku :mrgreen: :ryk:

i tak cud że się taki wielki kot w ogóle załatwiał do małej i pustej kuwety jak dwa szczurowate pieski na niego dzimgały 8O :ryk:

brawo kochany Sznycuś :kotek: :ok: - teraz pora pokochać Ryszarda z wzajemnością :D :1luvu: :kotek: :kotek: :1luvu: :ok:

Akna-serdecznie dzięki :D :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob sty 07, 2012 15:00 Re: DT Smarti 7- proszę o megapilne ogłaszanie Fila !!!

Akna - jesteś wielka i bardzo pomagasz :1luvu:

A relacje ze Sznyclowatego domku bardzo pozytywne, super :ok: a jak chłopcy do siebie, już się widzieli? :kotek:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob sty 07, 2012 16:39 Re: DT Smarti 7- proszę o megapilne ogłaszanie Fila !!!

Tak w sumie, to na ogłoszenia Fila można wydać i Kałboja ;) jak ktoś zadzwoni i nie doczyta, że Fil to jedynak, to spokojnie Kałbojsik u niego znajdzie swoje miejsce, jak fajny ;)
Bo obaj chłopaki-krówki :1luvu:

Szalony Kot

Post » Sob sty 07, 2012 23:41 Re: DT Smarti 7- proszę o megapilne ogłaszanie Fila !!!

Sama jestem ciekawa jak Kałbojsik aktualnie wygląda- bo piękny był jak go wiozłysmy do ds a teraz podobno wypiekniał, więc ja w ogóle nie mogę sobie wyobrazić co to za cudo! :wink: :P

a co u Sznycelka?

i przywotam się wieczornie :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie sty 08, 2012 0:56 Re: DT Smarti 7- proszę o megapilne ogłaszanie Fila !!!

Krowki ale zupełnie rózne pod każdym względem a więc ściemy nie da się walnąć :mrgreen: :ryk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Nie sty 08, 2012 1:53 Re: DT Smarti 7- proszę o megapilne ogłaszanie Fila !!!

Eeee tam ;)
Ludzie zazwyczaj dają się przekonać, vide Mamuśka i to, jak Boniek dzięki Promykowi znalazł dom - a też dwa różne koty z charakteru :ok:

Szalony Kot

Post » Nie sty 08, 2012 10:17 Re: DT Smarti 7- proszę o megapilne ogłaszanie Fila !!!

Pozdrawiamy porannie Smartinkowo i Przyjaciół :P
Jak zdrówko? Ja trochę przeziębiona jestem i dzisiaj leniuchuję w domu z futrami.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie sty 08, 2012 12:40 Re: DT Smarti 7- proszę o megapilne ogłaszanie Fila !!!

ja też witam. nadrabiam zaległości w wątku.
kciuki za dalszą adaptację Sznycelka :ok: :ok:

edit: poczytałam o otyłości Pasztecika :( to dla mnie dobra nauczka, bo ja właśnie lubię grube koty
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Nie sty 08, 2012 17:20 Re: DT Smarti 7- proszę o megapilne ogłaszanie Fila !!!

Może i racja ale Filek ma lekko zadymione prawe oczko i większość białego footerka na pysiu a Kałboj ma czarną strzałkę na nosku na swoim chuligańskim pysiu :ryk:
z charrakteru są dość podobni tyle że Kałboj wymaga towarzystwa kota a Fil nie znosi innych kotów (dzięki słodkiemu i niewinnemu Boniuniowi który to właśnie Boniunio przedziurawił mu oczko-dlatego jest lekko zamglone-cud że tylko tyle,bo mogło go wcale nie być :( )

na razie był jeden tel o Fila,dla małego wrzeszczącego dziecka z ...Wrocławia :ryk:

:kotek: S&Z
:D i :kotek: Kommy :D co do sterylek-p.dr. jest strasznie zapracowany i ostatnio wyczerpany-widać ta rzeczywistość którą zastał po powrocie z bajkowej miesięcznej podróży po świecie nieżle go przytłoczyła.Zresztą wcale się nie dziwię...

dlatego nie chce robić sterylki w zwykły dzień po pracy ale w sobotę po pracy :mrgreen: -aby być bardziej wypoczętym.
Tak więc chciałabym odebrać obie kotusie w transporterkach :!: i z kaftanikami -jeśli własne :D o 14.45 - 15-tej,tak aby na 15.30 oddać je do dyspozycji p. doktorowi.-sama sterylka nie trwa dłużej niż pół godz.-o ile pamiętam to ze 20 min. Ale jak zawsze u nas kicie dostaną kroplówieczkę,będą dokładnie obejrzane,wyczyści się im uszki, sprawdzi ząbki itp a więc zejdzie się trochę dłużej.
kotusie bedą do odebrania z umówionego miejsca ok 17-tej,max 18-tej.
w zw. z powyższym chciałabym odebrać i odwieżć kotusie albo obie w to samo miejsce albo gdzieś po trasie aby nie objeżdżać całej Wawy i nie denerwować tym samym niepotrzebnie kiciów.
Wydaje mi sie że biorąc pod uwagę że sterylka robiona bedzie w Falenicy ,jedna kotusia mieszka w okol Wałbrzyskiej a druga daleko daleko za M1 myślę że punkt zbiorczy mógłby być gdzieś na Saskiej Kępie np. albo w Centrum Wileńska, ewent-dla Zuzi Sadyba Best Mall a dla Isi Wileńska?,a może Promenada?
-nic lepszego nie przychodzi mi do głowy.. -chyba że domki zaproponują lepsze miejsce?

Będę oczywiście jeszcze dzwonić do Was ok czwartku-piątku ale jeśli to może przeczytacie to pomyślcie proszę czy taki scenariusz moim kochanym Domkom odpowiada :?: :D

no i ostatni posiłek to b. pózna i dowolnie obfita kolacja-ale najpóżniej ok 24-tej,1-szej w nocy. Potem zabrane suche do ostatniego groszka i zostawiona tylko świeża woda :P

i jeszcze jedno-gdyby Simba miał strasznie płakać i dodatkowo nie daj Bóg miał zostać sam w domu to wiemy z dośw. że lepiej go zabrać razem z Zuzką dla towarzystwa :D

....jak się cieszę ze je zobaczę i wytulę.. :D :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance2: :dance: :love: :kotek: :1luvu: :kotek: :love: :dance: :dance2: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

smarti

Post » Nie sty 08, 2012 18:22 Re: DT Smarti 7- proszę o megapilne ogłaszanie Fila !!!

Nam najbardziej pasuje dworzec wileński (czyli centrum wileńska? Żebyśmy na pewno miały to samo miejsce na myśli :lol: ) bo to jednym autobusem od nas bez problemu dojedziemy i nie będziemy stresować aż tak bardzo Isiaczka przesiadkami :)

kommy

Od: Wto lis 15, 2011 15:36

Post » Nie sty 08, 2012 19:32 Re: DT Smarti 7- proszę o megapilne ogłaszanie Fila !!!

kommy pisze:Nam najbardziej pasuje dworzec wileński (czyli centrum wileńska? Żebyśmy na pewno miały to samo miejsce na myśli :lol: ) bo to jednym autobusem od nas bez problemu dojedziemy i nie będziemy stresować aż tak bardzo Isiaczka przesiadkami :)

no to super!bo mnie też zależy żeby Isiaczek nie przesiadała się bez potrzeby.
Centrum Wileńska np pod drzwiami do Deichmana?-może być?

i pochodzić będziesz miała gdzie i pozbyć się ewentualnego nadmiaru gotówki :ryk:

to jeśli Zuzka będzie do odebrania gdzieś indziej to tylko zmodyfikujemy godzinę , bo p. dr. kończy pracę o 15-tej czyli chciałby zacząć o 15.30.
ale to się jeszcze zdzwonimy :D

smarti

Post » Nie sty 08, 2012 19:37 Re: DT Smarti 7- proszę o megapilne ogłaszanie Fila !!!

świetnie! nadmiar gotówki to ja tylko w snach widzę, ale pochodzić zawsze można :lol: to jesteśmy wstępnie umówione w takim razie :D

kommy

Od: Wto lis 15, 2011 15:36

[poprzednia][następna]