Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 29, 2011 19:47 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Wstawiam zdjęcia

Matwiej, jak dobrze poznaję... ?

Obrazek

Burasiątka

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

I jeszcze...

Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Czw gru 29, 2011 19:51 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Basiu, a ja nie dostałam żadnej odpowiedzi na mejla, którego Ci zacytowałam. Ta instytucja słynie z udawania zdechłych i to im najlepiej wychodzi :evil:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw gru 29, 2011 19:52 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Tak Matwiej miział się przez siatkę ,te duże kocury są niesamowite.Reszta to koty z działek i wśród nich zaropiala Madzia.Na zdjęciach nie widać jak źle wyglądają i jakie są nieduże.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Czw gru 29, 2011 19:55 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

MalgWroclaw pisze:Basiu, a ja nie dostałam żadnej odpowiedzi na mejla, którego Ci zacytowałam. Ta instytucja słynie z udawania zdechłych i to im najlepiej wychodzi :evil:

Małgosiu a cóż mają napisać.Wiesz ,ze nic nie zrobią bo guzik ich to obcchodzi.To niestety walka z wiatrakami ,chce człowiek coś zrobić to musi sam zabrac i leczyć inaczej to los na loterii.Ja placze nad GAckiem tak chciałam mu pomóc i cóż nie zdązyłam.

horacy 7

Post » Czw gru 29, 2011 20:02 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

One nie mają szans takie chore maleństwa nieszczepione, kurcze żebym miała miejsce na przetrzymanie :cry:
joanna3113

Post » Czw gru 29, 2011 22:48 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

horacy 7

Post » Pt gru 30, 2011 12:00 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Basiu, i kolejne 10 zł z bazarków przelane :ok:
po_prostu_kaska

Post » Pt gru 30, 2011 12:20 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Dzięki Kasiu .Ja zaś wydałam 54 zł na puszki dla kotów.Szkoda ,ze nic nie mogę zrobić dla kotów które czekają w schronisku na pomoc.Cały czas myślę jak im pomóc.Trzeba koniecznie założyc wątek Matwiejowi,Kuro i Brygidzie ,Zoji ,ew.Madzi która potrzebuje pomocy.

horacy 7

Post » Pt gru 30, 2011 12:48 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Kociaste kochane.
Ja nie mogłam dobrnąć do netu, bo miałam najazd sąsiedzki... Sąsiedzi wyszli bardzo późno...

Wiem, że każda wizyta w schronisku to trauma, ale ktoś to rzeczywiście musi robić :(

Basieńko, to zakładać te wątki?
Może spróbuję Matwiejowi oddzielny?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt gru 30, 2011 14:03 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Niedawno rozmawiałam z Basią... jedynym moim pocieszeniem było to, że Mila jest wyciszona...
Już nie :(

Powoli muszę godzić się z tym, że moim jedynym zadaniem jest jej towarzyszyć...

Chociaż dziś śniło mi się, że jest normalnym, ciekawym życia kotkiem jak wtedy gyd jechała do DS... :(
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pt gru 30, 2011 14:05 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Zosiu

To ja chyba przeniosę Milę z postu kotków szukających DS, co? :oops:
Bo jak dobrze rozumiem ona chyba zostanie przy Tobie, tak?

Smutne to wszystko jednak :( Nie tak miało być.
po_prostu_kaska

Post » Pt gru 30, 2011 14:25 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Tak, Kasiu, przenieś ją...
Nie jestem najlepszym domkiem... powinna mieć cichy domek bez kotów... ale nie możemy szukać domu dla kotka który może w rozpaczy i agresji ugryźć mocno w twarz.... albo w trudnych chwilach robić kupę na łóżku, kanapie....
do którego nie można podchodzić od prawej strony...
Ja jestem nieporadna, ale staram się jej zapewnić opiekę taką jak umiem i znam ją najlepiej.
Marzyłam o tym, żeby się "naprawiła"...
Ale nie zawsze zdarza się to czego chcemy.

Może później napiszę co z Milą...
Na razie nie mam fazy.
Trzymajcie się ciepło.

trzymajcie kciuki, żeby Milunia trwała z nami.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pt gru 30, 2011 14:36 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Zosiu nie pisz tak proszę. Nie patrz na to z tej strony,że jesteś nie taka jak powinnaś być dla Mili. To nie jest tak. Jesteście jej jedyna rodziną .Mogła nie mie żadnej.Dzieki cudownemu zrządzeniu ma was.Nikt nie twierdzi,że rodziny są idelane. Bo tak się nie da.Trzeba trwać przy niej, kochać i pozwolić jej żyć jak najlepiej. Nikt nie wie ile jeszcze ma przed sobą takich dobrych chwil. Nie wierzę,że Mila w swoim sercu tego nie czuje. Tylko źli ludzie odebrali jej możliwość okazania tego. Ale wiem,że ona waszą dobroć w swoim sercu odczuwa.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt gru 30, 2011 15:02 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Dziękuję Asiu.
Ty jesteś dla mnie wzorem kociego Anioła...
Postaramy się trwać w naszym bałaganiku.
Właśnie weszłam do kuchni a nasz "nerkowy" Maurycy siedzi na stole i zajada biały ser...
No i co?
No i nic.
On też jest chory i wie, że może sobie na pozwolić prawie na wszystko...
Mućka pod kołdrą.

Dałam Mili jedzonko...
Nie wiadomo ile jeszcze z nami będzie.
Nie chcę jej zabierać jedynej przyjemności.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

[poprzednia][następna]