dobrze, ze lezalam na lozku bo bym spadla !

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MartaK pisze:Bosz, dziennikarka z "Faktu" do mnie dzwoniła![]()
Nie jestem pewna czy to jest gazeta dla naszej sprawy...
Głosowanie
6. Około 16 dnia miesiąca zostanie utworzona ankieta, w której będzie można oddać głos na jedno z zaproponowanych schronisk.
7. Aby mieć możliwość oddania głosu należy zarejestrować się na forum i napisać minimum jeden post. Jedna osoba ma prawo do oddania 1 głosu i niedozwolone jest tworzenie przez jedną osobę wielu kont w celu oddania więcej niż jednego głosu.
8. Z jednego komputera (1 adresu IP) może zostać oddany tylko 1 głos.
9. W przypadku stwierdzenia przez administratorów faktu oddawania przez jednego użytkownika kilku głosów lub innych nieprawidłowości związanych z rejestracją kont i głosowaniem, administrator ma prawo do usunięcia kont i/lub odjęcia głosów z nich oddanych.
10. Administrator zakłada dobrą wolę każdego podmiotu zgłoszonego do ankiety i nie będzie podawał do wiadomości publicznej, które głosy zostały odjęte. Jednak w przypadkach ewidentnego i celowego łamania Regulaminu przez któryś ze zgłoszonych podmiotów, administrator ma prawo do dyskwalifikacji podmiotu i nieuwzględniania go w kolejnych głosowaniach.
11. Od momentu rozpoczęcia głosowania temat zostanie zamknięty, a na forum nie będą mogły się pojawić ŻADNE wypowiedzi związane z głosowaniem. Wątpliwości i uwagi dotyczące głosowania można przesyłać moderatorom na PW lub maila.
wiem-agitujeNITKA/KARINKA pisze:Bardzo proszę roześlijcie jeszcze prośby o głosowanie, z dokładną instrukcją głosowania, gdzie się da.
Przez dwa dni wiele może sie wydarzyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, misiulka i 41 gości